X Кръг: Берое - ЦСКА 28.09, 19:30ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: X Кръг: Берое - ЦСКА 28.09, 19:30ч.

Мнениеот шивача » 28 сеп 2014 21:53

ShooterMan написа:Ей затова хората ви мразят навсякъде в България, ясно? Защото сте просто едни комунистически ЛЕКЕТА! Не можете футболно и пробвате всичко мръсно, а на вас са ви известни много мръсни неща. И двата гола във вратата на Берое бяха МЕГА СКАНДАЛНИ и за прокуратура. И тоя нещастник Перуката не знам какво чака. Не може да показват камерите вратаря на Берое как тръгва към топката, тя дори не е в обсега му - тя е до ръцете му...и то спира и я оставя да влезе в мрежата!!! Това е просто отврат и се вижда на всички камери. Втория гол - абсолютно същия цирк, всички на по 2 метра от техните смях смях смях....Хубчев - тихичък, кротичък хахахаха....На почивката определено са се вземали мерките, Берое направо тръгнаха да свалят гащите. И какво сега? Ще опитат да ни убедят, че отборчето дето Зимбру го преби, дето Монтана го преби....играе футбол и става за Шампион ?!?!?! Типични ЖАЛКИ КОМУНИСТИ не знаещи нито срам, нито мярка в поразиите си.

Ми аз искам да ни мразят :) А вас ви обичат всички, сега и Локото ви обича, после ....абе вие си знаете програмата... дреме ми, че някакъв нещастен селяк ме мрази или ми мрази отбора :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 28 сеп 2014 21:53

captain_drifuss написа:говедата много активни, виждат конспирации навсякъде, само не вузждат колко им е жалко отборчето, но на 25-и ще си го припомнят.
Говеда сини, вий пак сте втори!
А ний червено-бели шампиони!!!

:lol: :lol: :lol:
Кога? :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 сеп 2014 21:54

Мистри написа:
captain_drifuss написа:говедата много активни, виждат конспирации навсякъде, само не вузждат колко им е жалко отборчето, но на 25-и ще си го припомнят.

Не искате да знаете. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Стою Монтана
Контакти:

Мнениеот Стою Монтана » 28 сеп 2014 21:56

Късмета на БИРОИ свърши. Колко са тъпички да тръгнат още след гола да пазят резултата! И то като знаят, че противника е дошъл с още 6 помощници. Изключителна глупост и загубиха закономерно. :|
[center]Image[/center]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 28 сеп 2014 21:57

Red_Girl написа:
Мистри написа:

Не искате да знаете. ;)

мечтите са безплатни :lol:
Изображение

Изображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 сеп 2014 22:00

Казах ли, че мачът е уреден? Казах. Хей, голям съм познавач.
"Берое" никога няма да играе важен мач срещу ЦСКА. За купата може и да скочат, но за шампионат - абсурд. След онова 4:3 през пролетта на 1968 година историята не помни старозагорци да вдигат глава срещу "Големия брат".
Първенството приключи.
Младенов пак ще пее старата песен на нов глас, но само с купуване на мачове може да стане шампион. За друго не го бива.
Така и така мачът с вас ще е безпредметен. Ще ви опънем хубаво, пък после, че сте първи, голяма работа.
Последна промяна от daniel875 на 28 сеп 2014 22:01, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 28 сеп 2014 22:01

Тегав,много труден мач с много малко футбол.Смените,обаче се отблагодариха подобаващо.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 28 сеп 2014 22:02

ronnie написа:
sin4ec написа:Съмненията за уговорка са глупост, Берое тръгнаха да пазят резултата и се оакаха...Те и в мача с нас, ако не бяха издънките на вратата на оня п******, нямаше как да ни вкарат гол...Днес същата работа. Селска история-много претенции, малко покритие!

Хубаво е да видиш обективно мнение и от левскар. Твоите колеги доста свалят летвата :roll:

Не знам дали е обективно, но си има логика. Достатъчно е да видиш озверелите физиономии н аиграчите и от двата отбора на Герена и битката за всеки метър, както и радостта след головете, за да си направиш някои изводи. А гредата в края? А днес в последните минути тоя, дето го искахте, изстреля два снаряда на по 15 см от гредите и едно волле с левачката-потенциални голове!...битката, разправиите, рекциите на всяко отсъждане-тези неща не се изиграват, те или са истински, или СМЪРДЯТ ОТДАЛЕЧЕ! С оглед интересите на Левски, мач като днешният е винаги печеливш, все някой съперник губи точки. Е-хикс беше най-добре от таз гледна точка, но няма пълно щастие на тоз свят, както спомена един колега...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 сеп 2014 22:02

petko.h.markov написа:Тегав,много труден мач с много малко футбол.Смените,обаче се отблагодариха подобаващо.

Какви смени? Този мач се знаеше предварително как ще свърши. Честито!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 28 сеп 2014 22:02

Даниелчо е за лекар, вече официално ! ( ще ни опънете хойа от свирчоци )

Честита победа Армейци !

Така се става шампион, точно с такива обрати на негостоприемни стадиони !

СААААААААМООО ЦСКААААА !!!
Последна промяна от MASTER_COOL на 28 сеп 2014 22:03, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “ЦСКА”