Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив

Мнениеот DarkPsy » 28 сеп 2014 14:43

s.th.1926 написа:Аз виждам само един вариант! Взехте да строите, добре! Ама строежът трябваше да бъде поетапен!!! Казахте, че така ставало по-бързо и евтино. Чудесно, но човек трябва да взима под внимание и други неща. Сигурност, удобството на собствената си публика, на гостуващата такава, спецификата на дербитата. Проблемът идва обаче основно, от корумпираността на БФС и Лицензионната му комисия! Вие трябваше да опитате с базата, но те с какъв са разрешили този вариант??? Някой се нагушил яко.

За факлите е добре да коментираш, защото вие твърдите, че базата отговаря на всички изисквания. Включително и на това, за сигурността на гостуващата публика. А с тази факла, можеше да стане много голяма беля. Представи си, че ти си с децата в гостуващия сектор и аз метна факла в/у вас??? Макар че, този сценарий, изобщо не искам да си го представям даже и на сън...

Първоначалния проект беше поетапно строителство. Трибуна по трибуна. От сегашна гледна точка е ясно, че това е по-добрия вариант, но каруцата като се обърне.....

За факлите си прав, че белята беше на косъм. Човекът е осъден, наложена му е глоба, клубът ще си плати глобата или ще си понесе наказанието. Пропуск и на домакина на базата, който е бил предупреден за дупка в мрежата, но не го е взел на сериозно. Друго не знам какво може да се направи. Непрекъснато се говори за това, ама все ще се намери някой да се направи на мъж пред мацките. Съжалявам за което. Иска се дисциплина, която не всеки притежава.

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 28 сеп 2014 15:38

Честита победа на отбора на Ботев.

Нямам никакви претенции към футболистите ни в този мач, нито към треньорите. Играха, стараха се, но не се получи. Стойчев много повече ми харесва на вратата от Данчо, има желание, има пламък у него, дано пази и занапред, защото такива грешки се случват. Камбуров се раздаде на максимум, другите също показаха желание. Не мога да кажа, че съм доволен, все пак е загуба, но и не виня никого.

Всички глупости изписани дотук от феновете на Ботев НЕ заслужават коментар. Толкова помия на едно място отдавна не бях виждал. От срам поне да бяхте изчакали известно време, че хората поне да позабравят мача и лъжите ви да са поне малко по-достоверни.

На този "стадион", дерби НЕ трябва да се играе! Явно някои хора не разбират защо, затова нека им дадем 500 билета за следващия мач на Лаута, полицията да седи пред тях и да не виждат нищо от мача, а ние после ще им се смеем, че са били малко хора. Това е абсурдно!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 28 сеп 2014 21:39

Най-слабия Локомотив в историята си.Даже вече не се помни,колко мача станаха без удър към противновиковата врата.Сигурно и рекорд в световен мачаб ще запишим.

Истината е,че трябват хора който разбират от управление на ФК.
грешка след грешка на ръководството.
Още с оставането на Матушев дербите беше загубено,само ръководството не го разбра.

Още преди седмица дадох пример с Черно море ,бяха по зле от нас,смениха нашия познайник станков и сега си бият наред.

Мога да кажа ,че ръководството ни подари победата на Ботев . :evil:
Дано си изкарат изовди от грешното си управление до сега!!!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 28 сеп 2014 21:48

Arto написа:Честита победа на отбора на Ботев.

Нямам никакви претенции към футболистите ни в този мач, нито към треньорите. Играха, стараха се, но не се получи.

За да нямам аз претенции има три варианта- да имаме треньор младок, излезнал от университета и се отличил, евентуално да е бил помощник някъде на добро име в средите.

Втори вариант- треньорът ни да е поне със средни успехи в кариерата си и да ВЯРВАМЕ , дори не средни ами поне ЕДИН успех!!! И двата варианта не са налице! Напротив, Неделчо вече е изхвърлян, уволнен от Локомотив заради ТОТАЛЕН провал!

И идва третият вариант- да палим свещи и се молим преди всеки мач КЪСМЕТЪТ да целуне Неделчо, аз го правя ,но това не стига дори за гол в ШЕСТ мача!!!

И ето защо няма да стъпя на Лаута на Неделчовия отбор! Едно време кокУвия, сега е Неделчовия!!!

ТОВА НЕ Е ЛОКОМОТИВ- имаме ресурс за по-добър треньор, а не провалил се във всеки аспект на т.н. си кариера!!!

ПРАЗНОДУМЕЦЪТ- 12 точки, вече 0 от 9, но сега му е шансът, гениите на мисълта Балъков и Неделчо на едно място-най-скъпото ШЕСТО място (черноморец)Балъков срещу галеника на Локомотив!

Някои хора пак ще се крият с дни...

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 28 сеп 2014 21:54

kubik написа:Най-слабия Локомотив в историята си.Даже вече не се помни,колко мача станаха без удър към противновиковата врата.Сигурно и рекорд в световен мачаб ще запишим.

Истината е,че трябват хора който разбират от управление на ФК.
грешка след грешка на ръководството.
Още с оставането на Матушев дербите беше загубено,само ръководството не го разбра.

Още преди седмица дадох пример с Черно море ,бяха по зле от нас,смениха нашия познайник станков и сега си бият наред.

Мога да кажа ,че ръководството ни подари победата на Ботев . :evil:
Дано си изкарат изовди от грешното си управление до сега!!!

Сега ще ти се разясни че всичко е късмет- след толкова добра подготовка в Смолян няма как Неделчо да е виновен, а ръководството не може да е в заблуда заради една ЛЕГЕНДА!!!

Но ние ще търпим, 400 човека и с Литекс, ЩЕ БИЕМ И кокича, тогава бяха 1000 с Литекс!!!

Всичко е наред :shock: :shock: :shock:

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 28 сеп 2014 22:12

mark1926 написа:
Arto написа:Честита победа на отбора на Ботев.

Нямам никакви претенции към футболистите ни в този мач, нито към треньорите. Играха, стараха се, но не се получи.

За да нямам аз претенции има три варианта- да имаме треньор младок, излезнал от университета и се отличил, евентуално да е бил помощник някъде на добро име в средите.

Втори вариант- треньорът ни да е поне със средни успехи в кариерата си и да ВЯРВАМЕ , дори не средни ами поне ЕДИН успех!!! И двата варианта не са налице! Напротив, Неделчо вече е изхвърлян, уволнен от Локомотив заради ТОТАЛЕН провал!

И идва третият вариант- да палим свещи и се молим преди всеки мач КЪСМЕТЪТ да целуне Неделчо, аз го правя ,но това не стига дори за гол в ШЕСТ мача!!!

И ето защо няма да стъпя на Лаута на Неделчовия отбор! Едно време кокУвия, сега е Неделчовия!!!

ТОВА НЕ Е ЛОКОМОТИВ- имаме ресурс за по-добър треньор, а не провалил се във всеки аспект на т.н. си кариера!!!

ПРАЗНОДУМЕЦЪТ- 12 точки, вече 0 от 9, но сега му е шансът, гениите на мисълта Балъков и Неделчо на едно място-най-скъпото ШЕСТО място (черноморец)Балъков срещу галеника на Локомотив!

Някои хора пак ще се крият с дни...

до БАН ще казвам истината :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 28 сеп 2014 22:40

Сега го слушам г-н Матушев, че мача бил равностоен и те са имали повече шанс,накрая завърши мъдро, че това са футболистите и това е положението.Дано хората с отговорности в клуба вземат по- скоро мъдро решение и да се разделим приятелски с "господина без шанс".
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 28 сеп 2014 22:47

Нека ни се разясни политиката на новото ръководство- plovdiv1926 не се крий, кажи с какво аз с НАПРЯГАНЕТО(според теб) на обстановката, попречих на Неделчо, НЕПОСТИГНАЛ нищичко в т.н. си кариера :?: :?: :?:

И споко , аз подадох вече оставка като фен на НЕДЕЛЧОВОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ :idea: :idea: :idea:

Мога само да ти се представя, истината не знае страх, или поне при мен е така!

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 28 сеп 2014 23:03

Марк1926, прекаляваш... 5 човека от хората, които доведе Неделчо все още нямат възможност да играят. Ти от футбол разбираш ли? Това е почти половин отбор! Вместо само да ревеш, кажи с какъв по-добър състав според теб можеше да излезе Неделчо в мачовете досега, щото ги видяхме всички колко могат. Нали затова се взимат нови футболисти, кой е тоя треньор който за 2 месеца /1 седмица подготовка/ и с тези финансови средства щеше да се представя по-добре? Ама не да плюеш само, а да кажеш - според мен еди кой си щеше да се представи по-добре, според мен еди кой си трябваше да играе!

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 28 сеп 2014 23:06

mark1926 написа:Нека ни се разясни политиката на новото ръководство- plovdiv1926 не се крий, кажи с какво аз с НАПРЯГАНЕТО(според теб) на обстановката, попречих на Неделчо, НЕПОСТИГНАЛ нищичко в т.н. си кариера :?: :?: :?:

И споко , аз подадох вече оставка като фен на НЕДЕЛЧОВОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ :idea: :idea: :idea:

Мога само да ти се представя, истината не знае страх, или поне при мен е така!

Имаше специална среща, на която всичко можеше да ти се разясни, ако беше присъствал и ако беше попитал. Нали искаш да се представиш, да беше дошъл да се представиш, не да си стоиш вкъщи и да чакаш всичко наготово.

Върни се в “Локо Пловдив”