X Кръг: Берое - ЦСКА 28.09, 19:30ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

mtaraduda101

Re: X Кръг: Берое - ЦСКА 28.09, 19:30ч.

Мнениеот mtaraduda101 » 28 сеп 2014 21:42

Хахаха, Хубчев след всеки мач е емоционален, надъхан, критикува съдия, а у, сега е по - нисък от тревата. То след такова театро и мен щеше да ме е срам.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 сеп 2014 21:42

W84me написа:
ShooterMan написа:НАДУПВАНЕ НА БЕРОЕ!!! Направо ми иде да повърна, ЦСКА продължава с "приятелските мачлета". УМИШЛЕНА ненамеса на вратаря при гола от прекия, той дори тръгна към ъгъла, видя, че ще я хване и просто спря и я изгледа как влиза. СКАНДАЛНО!!! За втория гол - пълен смях, всички спират да играят, централните умишлено стоят на по 2 метра от румънското дърво! Е, няма такова първенство. Тея маздруги досега да са изиграли 3-4 нормални мача, в другите или съперниците им плягват както беше в Ловеч и днес, или съдиите ги бутат безобразно. ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ! Но няма да са шампиони, ще се пукна от кеф сега Гонзо, любимия им Гонзо да им го набие и да стане шампион! ТОВА ОТБОРЧЕ НЕ ЗАСЛУЖАВА ТИТЛАТА!!! Никакъв морал, никакво достойнство

+1
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=U2Iw2oX8OE0[/youtube]

Това временно второ място ви накара да мичтаете, а?!! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 сеп 2014 21:43

W84me написа:И аз имам съмнения за тоя мач, ама няма да падам на вашето ниво. От два противни за мен отбора единия загуби, най-добре щеше да бъде Х, но няма пълно щастие.

Точно така.. Сега сте на любимото си второ място. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 28 сеп 2014 21:43

ronnie написа:
RedeviL написа:
ronnie написа:
RedeviL написа:
ronnie написа:
RedeviL написа:Сериозно ли има хора, които смятат, че съдията е основният фактор да не водим в резултата!?

Кофти ми е за теб. Как ще плюеш по Стойчо след като бихме...

Не ти прави чест да правиш подобни внушения с този цитат! Що не кажеш в кога и в какъв контекст съм го написал или не ти оттърва, а?

О хайде стига! След всеки лош резултат плюеш по Стойчо не можеш да го отречеш! А светни ме в конкретния цитат какво точно си имал впредвид?

Я, се скрий! Какво съм критикувал всеки път, че не ми е ясно! Точно на мен да ми говориш, че съм бил песемист и едва ли не съм искал да загубим, за да плюя по Стойчо - тва е долна лъжа! Виж ми мнението преди мача с Берое и тогава говори!

Еми ок, нека не спорим след тази хубав победа. Все пак припомни си този коментар след следващата загуба ;)

Пич, наистина да спрем дотук. Хиляда пъти съм ви казвал, че последното нещо, което искам е да плюя по треньора на ЦСКА, който и да е той! Конкретно към Стойчо съм имал и продължавам да имам несъгласие спрямо вижданията му за играта, но това не се дължи на омразата ми към него, а не желанието ми да видя качествен футбол от любимия ми отбор. Айде честита победа! ;)
Последна промяна от RedeviL на 28 сеп 2014 21:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 28 сеп 2014 21:43

W84me написа:
MAXIMUS написа:
El Commandante написа:Нелош резултат.
Сега червените ше закрОтат след срама в Монтана,ше се успокоят че сичко е ток и жица и следващия кръг ше ги изненадаме подло.. :)

Може, ама няма да е следващия кръг ! С това семпло треньорче , може да изненадате само гаргите в Борисовата градина !

То друго има ли там освен гарги?

Ами ела да видиш ! Може да ти излезе късмета !

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 28 сеп 2014 21:44

KAT90 написа:Повече от два гола няма да вкараме, но и те ще вкарат със сигурност.
1-1, а ако имаме хъс и късмет 1-2

Някой заложи ли ? :)
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

mtaraduda101

Мнениеот mtaraduda101 » 28 сеп 2014 21:45

KAT90 написа:
KAT90 написа:Повече от два гола няма да вкараме, но и те ще вкарат със сигурност.
1-1, а ако имаме хъс и късмет 1-2

Някой заложи ли ? :)

Най - вероятно пичовете от берое :)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 сеп 2014 21:45

Ей затова хората ви мразят навсякъде в България, ясно? Защото сте просто едни комунистически ЛЕКЕТА! Не можете футболно и пробвате всичко мръсно, а на вас са ви известни много мръсни неща. И двата гола във вратата на Берое бяха МЕГА СКАНДАЛНИ и за прокуратура. И тоя нещастник Перуката не знам какво чака. Не може да показват камерите вратаря на Берое как тръгва към топката, тя дори не е в обсега му - тя е до ръцете му...и то спира и я оставя да влезе в мрежата!!! Това е просто отврат и се вижда на всички камери. Втория гол - абсолютно същия цирк, всички на по 2 метра от техните смях смях смях....Хубчев - тихичък, кротичък хахахаха....На почивката определено са се вземали мерките, Берое направо тръгнаха да свалят гащите. И какво сега? Ще опитат да ни убедят, че отборчето дето Зимбру го преби, дето Монтана го преби....играе футбол и става за Шампион ?!?!?! Типични ЖАЛКИ КОМУНИСТИ не знаещи нито срам, нито мярка в поразиите си.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 сеп 2014 21:46

mtaraduda101 написа:
GOLEADOR написа:Съдията сякаш бе на "100 години"!И въпреки него подчинихме Берое.

Мда, затова и сигурно ви спести 4-5 картона, включително 2-ри за черния ...

Спестил,чушки!Браво на Карата и Буш за страхотните голове!Браво и на Стойчо за тактиката и правилните смени.Така се води мач!Така се печели битка!ИзображениеИзображениеИзображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

mtaraduda101

Мнениеот mtaraduda101 » 28 сеп 2014 21:47

GOLEADOR написа:
mtaraduda101 написа:
GOLEADOR написа:Съдията сякаш бе на "100 години"!И въпреки него подчинихме Берое.

Мда, затова и сигурно ви спести 4-5 картона, включително 2-ри за черния ...

Спестил,чушки!Браво на Карата и Буш за страхотните голове!Браво и на Стойчо за тактиката и правилните смени.Така се води мач!Така се печели битка!ИзображениеИзображениеИзображение

Забрави да поздравиш и пичовете в зелено, които бяха съпричастни към обрата :lol: Ама то как да очакваш да се хвърли отбор, който дори не се е опитвал в последните 2 десетилетия.

Върни се в “ЦСКА”