Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
RedeviL написа:ronnie написа:RedeviL написа:ronnie написа:RedeviL написа:Сериозно ли има хора, които смятат, че съдията е основният фактор да не водим в резултата!?
Кофти ми е за теб. Как ще плюеш по Стойчо след като бихме...
Не ти прави чест да правиш подобни внушения с този цитат! Що не кажеш в кога и в какъв контекст съм го написал или не ти оттърва, а?
О хайде стига! След всеки лош резултат плюеш по Стойчо не можеш да го отречеш! А светни ме в конкретния цитат какво точно си имал впредвид?
Я, се скрий! Какво съм критикувал всеки път, че не ми е ясно! Точно на мен да ми говориш, че съм бил песемист и едва ли не съм искал да загубим, за да плюя по Стойчо - тва е долна лъжа! Виж ми мнението преди мача с Берое и тогава говори!
demon777 написа:ShooterMan написа:НАДУПВАНЕ НА БЕРОЕ!!! Направо ми иде да повърна, ЦСКА продължава с "приятелските мачлета". УМИШЛЕНА ненамеса на вратаря при гола от прекия, той дори тръгна към ъгъла, видя, че ще я хване и просто спря и я изгледа как влиза. СКАНДАЛНО!!! За втория гол - пълен смях, всички спират да играят, централните умишлено стоят на по 2 метра от румънското дърво! Е, няма такова първенство. Тея маздруги досега да са изиграли 3-4 нормални мача, в другите или съперниците им плягват както беше в Ловеч и днес, или съдиите ги бутат безобразно. ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ! Но няма да са шампиони, ще се пукна от кеф сега Гонзо, любимия им Гонзо да им го набие и да стане шампион! ТОВА ОТБОРЧЕ НЕ ЗАСЛУЖАВА ТИТЛАТА!!! Никакъв морал, никакво достойнство
Да не говорим за лягането на лудогорец снощи
Днес 2 спестени дузпи за цска Съдията от към сектор А явно се почерпил преди мача заради юбилея и не виждаше явни нарушения срещу цска
GOLEADOR написа:Съдията сякаш бе на "100 години"!И въпреки него подчинихме Берое.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
El Commandante написа:Нелош резултат.
Сега червените ше закрОтат след срама в Монтана,ше се успокоят че сичко е ток и жица и следващия кръг ше ги изненадаме подло..
MAXIMUS написа:El Commandante написа:Нелош резултат.
Сега червените ше закрОтат след срама в Монтана,ше се успокоят че сичко е ток и жица и следващия кръг ше ги изненадаме подло..
Може, ама няма да е следващия кръг ! С това семпло треньорче , може да изненадате само гаргите в Борисовата градина !
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта