X Кръг: Берое - ЦСКА 28.09, 19:30ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- we are the champions
- Контакти:
Re: X Кръг: Берое - ЦСКА 28.09, 19:30ч.
Честита победа 

RedeviL написа:Сериозно ли има хора, които смятат, че съдията е основният фактор да не водим в резултата!?
Кофти ми е за теб. Как ще плюеш по Стойчо след като бихме...
- Red Warrior
- Контакти:
Класиците не се преразказват. Класиците си цитират.

Red Warrior написа:Само две дузпи и не знам колко фала не даде за ЦСКА Сватбаря.Играем добре и създадохме поне 4 голови положения към 0 за Берое. Ако тези не ги бием ще е голям карък.
Red Warrior написа:Никакъв Х не ни устройва. Трябва да бием хепатитните. Най-обичам когато селяни ни обиждат мйекайки.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
W84me написа:RedeviL написа:Много тихо у форума.. Що тъй!?![]()
Eто ме бе, цуроБироя са трагични, от един фал загубиха спечелен мач.
По-скоро ние щяхме да загубим спечелен мач от едно нескопосано избиване на Дивиш, ама както и да е..

Честита ви победа.
За Берое тепърва предстоят тежки мачове, така че очаквам да окапят още повече в класирането.
Заслужена победа за ЦСКА. Факт.
За Берое тепърва предстоят тежки мачове, така че очаквам да окапят още повече в класирането.
Заслужена победа за ЦСКА. Факт.
Колко гадно и тегаво му стана на коментатора на мача ! Ах, как сладко боли ! Браво "армейци" !
- slash1912
- Контакти:
percival написа:RedeviL написа:Кой каза, че на Буш му е свършил въздуха? В 91-та гони до последно топката като тигър!
Аз и си беше така![]()
Честита победа "Армейци" ,въпреки поръчковото съдийство си взехме нашето !
Стига сте ревали!Съдийството поръчково,Стойчо не бил треньор,а сте първи.Как стават тия работи?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
ronnie написа:RedeviL написа:Сериозно ли има хора, които смятат, че съдията е основният фактор да не водим в резултата!?
Кофти ми е за теб. Как ще плюеш по Стойчо след като бихме...
Не ти прави чест да правиш подобни внушения с този цитат! Що не кажеш в кога и в какъв контекст съм го написал или не ти оттърва, а?
RedeviL написа:По-скоро ние щяхме да загубим спечелен мач от едно нескопосано избиване на Дивиш, ама както и да е..
Ако не беше тоя фал нямаше как да вкарате до Нова Година...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
Хайде честито!Буш ми напомняна Емо Костадинов на младини.Все не можеше да вкара сам с/у вратаря,но вкарваше от невероятни и неочаквани положения.