Предотвратиха атентат по време на дербито на Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Предотвратиха атентат по време на дербито на Пловдив

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 сеп 2014 19:22

Кашчей написа:
El Commandante написа:
za nas e toj religiq написа:Любопитно ми е мнението ти за не пловдивските ловджийски кучета които , намират примерно гръмнат юрдек на половин километър че и повече, летят след юрдека ли че го намират :mrgreen:

Е как ше гръмнеш патица от половин километър бе човек?!?

Баси,тая тема започна да придобива съвсем сюрреалистичен характер... :mrgreen: :mrgreen:

Гърмия с термонасочващи се сачми, с далечен обхват :mrgreen:

Хабер си нямаш нито от лов , нито от кучета, за това пък си умен като ..... :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 сеп 2014 19:28

za nas e toj religiq написа:
Кашчей написа:
El Commandante написа:
za nas e toj religiq написа:Любопитно ми е мнението ти за не пловдивските ловджийски кучета които , намират примерно гръмнат юрдек на половин километър че и повече, летят след юрдека ли че го намират :mrgreen:

Баси,тая тема започна да придобива съвсем сюрреалистичен характер... :mrgreen: :mrgreen:

Хабер си нямаш нито от лов , нито от кучета, за това пък си умен като ..... :mrgreen:

Затова ли има кучета птичари, зайчари, лисичари, за едър дивеч....понеже всички знаят какво да правят?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 сеп 2014 19:39

Кашчей написа:
Кашчей написа:
El Commandante написа:

Затова ли има кучета птичари, зайчари, лисичари, за едър дивеч....понеже всички знаят какво да правят?

Ами сигурно затова кучетата които търсят взривове или наркотици са единици и от 10 обучавани 1 или 2 остават да работят ;)
Говориш за неща от които си нямаш елементарни понятия :) Само да те светна че почти няма куче, което да не можеш да научиш на лов! Дори в голямата си част безпородните се учат много по бързо и лесно! А за какво са създадени породите , очаквам да ми разясниш сега :mrgreen:

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 28 сеп 2014 19:52

Не се отклонявайте в празни приказки,а се съсреодоточете върху основната тема.
Възникват въпросите :
1 В каква точно "течност" е бил потопен взривът. :mrgreen:
2.Кой е бил този самоотвержен служител на реда,който е бръкнал в "дупката". :mrgreen: И каква награда е получил за това.
Хвала на такива люде.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 28 сеп 2014 20:16

Представете си картинката...
Треперещ орган на реда пуска Шарото си да се изака в тоалетната на стадиона. Шаро, обаче, надушва нещо, и изскача, квичейки, от тоалетната. Сержант Темерутски немедлено докладва на наблюдаващия офицер полк. Х., че органът на органът, сиреч, носът на Шаро, се е сбърчил при посещение на тоалетната.

Полк. Х. замислено се почесва по тройната брадичка и завърта два-три болта на пагона си за вдъхновение, и нарежда на новобранеца Дебилов да провери ситуация. Сержант Дебилов, пренебрегвайки опасността за живота си, влиза в химическата тоалетна, и установява, че източник на притеснения в органът на органът на органът, или иначе казано, носът на Шарото на сержант Темерутски, се е сбърчил заради наличен материал с тегло около килограм, непотънал след последната употреба на химическата тоалетна от неизвестен извършител, въоръжен и опасен.

Вследствие на извършеното престъпление химическата тоалетна е обявена за опасна и заредена с адска машина.

Полк. Х., проявявайки съобразителност, така присъща на волевия му характер, изисква явяване на обслужващ персонал от страна на фирмата, обслужваща тоалетните.

На полицейската заповед се отзовава Алиосман Асенов, герой от много обезвреждания на подобни адски машини. С побеляло от напрежение лице, с твърди, макар и разтревожени ръце, Алиосман влиза в тоалетната. Органите на органите треперят отвън - а ако сбърка?... Моменти на напрежение обземат всички присъстващи. От тоалетната се чуват само тихи воднисти шумове, кратка, сдържана и целенасочена мантра, насочена към този, оставил адската машина с тежест килограм вътре, и... ето! Бомбата е в ръцете на героят Асенов!

Обезвреждането й е въпрос на детска игра за обръгналият и претръпнал професионалист. Това, което отнема на обикновен орган часове, отнема минути на Алиосман. С ловко и точно премерено движение адската машина е пъхната в специализиран контейнер за съхранение на подобни вещества, и опасността е премахната.

Полк. Х. забърсва потта от челото си с помощта на служебната си карта. Органът на Органът добива нормалния си мокър и студен вид, а Шарото на Темерутски вече спокоен може да се заеме със служебните си задължения.
Последна промяна от Шврнц Тпрунков на 28 сеп 2014 20:31, променено общо 1 път.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 сеп 2014 20:20

Кашчей написа:
Кашчей написа:
El Commandante написа:

Ами сигурно затова кучетата които търсят взривове или наркотици са единици и от 10 обучавани 1 или 2 остават да работят ;)
Говориш за неща от които си нямаш елементарни понятия :) Само да те светна че почти няма куче, което да не можеш да научиш на лов! Дори в голямата си част безпородните се учат много по бързо и лесно! А за какво са създадени породите , очаквам да ми разясниш сега :mrgreen:

Аз от обучение на кучета не разбирам. Знам, че ако пуснат колкото и да е обучено едно куче, в центъра на който и да е град , никога няма да ги заведе до работилница за взривове или лаборатория за наркотици. Ако беше толкова просто, то нещата в това отношение отдавна да са решени.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 сеп 2014 21:05

Кашчей написа:Аз от обучение на кучета не разбирам. Знам, че ако пуснат колкото и да е обучено едно куче, в центъра на който и да е град , никога няма да ги заведе до работилница за взривове или лаборатория за наркотици. Ако беше толкова просто, то нещата в това отношение отдавна да са решени.

Браво бе умник , брилянтна логика :mrgreen: Те и полицейските кучета сигурно от участъка ги пускат , ловджийските от в къщи, спасителните от хижата и така нататък :mrgreen: Нали точно това обясних в първия пост, това са специализирани кучета които се движат СЪС СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ЧАСТИ ! Тези части ги насочват къде и какво да търсят! И ако има нещо от това което търсят в района бъди сигурен че ще го намерят, ако не с точност, то поне ще покажат ареала в който се намира! Кучето и човека работят винаги заедно , не го забравяй ;)

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 28 сеп 2014 21:06

Ще ходя да паля свещ. Посетих преди мача едната :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 сеп 2014 21:11

Кашчей написа:Аз от обучение на кучета не разбирам. Знам, че ако пуснат колкото и да е обучено едно куче, в центъра на който и да е град , никога няма да ги заведе до работилница за взривове или лаборатория за наркотици. Ако беше толкова просто, то нещата в това отношение отдавна да са решени.

Браво бе умник , брилянтна логика :mrgreen: Те и полицейските кучета сигурно от участъка ги пускат , ловджийските от в къщи, спасителните от хижата и така нататък :mrgreen: Нали точно това обясних в първия пост, това са специализирани кучета които се движат СЪС СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ЧАСТИ ! Тези части ги насочват къде и какво да търсят! И ако има нещо от това което търсят в района бъди сигурен че ще го намерят, ако не с точност, то поне ще покажат ареала в който се намира! Кучето и човека работят винаги заедно , не го забравяй ;)

Кой съм аз, за да споря с теб :oops:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 сеп 2014 21:40

Кашчей написа:

Кой съм аз, за да споря с теб :oops:

Ами то за да спориш за нещо, от което си нямаш грам понятие , въобще не се налага да си някой :mrgreen: За разлика от теб, аз съм кучкар от над 25 години и съм работил (макар и доста отдавна) в център за обучениe на гранични кучета! В тази връзка смело мога да заявя, че някои кучета имат доста повече интелект от теб :)

Върни се в “Ботев”