Предотвратиха атентат по време на дербито на Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Предотвратиха атентат по време на дербито на Пловдив

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 сеп 2014 18:52

El Commandante написа:
za nas e toj religiq написа:Обаче ми е интересно как ще накараш 50 или 60кг пес да литне :lol:

С достатъчно мощна засилка бе брат.. :mrgreen: :mrgreen:

Заеби я тая "новина", и без помощта на специализирано куче,оттък надушвам че е измишльотина.. :lol:

Едва ли ще ти остане време за чак такава засилка, доста по вероятно е ако я направиш да я използваш с друга цел :lol: Пък само за миг си помисли ако не уцелиш кво следва :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 сеп 2014 18:55

za nas e toj religiq написа:
Кашчей написа:
El Commandante написа:
Captain Stottlemeyer написа:Предполагам, че под тепетата вече работят и върху отглеждането на кучета - дронове, които въоръжени с миниатюрни камери при необходимост ще кръжат над Лаута и Коматево... 8-)

Не е необходима специална селекция.
Всяко едно куче може да лети,ако го засилиш с достатъчно мощен шут.

Ако под куче разбираш пинчер или пудел съм напълно съгласен :lol: Обаче ми е интересно как ще накараш 50 или 60кг пес да литне :lol:
Аз лично съм виждал точно обратното , един манго прелетя над оградата ми без да я докосне даже , а тя е само 1,60 :mrgreen:

Що се отнася до тва дали куче може да надуши експлозива, ДА може! Със сигурност няма да го надуши в химическата течност , но съвсем спокойно ще те закара до тоалетната ;) Друг е въпроса тук , че тези кучета не са обикновенни полицейски, а ги има само в специализираните подразделения! Тоест за да се намери експлозив, трабва кучето да е дошло със сапьори и да му е зададено какво точно да търси

Бих искал да видя кучето, което ще надуши пътят, по който е пренесен експлозив, скрит в чанта и пренесен с автомобил :o

Точно на теб най малко ми се обяснява, като искаш да го видиш, отиваш при някой специализиран пес и го виждаш :) Даже може да го осиновиш и да се гордееш с него, пък ако не, снимка за спомен и толкоз ;)

Ами не, не мога. Затова ще ми е интересно да разбера как куче надушва следа и я проследява, ако не е постоянно по земята. Човек във вода да влезе и да повърви стотина метра вътре, след това кучетата губят следата, но в Пловдив са яко специални, както прочем всичко, което живее, расте и се движи в Пловдив!
Специализираните кучета, за откриване на наркотици и експлозиви, могат да открият нещо, но не и да проследят пътят дотам.
Статията е пълен шит!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 28 сеп 2014 18:58

Кашчей написа:Човек във вода да влезе и да повърви стотина метра вътре, след това кучетата губят следата

Тва между другото се оказва мит.
Гледах по Дискавъри некъв филм,в който се опитваха да заблудят едни bloodhound-и, тва с водата не дава абсолютно никъв резултат,дори се получава обратното-надушват даже още по-гот,щото водата запазвала миризмите или някви такива хави..

Чисто страничен факт...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 сеп 2014 19:05

El Commandante написа:
Кашчей написа:Човек във вода да влезе и да повърви стотина метра вътре, след това кучетата губят следата

Тва между другото се оказва мит.
Гледах по Дискавъри некъв филм,в който се опитваха да заблудят едни bloodhound-и, тва с водата не дава абсолютно никъв резултат,дори се получава обратното-надушват даже още по-гот,щото водата запазвала миризмите или някви такива хави..

Чисто страничен факт...

Човек не може да влезе два пъти в една река-знаеш ли защо?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 сеп 2014 19:07

Кашчей написа:
Кашчей написа:
El Commandante написа:
Captain Stottlemeyer написа:Предполагам, че под тепетата вече работят и върху отглеждането на кучета - дронове, които въоръжени с миниатюрни камери при необходимост ще кръжат над Лаута и Коматево... 8-)

Не е необходима специална селекция.
Всяко едно куче може да лети,ако го засилиш с достатъчно мощен шут.

Ако под куче разбираш пинчер или пудел съм напълно съгласен :lol: Обаче ми е интересно как ще накараш 50 или 60кг пес да литне :lol:
Аз лично съм виждал точно обратното , един манго прелетя над оградата ми без да я докосне даже , а тя е само 1,60 :mrgreen:

Що се отнася до тва дали куче може да надуши експлозива, ДА може! Със сигурност няма да го надуши в химическата течност , но съвсем спокойно ще те закара до тоалетната ;) Друг е въпроса тук , че тези кучета не са обикновенни полицейски, а ги има само в специализираните подразделения! Тоест за да се намери експлозив, трабва кучето да е дошло със сапьори и да му е зададено какво точно да търси

Бих искал да видя кучето, което ще надуши пътят, по който е пренесен експлозив, скрит в чанта и пренесен с автомобил :o

Точно на теб най малко ми се обяснява, като искаш да го видиш, отиваш при някой специализиран пес и го виждаш :) Даже може да го осиновиш и да се гордееш с него, пък ако не, снимка за спомен и толкоз ;)

Ами не, не мога. Затова ще ми е интересно да разбера как куче надушва следа и я проследява, ако не е постоянно по земята. Човек във вода да влезе и да повърви стотина метра вътре, след това кучетата губят следата, но в Пловдив са яко специални, както прочем всичко, което живее, расте и се движи в Пловдив!
Специализираните кучета, за откриване на наркотици и експлозиви, могат да открият нещо, но не и да проследят пътят дотам.
Статията е пълен шит!

Казах ти , ако толкова ти е интересно иди и виж как се обучават такива кучета! Ако не ти се ходи и в нета можеш да намериш достатъчно материал какво може едно куче, със сигурност доста повече от колкото си представяш ;) Любопитно ми е мнението ти за не пловдивските ловджийски кучета които , намират примерно гръмнат юрдек на половин километър че и повече, летят след юрдека ли че го намират :mrgreen:

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 28 сеп 2014 19:09

Кашчей написа:Човек не може да влезе два пъти в една река-знаеш ли защо?

Мани ти тая работа, онея точно през река се опитаха да преебат кучетата,ама курец..
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 28 сеп 2014 19:10

za nas e toj religiq написа:Любопитно ми е мнението ти за не пловдивските ловджийски кучета които , намират примерно гръмнат юрдек на половин километър че и повече, летят след юрдека ли че го намират :mrgreen:

Е как ше гръмнеш патица от половин километър бе човек?!?

Баси,тая тема започна да придобива съвсем сюрреалистичен характер... :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 сеп 2014 19:15

za nas e toj religiq написа:Казах ти , ако толкова ти е интересно иди и виж как се обучават такива кучета! Ако не ти се ходи и в нета можеш да намериш достатъчно материал какво може едно куче, със сигурност доста повече от колкото си представяш ;) Любопитно ми е мнението ти за не пловдивските ловджийски кучета които , намират примерно гръмнат юрдек на половин километър че и повече, летят след юрдека ли че го намират :mrgreen:

Благодаря за предложението-ще се възползвам от него :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 сеп 2014 19:16

El Commandante написа:
za nas e toj religiq написа:Любопитно ми е мнението ти за не пловдивските ловджийски кучета които , намират примерно гръмнат юрдек на половин километър че и повече, летят след юрдека ли че го намират :mrgreen:

Баси,тая тема започна да придобива съвсем сюрреалистичен характер... :mrgreen: :mrgreen:

Къде видя да съм писал че ще го гръмнеш от половин километър пък ти :lol: Обаче като го гръмнеш и не го уцелиш добре спокойно може да падне даже и на повече от половин километър :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 сеп 2014 19:17

El Commandante написа:

Гърмия с термонасочващи се сачми, с далечен обхват :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Ботев”