za nas e toj religiq написа:Кашчей написа:za nas e toj religiq написа:El Commandante написа:Captain Stottlemeyer написа:Предполагам, че под тепетата вече работят и върху отглеждането на кучета - дронове, които въоръжени с миниатюрни камери при необходимост ще кръжат над Лаута и Коматево...

Не е необходима специална селекция.
Всяко едно куче може да лети,ако го засилиш с достатъчно мощен шут.
Ако под куче разбираш пинчер или пудел съм напълно съгласен

Обаче ми е интересно как ще накараш 50 или 60кг пес да литне
Аз лично съм виждал точно обратното , един манго прелетя над оградата ми без да я докосне даже , а тя е само 1,60
Що се отнася до тва дали куче може да надуши експлозива, ДА може! Със сигурност няма да го надуши в химическата течност , но съвсем спокойно ще те закара до тоалетната

Друг е въпроса тук , че тези кучета не са обикновенни полицейски, а ги има само в специализираните подразделения! Тоест за да се намери експлозив, трабва кучето да е дошло със сапьори и да му е зададено какво точно да търси
Бих искал да видя кучето, което ще надуши пътят, по който е пренесен експлозив, скрит в чанта и пренесен с автомобил

Точно на теб най малко ми се обяснява, като искаш да го видиш, отиваш при някой специализиран пес и го виждаш

Даже може да го осиновиш и да се гордееш с него, пък ако не, снимка за спомен и толкоз

Ами не, не мога. Затова ще ми е интересно да разбера как куче надушва следа и я проследява, ако не е постоянно по земята. Човек във вода да влезе и да повърви стотина метра вътре, след това кучетата губят следата, но в Пловдив са яко специални, както прочем всичко, което живее, расте и се движи в Пловдив!
Специализираните кучета, за откриване на наркотици и експлозиви, могат да открият нещо, но не и да проследят пътят дотам.
Статията е пълен шит!