Ще накаже ли УЕФА "Левски" за поредната изцепка на феновете?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ще накаже ли УЕФА "Левски" за поредната изцепка на феновете?
За такива неща са зверски санкциите на УЕФА. Най-вероятно ще последва брутално наказание. 

По отношение на расизма уефа са безкомпромисни. Само ми е странно защо сините правят простотии апсолютно всеки мач 

- Селянинотградскитип
- Контакти:
Avanti_Ragazzi написа:Нищо забранено няма в тоя надпис, нито има свастики, нито има келстки кръстове, нито сс знаци, нито фашистки стълбове, нито тотенкопф, нито надписи като 14/88 нито нищо! Тези неща са забранените а не разни текстове!
Просто текст на английски и толкова!

То и в надписа на феновете на Легия нямаше никакви забранени знаци, но отнесоха голяма санкция от УЕФА.
Но на мен друго ми е интересно - защо безпристрастните журналисти в Гонг не пишат и буквичка за този транспарант "Say yes to racism"??? Аааааа, сетих се, мълчат за да не изкарат яка (но напълно заслужена) глоба на отбора на Левски, на който въобще, ама въобще, не са фенове... Да ви имам обективността... Тъжно.
- trokadero_
- Контакти:
ЕМИЛ написа:trokadero_ написа:Ще
Гладна кокошка просо сънува
Всичко се гледа

- Синият Болярин
- Контакти:
Ненадминати олигофрени са тези с качулките. Няма да се учудя пак да сме без публика известно време.
Аз немога да си обясня , как такива хора опъват подобни плакати ... Хем знаят ,че от УЕФА сериозно следят и санкционират подобни слова .. а санкциите са сурови . За мен такива хора не обичат клуба си , щом рискуват да бъде сериозно наказан по такъв начин . Прости ли са какви са немога да разбера....
А ако съм някой тъмнокож играч на Левски , на секундата си прекратявам договора като го видя това ..
А ако съм някой тъмнокож играч на Левски , на секундата си прекратявам договора като го видя това ..
Ами повечето са 50 килограмови нинджи ученици.
Нормално да има подобни дивотии.

ivan56 написа:
На трибуните на "Георги Аспарухов" се появи послание "Кажете "да" на расизма", което освен към съперниците от Лудогорец може да се тълкува и като призив към УЕФА, чието лого също присъства на транспаранта.
Снимката вече обиколи социалните мрежи, а всеобща реакция от действията на "синята" агитка е негативна.
[offtopic]източник БЛИЦ[/offtopic]
От тази снимка не се вижда точно какво пише... Английският явно не ти е силен, бургаски....
- Долно уйно
- Контакти:
Синият Болярин написа:Ненадминати олигофрени са тези с качулките. Няма да се учудя пак да сме без публика известно време.
Следващото домакинство е срещу ЦСКА, така че наказание мач пред празни трибуни няма да има.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- Долно уйно
- Контакти:
Brannik82 написа:От тази снимка не се вижда точно какво пише... Английският явно не ти е силен, бургаски....
От тази вижда ли се?
http://i.actualno.com/actualno_2013/upl ... 4998_0.jpg
Ето я снимката в оригинал http://bgfootball.actualno.com/Pak-rasi ... 52068.html наистина ми е интересно сега какво ще решат от БФС, тъй като следващия мач е с ЦСКА, ако от УЕФА натиснат то нашите нямат много място за мърдане.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Върни се в “Футбол - България”