Очаква ни здрав сблъсък между два равностойни отбора. Залагам на хикса, защото Юнайтед са домакини.
Илияне, ако не падахте всяка седмица, то ти нямаше да имаш поводи да идваш във форума на отбора, който те плаши, защото осъзнаваш как ще ви изхвърли от четворката. Следователно трябва да се сърдиш на Брендън Роджърс.
ВЛ | 7-ми кръг | Mанчестър Юнайтед - Евертън
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- fernando_torres
- Контакти:
Re: ВЛ | 7-ми кръг | Mанчестър Юнайтед - Евертън
а и чудя се за Мата пак резерва ,но при Ван Гаал като си нагъл получаваш заслуженото рано или късно ако беше стоял в Челси и да бори за мястото си вместо да играе за оцеляване в ВЛ сега спокойно щеше да играе в първия състав щеше да вкара и да прави асистенции за Коста и да бори за купата на ВЛ и ШЛ , Сега пак е резерва ....
Man U FANN - 1
Евертън имат гостуване до Русия в четвъртък, а двубоя с Юнайтед е рано в неделя. Тая Лига Европа може много да ги прецака.
Най-много да излязат с децата срещу Краснодар и да жертват ЕвропатА-типично за английски отбор.
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]
Тони написа:Очаква ни здрав сблъсък между два равностойни отбора. Залагам на хикса, защото Юнайтед са домакини.
Илияне, ако не падахте всяка седмица, то ти нямаше да имаш поводи да идваш във форума на отбора, който те плаши, защото осъзнаваш как ще ви изхвърли от четворката. Следователно трябва да се сърдиш на Брендън Роджърс.

За тях ще си постижение ако са в топ 6 и в Европа ги чака ФФП

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Срещу Евертън(за мен лично) ще изиграем и най-стойностният си двубой от началото на сезона!
Сега погледнах таблицата - ми те дори са пред вас, бе! 

Мноого труден двубой ще е. Евертън разчитат доста на крилата си, а ние сме много слаби там в защита. Убеден съм, че ще допуснем поне 1 гол. Те ще имат мач чак в четвъртък през седмицата и очаквам да играят с титулярите си за ЛЕ. Това е огромен плюс за нас и трябва да се възползваме. Прави ми впечатление, че нямаме добра алтернатива на Ерера. Палете свещи да е готов за мача. Много ценно попълнение ще се окаже той. Ако е контузен, нищо чудно да пусне Фелайни, но не съм сигурен дали ще се справи да играе веднага след контузията си. Мата най-вероятно ще е вместо Рууни.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Блакет дали ще играе, щото ако играе Макнеър трябва да седне на пейката след силния мач...щото Рохо ще си цъка в цетъра, след като Шоу се оправи 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

kingofpop написа:Блакет дали ще играе, щото ако играе Макнеър трябва да седне на пейката след силния мач...щото Рохо ще си цъка в цетъра, след като Шоу се оправи
И аз това се чудя. Блакет или Макнеър... Нека оставим решението на ван Гаал и да му се доверим. Сигурен съм, че ще вземе правилното решение.
Със сигуност няма да е лесен мач, но ние като привърженици на Юнайтед, естествено, че мислим и се надяваме на победа - 3:1. Фалкао с дебютни 2 гола, Ван Перси - 1 гол, Ди Мария - 2 асистенции.