il4o_iliew написа:terata написа:Щото нямаше да е патриотично.Ми по твойта логика, те нали са голям отбор, що първото полувреме при числено равенство не ни попиляха и не показаха техните си комбинации? Нали си много "умен", обясни на непросветените като мен? А за "хубавите комбинации" при дузпата и другия гол, просто ще замълча и ще оставя колегите да ти се посмеят, "неутралний"!
Междудругото, всичките ти "неутрални" мнения са плюнки по Левски, но нищо важното, че ти личи къв си "неутрален".
Не знам защо. Сигурно е защото ги скъсахте от игра. Показахте невероятна тактическа грамотност, футболни умения и дисциплина и победихте един истински европейски колос.Не случайно Сърмов след гола си се израдва, все едно е вкарал на Барселона на финала за ШЛ.
Ще ме уморите, честно. Айде давайте все с такава игра и догодина белким вас ви гледаме в групите. Само че така като ви гледам как от един мач вдигнахте кофите, нищо чудно и да ги преодолеете и да стигнате я полуфинал, я финал в ЛЕ/ШЛ.
Докато такива като Стоянов се правят на недостижими и не показват грам уважение към противниците си, ще бъдат освирквани до дупка.
Ние когато сме играли в ШЛ, твоето отборче е ритало по селските ливади. Айде малко по-скромно!