Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

s.th.1926

Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив

Мнениеот s.th.1926 » 28 сеп 2014 12:17

DarkPsy написа:
s.th.1926 написа:
DarkPsy написа:
plovdivram написа:
motoem930 написа:
plovdivram написа:Ако ще трябва да се "броим" е добре да си видите и вие местата зад една от вратите, 'щото доста често се жълтеят празни... днес също беше така... имам предвид, тази "трибуна", зад която е едно от игрищата! Така че стига с тази ОПРЕДЕЛЕНА КОМПЛЕКСАРЩИНА, която постоянно ви кара да се БРОИТЕ спрямо нас!!! Още повече на това подобие на стадион! УНИЖЕНИЕ определено имаше и то е точно това нещо, което наричате КЛЕТКА!!! Мога с ръка на сърцето да си призная, че бяхте по-добрия отбор днес и напълно заслужено си ни бихте, а най-доброто нещо в мача беше първия гол, който ни вкарахте!!! Ама това, което представляват условията ви за гостуващите фенове и това, което правят такива като izgrevista и motoem930 в момента наистина си заслужава да се пробва за следващото дерби "хилядите-милиони" (нека всеки нормален фен на Ботев игнорира иронията ми, защото тя не се отнася за тях) фенове на Ботев Пловдив да получат ТОЧНО 400 (четиристотин") билета и при същите драконовски мерки за пропускливост да бъдат ДОКАРАНИ ИЗВЪНГРАДСКО на Лаута с 8 (ОСЕМ) автобуса!!! После - една ПРИЗЕМНА КЛЕТКА 240 кв.м и всички там... който - каквото успее да види от мача!!!

Тогава пак ще си говорим за УНИЖЕНИЕ!!!

Още веднъж - ЧЕСТИТА ЗАСЛУЖЕНА ПОБЕДА на всеки един ЛИШЕН ОТ ДРЕБНА ЗЛОБА фен на Ботев Пловдив!!!

клетката или 8-те (ОСЕМТЕ) автобуса ви попречиха да пеете днес(стига оправдания). Та нали сте "пловдивския любимец" . С ръка на сърцето, ще признаеш ли, че днес бяхте леш във всяко отношение

Каквото имаше да "признавам" съм признал и в него мисля, че всеки здравомислещ човек не би трябвало да има съмнения! Иначе... наистина заради такива като теб се надявам нашето ръководство да помисли за бъдещото ви гостуване при нас, да ви създаде същите условия, каквито вие ни предложихте днес! От това, за съжаление ще загубят много хора, които наистина заслужават да наблюдават любимия си отбор при нормални условия, но как иначе такива като теб ще разберат, че това вашето всъщност не е "клетка" за гостуващите фенове, а "кокошкарник" (определението не е мое, но ми хареса)... Тогава пак ще си поговорим за "унижението" и кой е бил "леш"! Това заради, което напоследък аз лично не мога да имам уважение към вас е това, че самите вие нямате НИКАКВО УВАЖЕНИЕ КЪМ СЪПЕРНИКА! Вие не правите разлика между СЪПЕРНИЧЕСТВО и ОМРАЗА!!! В съперничеството има УВАЖЕНИЕ, при ОМРАЗАТА - НЕ!!! Дори не осъзнавате това, че за да се чувствате ИСТИНСКИ ПОБЕДИТЕЛИ, то е необходимо "състезанието" да е при равни условия!!! Т.е. да се чувстваш победител по ТРИБУНИТЕ на "стадион", на който НЯМА ТРИБУНА за гостуващите фенове, а буквално ПРИЗЕМЕН "КОКОШКАРНИК" (пак казвам - определението не е мое, но мисля, че пасва идеално) е направо СМЕШНО!!!

Всеки нормално мислещ е наясно, че базата трябваше да е временен вариант. На нас също не ние е кой знае колко удобно там. Но пък бе разбит митът, че не ставали дербита там. Стават си.

Стават си, да... За хвърляне на горящи факли, по публиката на "най-безразличния ви съперник"... Кога ли на нормален стадион в Пловдив е имало толкова полиция и жандармерия, никой не помни, ама важното да не се губи ДПС електорат с домакинства на любимия му отбор в Ст. Загора. Че даже и стадиона в Брестник, предлага по-човешки условия за гостуващата публика. Това поне го знаеш, щото и там ос...хте по едно време.

Предложи вариант? Ст. Загора? Факлите няма да ги коментирам, малоумна работа.

Аз виждам само един вариант! Взехте да строите, добре! Ама строежът трябваше да бъде поетапен!!! Казахте, че така ставало по-бързо и евтино. Чудесно, но човек трябва да взима под внимание и други неща. Сигурност, удобството на собствената си публика, на гостуващата такава, спецификата на дербитата. Проблемът идва обаче основно, от корумпираността на БФС и Лицензионната му комисия! Вие трябваше да опитате с базата, но те с какъв са разрешили този вариант??? Някой се нагушил яко.

За факлите е добре да коментираш, защото вие твърдите, че базата отговаря на всички изисквания. Включително и на това, за сигурността на гостуващата публика. А с тази факла, можеше да стане много голяма беля. Представи си, че ти си с децата в гостуващия сектор и аз метна факла в/у вас??? Макар че, този сценарий, изобщо не искам да си го представям даже и на сън...
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 28 сеп 2014 12:22

s.th.1926 написа:За факлите е добре да коментираш, защото вие твърдите, че базата отговаря на всички изисквания. Включително и на това, за сигурността на гостуващата публика. А с тази факла, можеше да стане много голяма беля. Представи си, че ти си с децата в гостуващия сектор и аз метна факла в/у вас??? Макар че, този сценарий, изобщо не искам да си го представям даже и на сън...

Чакай малко.
Изстреляни в гостуващата агитка ракети имаше и на ст.Ботев и на ст.Локомотив, и на националния в мача Левски-ЦСКА.
Какво общо има тук базата?Такова нещо без проблем се прави на който и да е стадион,стига агитките да са достатъчно близо..
Клетката на базата не е по-кофти от клетката в Разград,а условията като цяло са по-добри сигурно от 70% от стадионите в България, не разбирам за какво са всички тея приказки.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 сеп 2014 12:28

Не виждам никъв симсъл от тоя спор. Ясно е, че тая база на жълтурите им е временен вариант докато си построят поне 1-2 от секторите ако не целия стадион. Дали не беше по-добре да го играем тоя мач в Стара Загора или в София - не съм сигурен. На националния постъпиха гадно предния път и дадоха малко билети, освен това по магистралата кой знае какво може да се случи така, че малко страх лозе пази - по-добре за всички освен нас е да сме по-малко и пазени от по един полицай за всеки зрител от колкото да идем няколко хиляди и да си правим купона. За кой ли път зрителите са поставени на последно място по важност. То не бяха дербита във вторник, сряда, петък 1 на обяд. Толкова скапаняци работят в БФС и толкова малоумно се "ръководи" футбола в България, че то вече спряха да ни правят впечатление тия тъпащини, честно...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 28 сеп 2014 12:29

El Commandante написа:Изображение

Вгледайте се внимателно.
Не е ли адската тъпотия единственото място,на което емблемите на двата клуба са една до друга да е...надгробна плоча?

Think about it...

Аз отдавна съм си помислил, но откакто ме напривихте циганин и Вълчо... спрях изобщо да се замислям. Мисля, че ти си един от хората, които най-добре ще ме разбереш, за какво говоря. Това го казвам, като човек израснал в най-жълтия Пловдивски квартал и на който, най-добрите му приятели ходеха на стадион Ботев, щото там играеше любимият им отбор. Което изобщо не ме е смущавало, щото аз ходих 500 м по на юг.

Винаги има вероятност, ракета, но в случая е хвърлена факла, но поради размерите на базата, вероятността е с пъти по-голяма. Толкова са близко двата сектора, че и камъни могат да се хвърлят.

Аз тук изразявам мнение, а дали някой, ще препре мерки, това е друг въпрос. Сложете поне ситна мрежа, може и от текстил над вашия сектор. Така никой няма да гърми, хвърля или какво и да е към гостите.

p.s. С текстилна мрежа няма да стане, ще я запали някой с факла. Но метална, ми се вижда не лош вариант!
Последна промяна от s.th.1926 на 28 сеп 2014 12:34, променено общо 1 път.
Тате, как се пише любов?

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 28 сеп 2014 12:32

Пловдив1926 написа:Не виждам никъв симсъл от тоя спор. Ясно е, че тая база на жълтурите им е временен вариант докато си построят поне 1-2 от секторите ако не целия стадион. Дали не беше по-добре да го играем тоя мач в Стара Загора или в София - не съм сигурен. На националния постъпиха гадно предния път и дадоха малко билети, освен това по магистралата кой знае какво може да се случи така, че малко страх лозе пази - по-добре за всички освен нас е да сме по-малко и пазени от по един полицай за всеки зрител от колкото да идем няколко хиляди и да си правим купона. За кой ли път зрителите са поставени на последно място по важност. То не бяха дербита във вторник, сряда, петък 1 на обяд. Толкова скапаняци работят в БФС и толкова малоумно се "ръководи" футбола в България, че то вече спряха да ни правят впечатление тия тъпащини, честно...

Ами тези неща, които си написал са много вярни, ама трябваше да се вземат впредвид, когато се буташе стадиона. В Германия за световно 2006, стадионите имаха сектори, които се строяха, и мачовете си вървяха в същото време. Там е според мен ключът за баракат, че е с райбер.
Тате, как се пише любов?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 28 сеп 2014 12:53

s.th.1926 написа:трябваше да се вземат впредвид, когато се буташе стадиона. В Германия за световно 2006, стадионите имаха сектори, които се строяха, и мачовете си вървяха в същото време. Там е според мен ключът за баракат, че е с райбер.

При нас се получи малко риск печели,риск-К*Р...ако не беше чисто политическата кампания срещу Цв.Василев,в момента А сектор щеше да е вдигнат вече,ама ей на-не било писано.
Решението да се срути целия стадион и да се почне цялостно изграждане наново беше взето след консултации с фен-клуба,общината (доколкото си спомням) и т.н. и всички тогава смятахме че това е най-добрия и най-бързия начин,ама ей на К*р тате баница,кофти късмет просто...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 сеп 2014 12:55

Никой от нас тука няма никаква власт върху тези неща така, че за какво говорим изобщо.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 28 сеп 2014 13:08

Изключително слабо "дерби". Слагам кавички,защото мача не приличаше на такова. Много слаби два отбора, като по-мотивирания и малко по-можещ и подготвен заслужено спечели. По телевизията,където хиляди бяхме принудени да гледаме, не се усети никаква атмосфера от "стадиона". Дано е последният мач в Коматиу.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 28 сеп 2014 13:20

OT18 написа:Изключително слабо "дерби". Слагам кавички,защото мача не приличаше на такова. Много слаби два отбора, като по-мотивирания и малко по-можещ и подготвен заслужено спечели. По телевизията,където хиляди бяхме принудени да гледаме, не се усети никаква атмосфера от "стадиона". Дано е последният мач в Коматиу.

Ooooooo НЕ, дано все там да играем, завинаги в кУмативо, все ще прежалим нашето неудобство в един мач за сметка на хилядолетие страдание в жълто!!!

Никога не забравяйте какви ги говориха жълтите- най-модерен стадион ще имаме, а вие завинаги без Бесика, арогантност от която ги намрази българинът!!! Всички ги ненавиждат- коматево е техния дом !

За съжаление в коматево живеят най-нещастните локомотивци, но по-добре там, отколкото в центъра на Пловдив! Едно време блоковете в коматево живееха в тишина, взимаха на безценица зеленчуци от дворовете на хора с жълти фланелки, а сега ежедневно блоковите пространства са заети от хора консумиращи домашна ракия, сланина и лук, по традиция палят огън да стане греяна ракия и печена сланина и лука не щадят. Децата ги е страх да излезнат заради тези пиромани с бутилка в ръка ракиена или по- заможните с галон Славена!

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 28 сеп 2014 14:15

http://www.plovdiv.utre.bg/2014/09/28/2 ... a_stadiona Колкото до стадион „Христо Ботев", сега се правят укрепителни дейности, за да се замрази проектът, за да не се получат някакви непредвидени проблеми. Надявам се, че в скоро време ще имаме решение на този проект. Към този момент обаче още няма нищо.

Красота !!!

Върни се в “Локо Пловдив”