DarkPsy написа:s.th.1926 написа:DarkPsy написа:plovdivram написа:motoem930 написа:plovdivram написа:Ако ще трябва да се "броим" е добре да си видите и вие местата зад една от вратите, 'щото доста често се жълтеят празни... днес също беше така... имам предвид, тази "трибуна", зад която е едно от игрищата! Така че стига с тази ОПРЕДЕЛЕНА КОМПЛЕКСАРЩИНА, която постоянно ви кара да се БРОИТЕ спрямо нас!!! Още повече на това подобие на стадион! УНИЖЕНИЕ определено имаше и то е точно това нещо, което наричате КЛЕТКА!!! Мога с ръка на сърцето да си призная, че бяхте по-добрия отбор днес и напълно заслужено си ни бихте, а най-доброто нещо в мача беше първия гол, който ни вкарахте!!! Ама това, което представляват условията ви за гостуващите фенове и това, което правят такива като izgrevista и motoem930 в момента наистина си заслужава да се пробва за следващото дерби "хилядите-милиони" (нека всеки нормален фен на Ботев игнорира иронията ми, защото тя не се отнася за тях) фенове на Ботев Пловдив да получат ТОЧНО 400 (четиристотин") билета и при същите драконовски мерки за пропускливост да бъдат ДОКАРАНИ ИЗВЪНГРАДСКО на Лаута с 8 (ОСЕМ) автобуса!!! После - една ПРИЗЕМНА КЛЕТКА 240 кв.м и всички там... който - каквото успее да види от мача!!!
Тогава пак ще си говорим за УНИЖЕНИЕ!!!
Още веднъж - ЧЕСТИТА ЗАСЛУЖЕНА ПОБЕДА на всеки един ЛИШЕН ОТ ДРЕБНА ЗЛОБА фен на Ботев Пловдив!!!
клетката или 8-те (ОСЕМТЕ) автобуса ви попречиха да пеете днес(стига оправдания). Та нали сте "пловдивския любимец" . С ръка на сърцето, ще признаеш ли, че днес бяхте леш във всяко отношение
Каквото имаше да "признавам" съм признал и в него мисля, че всеки здравомислещ човек не би трябвало да има съмнения! Иначе... наистина заради такива като теб се надявам нашето ръководство да помисли за бъдещото ви гостуване при нас, да ви създаде същите условия, каквито вие ни предложихте днес! От това, за съжаление ще загубят много хора, които наистина заслужават да наблюдават любимия си отбор при нормални условия, но как иначе такива като теб ще разберат, че това вашето всъщност не е "клетка" за гостуващите фенове, а "кокошкарник" (определението не е мое, но ми хареса)... Тогава пак ще си поговорим за "унижението" и кой е бил "леш"! Това заради, което напоследък аз лично не мога да имам уважение към вас е това, че самите вие нямате НИКАКВО УВАЖЕНИЕ КЪМ СЪПЕРНИКА! Вие не правите разлика между СЪПЕРНИЧЕСТВО и ОМРАЗА!!! В съперничеството има УВАЖЕНИЕ, при ОМРАЗАТА - НЕ!!! Дори не осъзнавате това, че за да се чувствате ИСТИНСКИ ПОБЕДИТЕЛИ, то е необходимо "състезанието" да е при равни условия!!! Т.е. да се чувстваш победител по ТРИБУНИТЕ на "стадион", на който НЯМА ТРИБУНА за гостуващите фенове, а буквално ПРИЗЕМЕН "КОКОШКАРНИК" (пак казвам - определението не е мое, но мисля, че пасва идеално) е направо СМЕШНО!!!
Всеки нормално мислещ е наясно, че базата трябваше да е временен вариант. На нас също не ние е кой знае колко удобно там. Но пък бе разбит митът, че не ставали дербита там. Стават си.
Стават си, да... За хвърляне на горящи факли, по публиката на "най-безразличния ви съперник"... Кога ли на нормален стадион в Пловдив е имало толкова полиция и жандармерия, никой не помни, ама важното да не се губи ДПС електорат с домакинства на любимия му отбор в Ст. Загора. Че даже и стадиона в Брестник, предлага по-човешки условия за гостуващата публика. Това поне го знаеш, щото и там ос...хте по едно време.
Предложи вариант? Ст. Загора? Факлите няма да ги коментирам, малоумна работа.
Аз виждам само един вариант! Взехте да строите, добре! Ама строежът трябваше да бъде поетапен!!! Казахте, че така ставало по-бързо и евтино. Чудесно, но човек трябва да взима под внимание и други неща. Сигурност, удобството на собствената си публика, на гостуващата такава, спецификата на дербитата. Проблемът идва обаче основно, от корумпираността на БФС и Лицензионната му комисия! Вие трябваше да опитате с базата, но те с какъв са разрешили този вариант??? Някой се нагушил яко.
За факлите е добре да коментираш, защото вие твърдите, че базата отговаря на всички изисквания. Включително и на това, за сигурността на гостуващата публика. А с тази факла, можеше да стане много голяма беля. Представи си, че ти си с децата в гостуващия сектор и аз метна факла в/у вас??? Макар че, този сценарий, изобщо не искам да си го представям даже и на сън...