Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 3-2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и Лудогорец Разград

Анкетата завърши на 24 сеп 2014 17:50

Победа за Левски
78
51%
Равен
18
12%
Победа за Лудогорец
56
37%

Общо гласове: 152

konvoec
Контакти:

Re: Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 3-2 FT

Мнениеот konvoec » 28 сеп 2014 11:07

terata написа:
il4o_iliew написа:По-мотивирани и агресивни да, но по-можещи, айде моля ти се. Лудогорец игра с човек по-малко цяло полувреме и беше с два гола пасив и накрая само гредата на Ангуло спаси Левски. Головете на Левски до един бяха плод на индивидуални и колективни грешки на защитата и вратаря. Колкото до това, че съдията ги е подпирал, надявам се, че се шегуваш. Аз не разбрах защо изгони Кайсара. С този червен картон опорочи мача. Освен това спести може би заслужен червен картон на Гаджев първото полувреме, когато се опита да счупи крака на Моци с безумен фаул, за който получи само жълт картон. През второто полувреме Домовчиийски удари нарочно с лакът защитника на Лудогорец и не му беше показан дори жълт картон. Дотук с това, кой отбор се държал селски и кой не.

Не се възгордявайте много, защото аз лично като игра нищо не видях от Левски. Индивидуални грешки на Лудогорец, неадекватен съдия и две греди ви позволиха да спечелите. Реално разликата в класите пак си пролича ярко и с два гола пасив и с човек по-малко.

Аве, кво ви слагат в тия кренвирши? :? :mrgreen: :mrgreen:

АЛе-але-аеееоооо, але-але-аеоооооо, кренвирш с хе-*о-иииин, кренвирш с хе-р*-иииин, хапни си едииииииииин!
Не са били чисти, от месо...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 сеп 2014 11:10

Владо Стоянов засегна с думи феновете на всички родни грандове, но друг играч на Лудогорец направи по-грозно действие, което трябва да бъде санкционирано.

Любимецът на Любо Пенев, лидерът на националния ни отбор и орлите Дяков си позволи постъпка, която плаче за сериозно наказание.

По време на заключителните минути от дербито с Левски Дяков изблъска, напсува и най-грозното наплюва футболист на сините. Само спокойната реакция на потърпевшия Стойчев предотврати сериозен скандал на терена.

И така лидерът на България Дяков си позволи да наплюва футболист в мач, който е гледан от всички родни привърженици. Сами преценете дали това е начина, по който трябва да се държи един национал?

Време е БФС да покаже, че все пак държи на футболните норми. Сурово наказание за халфа на Лудогорец по видеозапис. Всичко друго ще е гавра с принципите на феърплея.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 28 сеп 2014 11:17

il4o_iliew написа:Нямам нищо общо с Разград, даже не съм ходил там никога. Ама щом решихте, че съм им фен, че даже и кренвирши ми дават, за да им ходя на мач, значи ги разбирате нещата. Нали се сещате, че има хора, които са неутрални и гледат футбол, защото им е интересен? Или според вас всяко критично мнение относно Левски задължително трябва да идва от лагера на противниковия отбор... ;)

Бе той футбола хубуу ти е интересен, ама не е за всеки. Ей го вна, ти си пресен пример. :mrgreen: Най ме кефят разни такива кат теб "неутрални" и оня Badboy и тем подобни форумни недоразумения. Глей ся, мис "неутрален", кат споменаваш късмета и гредите на Лудогорец, беше добре "неутралната" ти същност да спомене и нечовешкия пропуск на Аниете, както и пропуските на Педро, ей така, нали...от "неутралност". Кат искаш забележи, "може би заслужен червен картон на Гаджев", ха кво значи ся "може би заслужен".. та от "неутралност" можеше да споменеш, за плюнките, ритниците и блъсканиците на селянина Дяков, можеше да споменеш и за липсата на картон при радостта на "Моцииии, моцииии, моциии", щото за тия ръкомахания към публиката, във всеки нормален шампионат ще получи картон. Може още много да се говори за селските изпълнения на "каузата" ама спирам дотук, че не заслужаваш повече внимание. Та така, може да си вземеш "неутралитета" и да си го завреш там, където си пъхаш кренвиршите, капиш?!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 28 сеп 2014 11:19

il4o_iliew написа:Нямам нищо общо с Разград, даже не съм ходил там никога. Ама щом решихте, че съм им фен, че даже и кренвирши ми дават, за да им ходя на мач, значи ги разбирате нещата. Нали се сещате, че има хора, които са неутрални и гледат футбол, защото им е интересен? Или според вас всяко критично мнение относно Левски задължително трябва да идва от лагера на противниковия отбор... ;)

Нали се сещаш, че гредите, за които говориш, едната окей. Излизането на Пацо Илиев не е ли индивидуална грешка, а, господин неутрални? Защото Абало стигаше топката встрани от вратата и ако вратарят не си беше направил излизането, това нямаше да е положение. Освен това, тая дузпа е много 2 партс. Освен това, колко положения имаше Левски първото полувреме, ами това за 4:1? Това си беше ако не 100, над 90% положение. За картон на Гаджев, можеше, и на Дяков можеше, щото това навсякъде го дават червен. Така че да кажем, че спорните са по равно. Спорна дузпа и спестен за Гаджев, пресилен за Кайсара и спестен за Дяков. И така, първото отборът от Разград беше размазан, не знаеше къде се намира. Не можаха пас да вържат, Гаджев и Прохазка обезличиха Марзелиньо, Дяков и цялата халфова линия на Лудогорец. Второто полувреме индивидуална грешка и слаб вратар и слаба физическа подготовка. Ако тоя гол не беше влязъл, за да вдигне малко Лудогорец, толкова. И второто си го контролираха Левски. Имаше 1 положение на Абало, дето би от движение. Да, но и маймуната Педро(супер голям нещастник), можеше да вкара. На 2-3 пъти осра положения, едно от които сам срещу вратаря. Така че, на Лудогорец били грешки, на Левски викаш не са индивидуални. По принцип не споря с никакви такива "неутрални", а и аз самия се стремя да гледам неутрално до колкото мога, обаче да ми идвате тука и да ми лафите как си личала класата на кренвиршите, айде бегай! Вчера никаква класа не си пролича и се надявам да не играят така с Реал, щото ше видиш ква класа ги чака така. И последно, айде нека им е от*ад на тия смешници, чак тениски с Моци. И тоя отива и прай знаци с ушите. После като му залеят колата или му смачкат кратуната, ще има да се оплаква налево-надесно. Екстра, много се кефя, че им го турихме на тия надменници!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 28 сеп 2014 11:21

Смешко, ти не си фен на никой отбор. Ти си анти-левскар. Виж си жалките мнения - 2009 пращаш Левски на "12-13 място" ама лошите левскари те вкараха в болница със спукана жлъчка, като станаха шампиони. А Емо Велев тогава наричаш "най - големия смешник и връзмар" (предполагам, си се опитал да напишеш "връзкар"). Само че "смешника" направи Левски шампион, после изведе Славия до финал за купата, после Локо Пловдив до финал за купата и после Локо София на полуфинал за купата, като на предишната фаза наби червените, което сигурно също ти е докарало здравословни проблеми. За футболните ти познания - толкова.

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 28 сеп 2014 11:21

Проблемът на Разград е треньора- тоз добродушен чичко за треньор не става човечецът, за помощник сигурно е перфектен.Така и не разбрах защо Домуса махна Стоев, ако го беше оставил сега Лудогорец щеше да си е лидер в класирането. Но това са си техни проблеми. Що се отнася до Левски, на този етап единствената ни цел са точките, без значение с каква игра ще бъдат печелени- слаба-неслаба, с футбол, с антифутбол- няма значение. Важното е да устискаме до Нова година да сме още в играта, да сме на някаква малка или поносима дистанция от първото място. А вече на пролет какво ще става зависи от много, много фактори, но както казах- нека първо избутаме до нова година.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 28 сеп 2014 11:22

il4o_iliew написа:
anker1878 написа:ЛЕВСКИ София бяха по-мотивирания , по-агресивния и по-можещия отбор на терена.Жалко само , че късмета , а и неадекватния рефер , им попречиха да качат каузата на 5-ичка още до почивката. С грозните си чобански прояви в този мач футболистите от делиормана почти унищожиха натрупания до момента респект към тях. Показаха , че не в Шампионска лига , ами и в галактическата лига да играят , селянинът си остава селянин - ръгат , блъскат,плюят и псуват , като каруцари.Гонзо не знам колко добър треньор е , ама в този мач скри топката на чичкото с очилата.За публиката на Левски няма какво да се каже , нейната класа и любов са ВЕЧНИ.

По-мотивирани и агресивни да, но по-можещи, айде моля ти се. Лудогорец игра с човек по-малко цяло полувреме и беше с два гола пасив и накрая само гредата на Ангуло спаси Левски. Головете на Левски до един бяха плод на индивидуални и колективни грешки на защитата и вратаря. Колкото до това, че съдията ги е подпирал, надявам се, че се шегуваш. Аз не разбрах защо изгони Кайсара. С този червен картон опорочи мача. Освен това спести може би заслужен червен картон на Гаджев първото полувреме, когато се опита да счупи крака на Моци с безумен фаул, за който получи само жълт картон. През второто полувреме Домовчиийски удари нарочно с лакът защитника на Лудогорец и не му беше показан дори жълт картон. Дотук с това, кой отбор се държал селски и кой не.

Не се възгордявайте много, защото аз лично като игра нищо не видях от Левски. Индивидуални грешки на Лудогорец, неадекватен съдия и две греди ви позволиха да спечелите. Реално разликата в класите пак си пролича ярко и с два гола пасив и с човек по-малко.

И първото полувреме ли не видя нищо в играта на Левски? Че Лудогорец бяха смачкани по всички правила на играта и това 3:1 не беше справедливо на почивката. На практика мача свършваше още на полувремето, ако не беше измислената дузпа и някои пропуски на левскарите, особено това на Аниете. За какви случайности ми говориш, Илчо? Второто полувреме се очакваше Лудогорец да атакуват и ние да играем на контра. Имаше някои добри възможности за контра, но бяхме свършили силите. В противен случай отивахте на резил. Какво сте ни надиграли? Готов съм да поспорим и да видим кой кого е надиграл. А точно голът в края е плод на изключителна случайност. Такъв удар се прави на 100 пъти веднъж. Така че не ми говори за случайности. А за картоните - червения картон на бразилчето е по-скоро за реплика, а не за блъскане. Какво трябваше да получи Дяков за постоянното му репликиране към съдията? Да, Гаджев можеше да получи и червен картон, но много често нашите съдии за подобни и дори някои по-груби влизания показват само жълти. И сега ако дръпнем чертата, на кого помогна съдията? Най-малкото, че отсъди много, ама много спорна дузпа.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 сеп 2014 11:22

Какво може да бъде наказанието? http://news7.bg/Спорт/Футбол-България/Левски-УЕФА-е-мафия-СНИМКИ-_l.s_i.111782_c.55.html#.VChGC1e85PZ

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 сеп 2014 11:28

Хайде пускайте си в 12 часа повторението и пак елате да коментирате, защото второто полувреме Лудогорец имаха две възможности, а първото- резултата на почивката можеше да е 4:1 ;)

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 28 сеп 2014 11:37

Когато Левски играеше в ШЛ, газеше всичко наред с по 3-4 гола и нямаше оправдания, че играчите не били достатъчно концентрирани.

Върни се в “Левски”