Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 3-2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и Лудогорец Разград

Анкетата завърши на 24 сеп 2014 17:50

Победа за Левски
78
51%
Равен
18
12%
Победа за Лудогорец
56
37%

Общо гласове: 152

il4o_iliew
Контакти:

Re: Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 3-2 FT

Мнениеот il4o_iliew » 28 сеп 2014 10:30

anker1878 написа:ЛЕВСКИ София бяха по-мотивирания , по-агресивния и по-можещия отбор на терена.Жалко само , че късмета , а и неадекватния рефер , им попречиха да качат каузата на 5-ичка още до почивката. С грозните си чобански прояви в този мач футболистите от делиормана почти унищожиха натрупания до момента респект към тях. Показаха , че не в Шампионска лига , ами и в галактическата лига да играят , селянинът си остава селянин - ръгат , блъскат,плюят и псуват , като каруцари.Гонзо не знам колко добър треньор е , ама в този мач скри топката на чичкото с очилата.За публиката на Левски няма какво да се каже , нейната класа и любов са ВЕЧНИ.

По-мотивирани и агресивни да, но по-можещи, айде моля ти се. Лудогорец игра с човек по-малко цяло полувреме и беше с два гола пасив и накрая само гредата на Ангуло спаси Левски. Головете на Левски до един бяха плод на индивидуални и колективни грешки на защитата и вратаря. Колкото до това, че съдията ги е подпирал, надявам се, че се шегуваш. Аз не разбрах защо изгони Кайсара. С този червен картон опорочи мача. Освен това спести може би заслужен червен картон на Гаджев първото полувреме, когато се опита да счупи крака на Моци с безумен фаул, за който получи само жълт картон. През второто полувреме Домовчиийски удари нарочно с лакът защитника на Лудогорец и не му беше показан дори жълт картон. Дотук с това, кой отбор се държал селски и кой не.

Не се възгордявайте много, защото аз лично като игра нищо не видях от Левски. Индивидуални грешки на Лудогорец, неадекватен съдия и две греди ви позволиха да спечелите. Реално разликата в класите пак си пролича ярко и с два гола пасив и с човек по-малко.
Последна промяна от il4o_iliew на 28 сеп 2014 10:33, променено общо 5 пъти.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

elpatron
Контакти:

Мнениеот elpatron » 28 сеп 2014 10:32

ralka_levskarka написа:
elpatron написа:
Мистри написа:Като поотмина еуфорията от победата, да попитам:
До кога Пацо тигъра ще играе за Левски?
До кога ще прави такива бедумни грешки?
От центъра да му вкарват-иди дойди.Ама от аутлинията е вече прекалено.

Точно за този гол няма никаква вина, ама никаква. Такива удари се получават веднъж на сто. Който и да е вратар, както и да е пласиран, няма 'хваштанка'.

Не мисля така. Той почти я докосна, Блажевич, може би, щеше да я избие..

Е днеска по нова спорт ще повтарят мача. Пусни си и виж повторенията. Това освен ако не седи на задна греда да пази не виждам как ще го извади

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 28 сеп 2014 10:33

il4o_iliew написа:
anker1878 написа:ЛЕВСКИ София бяха по-мотивирания , по-агресивния и по-можещия отбор на терена.Жалко само , че късмета , а и неадекватния рефер , им попречиха да качат каузата на 5-ичка още до почивката. С грозните си чобански прояви в този мач футболистите от делиормана почти унищожиха натрупания до момента респект към тях. Показаха , че не в Шампионска лига , ами и в галактическата лига да играят , селянинът си остава селянин - ръгат , блъскат,плюят и псуват , като каруцари.Гонзо не знам колко добър треньор е , ама в този мач скри топката на чичкото с очилата.За публиката на Левски няма какво да се каже , нейната класа и любов са ВЕЧНИ.

По-мотивирани и агресивни да, но по-можещи, айде моля ти се. Лудогорец игра с човек по-малко цяло полувреме и беше с два гола пасив и накрая само гредата на Ангуло спаси Левски. Головете на Левски до един бяха плод на индивидуални и колективни грешки на защитата и вратаря. Колкото до това, че съдията ги е подпирал, надявам се, че се шегуваш. Аз не разбрах защо изгони Кайсара. С този червен картон опорочи мача. Освен това спести може би заслужен червен картон на Гаджев първото полувреме, когато се опита да счупи крака на Моци с безумен фаул, за който получи само жълт картон. През второто полувреме Домовчисийскиу дари нарочно с лакът защитника на Лудогорец и не му беше показан дори жълт картон. Дотук с това, кой отбор се държал селски и кой не.

Не се възгордявайте много, защото аз лично като игра нищо не видях от Левски. Индивидуални грешки на Лудогорец, неадекватен съдия и две греди ви позволиха да спечелите. Реално разликата в класите пак си пролича ярко и с два гола пасив и с човек по-малко.

А викаш головете на Лудогорец не бяха плод на индивидуални и съдийски грешки, смешник

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 28 сеп 2014 10:35

Дузпата може и да се свири. Вторият гол си беше много красив. Двете греди как ще ги коментираш? За едно полувреме и човек повече Левски можеше да разгроми Лудогорец и да покаже, че е класен отбор както вие твърдите. Фактът, че не го направи доказва, че тази победа е по-скоро случайност, отколкото нещо друго.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 сеп 2014 10:44

Знаеш ли колко часа ще го повтарят, че искам пак да гледам?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
LUFC1919
Контакти:

Мнениеот LUFC1919 » 28 сеп 2014 10:49

ralka_levskarka написа:Знаеш ли колко часа ще го повтарят, че искам пак да гледам?

https://www.youtube.com/watch?v=q2gSJPGvrwo Ето го целия мач.
Изображение

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 28 сеп 2014 10:49

il4o_iliew написа:Дузпата може и да се свири. Вторият гол си беше много красив. Двете греди как ще ги коментираш? За едно полувреме и човек повече Левски можеше да разгроми Лудогорец и да покаже, че е класен отбор както вие твърдите. Фактът, че не го направи доказва, че тази победа е по-скоро случайност, отколкото нещо друго.

Много ме радвате, като идвате в нашия форум да позлобеете малко. Мед ми капе на сърцето :lol:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 28 сеп 2014 10:55

ralka_levskarka написа:Знаеш ли колко часа ще го повтарят, че искам пак да гледам?

12
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 28 сеп 2014 10:58

il4o_iliew написа:По-мотивирани и агресивни да, но по-можещи, айде моля ти се. Лудогорец игра с човек по-малко цяло полувреме и беше с два гола пасив и накрая само гредата на Ангуло спаси Левски. Головете на Левски до един бяха плод на индивидуални и колективни грешки на защитата и вратаря. Колкото до това, че съдията ги е подпирал, надявам се, че се шегуваш. Аз не разбрах защо изгони Кайсара. С този червен картон опорочи мача. Освен това спести може би заслужен червен картон на Гаджев първото полувреме, когато се опита да счупи крака на Моци с безумен фаул, за който получи само жълт картон. През второто полувреме Домовчиийски удари нарочно с лакът защитника на Лудогорец и не му беше показан дори жълт картон. Дотук с това, кой отбор се държал селски и кой не.

Аве, кво ви слагат в тия кренвирши? :? :mrgreen: :mrgreen:

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 28 сеп 2014 11:06

Нямам нищо общо с Разград, даже не съм ходил там никога. Ама щом решихте, че съм им фен, че даже и кренвирши ми дават, за да им ходя на мач, значи ги разбирате нещата. Нали се сещате, че има хора, които са неутрални и гледат футбол, защото им е интересен? Или според вас всяко критично мнение относно Левски задължително трябва да идва от лагера на противниковия отбор... ;)

Върни се в “Левски”