Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 3-2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и Лудогорец Разград

Анкетата завърши на 24 сеп 2014 17:50

Победа за Левски
78
51%
Равен
18
12%
Победа за Лудогорец
56
37%

Общо гласове: 152

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Re: Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 3-2 FT

Мнениеот Love in blue » 28 сеп 2014 08:42

k20dan4o написа:Честита победа на Левски, заслужено си спечелиха мача. Просто всичко им се получаваше, добри контри, имаха и късмет. Желая им успех. Така трябва да играят и срещу ЦСКА.

Благодарско за поздравлението!! Аз пък ви пожелавам успех срещу реал , пък било то и с по-скромен резултат!
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 28 сеп 2014 08:52

mimi29 написа:БФС трябва да накаже ДЯКОВ .Такова нещо отдавна не бях гледала от футболист да рита псува плюе в А група. Типичен селянин затова си е останал в БЪЛГАРИЯ да играе.Поведение на футболист от окръжните групи НАЦИОНАЛ ТРАГЕДИЯ. :(

Да, въпреки че съм за Лудогорец и ми харесва Дяков (чисто като футболни умения) - такова поведение не трябва да се толерира. Имало е още няколко мача, в които му се разминава (и сигурно затова продължава да прави такива селски изпълнения).

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 28 сеп 2014 08:58

Видя се , че Левски излезе напълно мотивиран и игра на живот и смърт . Явно от Лудогорец си мислиха , че мача им ще бъде лесен и съответно са подценили всичко .

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 сеп 2014 09:10

След тази победа на Левски желая на Лудогорец победа, или поне Х с/у Реал, та да се знае, че сме били голям отбор ;)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 28 сеп 2014 09:17

ЛЕВСКИ София бяха по-мотивирания , по-агресивния и по-можещия отбор на терена.Жалко само , че късмета , а и неадекватния рефер , им попречиха да качат каузата на 5-ичка още до почивката. С грозните си чобански прояви в този мач футболистите от делиормана почти унищожиха натрупания до момента респект към тях. Показаха , че не в Шампионска лига , ами и в галактическата лига да играят , селянинът си остава селянин - ръгат , блъскат,плюят и псуват , като каруцари.Гонзо не знам колко добър треньор е , ама в този мач скри топката на чичкото с очилата.За публиката на Левски няма какво да се каже , нейната класа и любов са ВЕЧНИ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 сеп 2014 09:20

anker1878 написа:ЛЕВСКИ София бяха по-мотивирания , по-агресивния и по-можещия отбор на терена.Жалко само , че късмета , а и неадекватния рефер , им попречиха да качат каузата на 5-ичка още до почивката. С грозните си чобански прояви в този мач футболистите от делиормана почти унищожиха натрупания до момента респект към тях. Показаха , че не в Шампионска лига , ами и в галактическата лига да играят , селянинът си остава селянин - ръгат , блъскат,плюят и псуват , като каруцари.Гонзо не знам колко добър треньор е , ама в този мач скри топката на чичкото с очилата.За публиката на Левски няма какво да се каже , нейната класа и любов са ВЕЧНИ.

Ох, и аз това щях да пиша. Просто такива изпълнения... Много ми паднаха в очите. Не знам, дали бяха зобани, но изглеждаха прекалено агресивни. Тоя Безяк не го бях виждал в такава светлина. Словенски каруцар.

KellyB

Мнениеот KellyB » 28 сеп 2014 09:32

Моци и Дяков задължително трябва да започват всеки мач с жълт картон! Няма други такива грубияни в "А" група!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 28 сеп 2014 09:36

Като поотмина еуфорията от победата, да попитам:
До кога Пацо тигъра ще играе за Левски?
До кога ще прави такива бедумни грешки?
От центъра да му вкарват-иди дойди.Ама от аутлинията е вече прекалено.
Изображение

Изображение

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 28 сеп 2014 09:43

И бяха такива, защото едва ли не трябваше да им лижем та*аците, че са влезли в ШЛ. Да им направим една генерална репетиция за Реал. Аз мислех, че ще излезе тоя с резервите, но още като видях състава, разбрах, че са напълнили гащите яко. Знаеха си какво е възможно да им се случи. В интерес на истината за Лудогорец още като влязоха в А група и видях играта им, си казах "мале, тия току виж и шампиони станат", защото цъкаха и цъкат доста добре. На такъв футбол, обаче, има и противодействие. И то е преса, преса, преса и пак преса, плюс яка борба за първа топка. Те са техничен отбор, който има много заучени тактики как да изнася, знаят се кой къде е и т.н, но бъдат ли масово пресирани, губят топката. В случая мога да похваля Гонзо(или ако някой друг се е намешал в тактиката), заложи именно на пресата. Най-накрая Прохазка и Анйете играят, че с Домо най-вече сме с човек по-малко. Сърмов си свърши работата и напусна, екстра :mrgreen:
Като цяло много силно първо полувреме. Ето такава игра, преса и желание искаме да виждаме всички. И ако играем така всеки мач, дори 3-4 поредни загуби да направим(което е малко възможно), хора ще има на стадиона, даже повече от вчера.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 28 сеп 2014 09:45

Докато вземем Икер, той не допуска левашки голове. ;)
Ако има грешка при втория гол, то е нескопосаното изчистване след корнера.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”