Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
motoem930
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив

Мнениеот motoem930 » 27 сеп 2014 23:33

izgrevist написа:Много моля без обиди и защо е тази ненужна агресия.Клетката е супер лукс в сравнение с тази от Разград.И очеваден факт,че не можа да бъде запълнена.

след малко , ще се изкарат повече и са ни надвикали

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 27 сеп 2014 23:59

Ако ще трябва да се "броим" е добре да си видите и вие местата зад една от вратите, 'щото доста често се жълтеят празни... днес също беше така... имам предвид, тази "трибуна", зад която е едно от игрищата! Така че стига с тази ОПРЕДЕЛЕНА КОМПЛЕКСАРЩИНА, която постоянно ви кара да се БРОИТЕ спрямо нас!!! Още повече на това подобие на стадион! УНИЖЕНИЕ определено имаше и то е точно това нещо, което наричате КЛЕТКА!!! Мога с ръка на сърцето да си призная, че бяхте по-добрия отбор днес и напълно заслужено си ни бихте, а най-доброто нещо в мача беше първия гол, който ни вкарахте!!! Ама това, което представляват условията ви за гостуващите фенове и това, което правят такива като izgrevista и motoem930 в момента наистина си заслужава да се пробва за следващото дерби "хилядите-милиони" (нека всеки нормален фен на Ботев игнорира иронията ми, защото тя не се отнася за тях) фенове на Ботев Пловдив да получат ТОЧНО 400 (четиристотин") билета и при същите драконовски мерки за пропускливост да бъдат ДОКАРАНИ ИЗВЪНГРАДСКО на Лаута с 8 (ОСЕМ) автобуса!!! После - една ПРИЗЕМНА КЛЕТКА 240 кв.м и всички там... който - каквото успее да види от мача!!!

Тогава пак ще си говорим за УНИЖЕНИЕ!!!

Още веднъж - ЧЕСТИТА ЗАСЛУЖЕНА ПОБЕДА на всеки един ЛИШЕН ОТ ДРЕБНА ЗЛОБА фен на Ботев Пловдив!!!
Изображение

Потребителски аватар
motoem930
Контакти:

Мнениеот motoem930 » 28 сеп 2014 00:35

plovdivram написа:Ако ще трябва да се "броим" е добре да си видите и вие местата зад една от вратите, 'щото доста често се жълтеят празни... днес също беше така... имам предвид, тази "трибуна", зад която е едно от игрищата! Така че стига с тази ОПРЕДЕЛЕНА КОМПЛЕКСАРЩИНА, която постоянно ви кара да се БРОИТЕ спрямо нас!!! Още повече на това подобие на стадион! УНИЖЕНИЕ определено имаше и то е точно това нещо, което наричате КЛЕТКА!!! Мога с ръка на сърцето да си призная, че бяхте по-добрия отбор днес и напълно заслужено си ни бихте, а най-доброто нещо в мача беше първия гол, който ни вкарахте!!! Ама това, което представляват условията ви за гостуващите фенове и това, което правят такива като izgrevista и motoem930 в момента наистина си заслужава да се пробва за следващото дерби "хилядите-милиони" (нека всеки нормален фен на Ботев игнорира иронията ми, защото тя не се отнася за тях) фенове на Ботев Пловдив да получат ТОЧНО 400 (четиристотин") билета и при същите драконовски мерки за пропускливост да бъдат ДОКАРАНИ ИЗВЪНГРАДСКО на Лаута с 8 (ОСЕМ) автобуса!!! После - една ПРИЗЕМНА КЛЕТКА 240 кв.м и всички там... който - каквото успее да види от мача!!!

Още веднъж - ЧЕСТИТА ЗАСЛУЖЕНА ПОБЕДА на всеки един ЛИШЕН ОТ ДРЕБНА ЗЛОБА фен на Ботев Пловдив!!!

клетката или 8-те (ОСЕМТЕ) автобуса ви попречиха да пеете днес(стига оправдания). Та нали сте "пловдивския любимец" . С ръка на сърцето, ще признаеш ли, че днес бяхте леш във всяко отношение

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 28 сеп 2014 01:06

Клетката е разположена на повече от половината дължина на игрището, хората са на два -три реда един зад друг, докато стигне от единия до другия край песента и да пеят всички, по- многобройната жълта публика запява, нормално няма никакакво единство, а противникът е многократно по-многоброен.

На ДЕРБИТО в софия се видя кой кой е в публиките- на неутрален терен смазани жълти трибуни от черно-бяло господство!!!

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 28 сеп 2014 01:10

fenomeno написа:
plovdivram написа:Още веднъж - ЧЕСТИТА ЗАСЛУЖЕНА ПОБЕДА на всеки един ЛИШЕН ОТ ДРЕБНА ЗЛОБА фен на Ботев Пловдив!!!

Владко сервитьорчето, не се обяснявай, ами отивай да носиш по една бира да полеем победата :mrgreen:

Добре я поливаш ... в интернет. :)

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 28 сеп 2014 01:12

motoem930 написа:
plovdivram написа:Ако ще трябва да се "броим" е добре да си видите и вие местата зад една от вратите, 'щото доста често се жълтеят празни... днес също беше така... имам предвид, тази "трибуна", зад която е едно от игрищата! Така че стига с тази ОПРЕДЕЛЕНА КОМПЛЕКСАРЩИНА, която постоянно ви кара да се БРОИТЕ спрямо нас!!! Още повече на това подобие на стадион! УНИЖЕНИЕ определено имаше и то е точно това нещо, което наричате КЛЕТКА!!! Мога с ръка на сърцето да си призная, че бяхте по-добрия отбор днес и напълно заслужено си ни бихте, а най-доброто нещо в мача беше първия гол, който ни вкарахте!!! Ама това, което представляват условията ви за гостуващите фенове и това, което правят такива като izgrevista и motoem930 в момента наистина си заслужава да се пробва за следващото дерби "хилядите-милиони" (нека всеки нормален фен на Ботев игнорира иронията ми, защото тя не се отнася за тях) фенове на Ботев Пловдив да получат ТОЧНО 400 (четиристотин") билета и при същите драконовски мерки за пропускливост да бъдат ДОКАРАНИ ИЗВЪНГРАДСКО на Лаута с 8 (ОСЕМ) автобуса!!! После - една ПРИЗЕМНА КЛЕТКА 240 кв.м и всички там... който - каквото успее да види от мача!!!

клетката или 8-те (ОСЕМТЕ) автобуса ви попречиха да пеете днес(стига оправдания). Та нали сте "пловдивския любимец" . С ръка на сърцето, ще признаеш ли, че днес бяхте леш във всяко отношение

Каквото имаше да "признавам" съм признал и в него мисля, че всеки здравомислещ човек не би трябвало да има съмнения! Иначе... наистина заради такива като теб се надявам нашето ръководство да помисли за бъдещото ви гостуване при нас, да ви създаде същите условия, каквито вие ни предложихте днес! От това, за съжаление ще загубят много хора, които наистина заслужават да наблюдават любимия си отбор при нормални условия, но как иначе такива като теб ще разберат, че това вашето всъщност не е "клетка" за гостуващите фенове, а "кокошкарник" (определението не е мое, но ми хареса)... Тогава пак ще си поговорим за "унижението" и кой е бил "леш"! Това заради, което напоследък аз лично не мога да имам уважение към вас е това, че самите вие нямате НИКАКВО УВАЖЕНИЕ КЪМ СЪПЕРНИКА! Вие не правите разлика между СЪПЕРНИЧЕСТВО и ОМРАЗА!!! В съперничеството има УВАЖЕНИЕ, при ОМРАЗАТА - НЕ!!! Дори не осъзнавате това, че за да се чувствате ИСТИНСКИ ПОБЕДИТЕЛИ, то е необходимо "състезанието" да е при равни условия!!! Т.е. да се чувстваш победител по ТРИБУНИТЕ на "стадион", на който НЯМА ТРИБУНА за гостуващите фенове, а буквално ПРИЗЕМЕН "КОКОШКАРНИК" (пак казвам - определението не е мое, но мисля, че пасва идеално) е направо СМЕШНО!!!
Изображение

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 28 сеп 2014 01:20

fenomeno написа:
Ivan-LPFC написа:
fenomeno написа:
plovdivram написа:Още веднъж - ЧЕСТИТА ЗАСЛУЖЕНА ПОБЕДА на всеки един ЛИШЕН ОТ ДРЕБНА ЗЛОБА фен на Ботев Пловдив!!!

Владко сервитьорчето, не се обяснявай, ами отивай да носиш по една бира да полеем победата :mrgreen:

Ама само как ви го начука Цецо Чука, а? Влезна ви чак до сливиците :)

Продължаваш с празненствата, а :) :) :) Ела да ти дам 20 лева да си купиш поне бира бе мишок.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 28 сеп 2014 01:32

Ivan-LPFC написа:
fenomeno написа:
Ivan-LPFC написа:
fenomeno написа:

Продължаваш с празненствата, а :) :) :) Ела да ти дам 20 лева да си купиш поне бира бе мишок.

Каква бира бе, вземи му една бозичка, че да му е мирна главичка. :mrgreen:

fenomeno
Контакти:

Мнениеот fenomeno » 28 сеп 2014 01:39

Ivan-LPFC написа:
fenomeno написа:
Ivan-LPFC написа:
fenomeno написа:

Кога си виждал ти 20 лева на цяло, мангал столипиновски? :) :) :)

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 28 сеп 2014 02:05

soccerav написа:Ебаси дербито, те жълтите сами си играха. Трагедия сме, на отбора му трябва една нова титулярна единадесеторка и ще се оправим.Матушев вика, че са имали късмет :shock: Алоо, можеха да ни вкарат още 2-3 гола бе какъв късмет. И не играха на върха на възможностите си ботевистите! Късмета беше на наша страна, че паднахме само с 2 гола разлика. Отбора е на нивото от времето на Г.Топалова, ама едно към едно. И стига сме се самозалъгвали, от колко мача нямаме победа, от колко нямаме отбелязан гол? Играчите ни са за отбори като Сливен и Пирин Разлог с 1-2 изключения. Ама така ще е, ще се мъчим, дано да е максимум до лятото и дано да си заслужава и в крайна сметка да останем в А група.

Рядко съм срещал справедлив и точен локомотивец! Особено във форумите!! В живота има доста!!! Стискам ти ръката и пожелавам, мечтите ти ДА СЕ СБЪДНАТ!!!!!!
+1912
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Върни се в “Локо Пловдив”