Снимки със звездите на Реал, кога ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Дончо Колев Данев
- Контакти:
Re: Снимки със звездите на Реал, кога ?
Хора, отборът на Реал си имат собствено секюрити.На летището няма да имате никакъв шанс, защото рейса им ще влезе на самата писта до самолета, за да ги вземе.За останалата част от престоя им не мога да кажа.Това е информацията, която имам.Успех на "ловците на автографи"! 

"Чувствам се силен, защото съм българин!"
-
Пф ... вие за фотошоп не сте ли чували?
Дай ми твоя снимка и ще те "снимам" с Роналдо
Дай ми твоя снимка и ще те "снимам" с Роналдо

Ясно е че ще имат охрана до зъбите на летището, в хотела, дори и до тоалетна ако искат да отидат и няма дори да погледнат някой, който просто така ги срещне. Въпросът е кога ще се наредят на едни маси като на трудова борса и ще раздават химикалки, чаши, автографи, снимки и т.н. за около час-2. Много е вероятно това да е около мача на младежите, пък дали ще е около стадиона, дали ще е в официалния фен-клуб вече би трябвало да обявят.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- Kiril.Angelov85
- Контакти:
Пристигането на Реал Мадрид
Който има инфо за пристигането на Реал Мадрид в София да пише. Да се пише часа на пристигане, защото датата е ясна.
- Kiril.Angelov85
- Контакти:
Дано някой каже в колко часа кацат, отиваме там да ги чакаме след това газ към Хилтън и така...цял ден пред Хилтън после излизат за тренировка. Ще стане работата усещам го.
kryvopieca написа:Абе хора, чудя се дали има шанс да се снимаме със Роналдо и другите, че приятелката ми му е луда фенка и искам да й угодя![]()
Дали като пристигат на летището, като се настаняват в хотела, по време на тренировките или пък преди/след мача ще е най-добрият момент, как мислите
На летището , ако имаш некой приятел да те вкара във VIP изхода

Ако не се снима приятелката с него може да ми се обадиш да се снима с мен .. хаха
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
- Neron
- Контакти:
Re: Пристигането на Реал Мадрид
Би трябвало да кацнат 13:35.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Re: Пристигането на Реал Мадрид
Има време на 30-ти летат към София... лично ще пробвам да си взема автограф и снимка от Коентрао.. другите не ме вълнуват

- dreben23
- Контакти:
doktora25 написа:Ясно е че ще имат охрана до зъбите на летището, в хотела, дори и до тоалетна ако искат да отидат и няма дори да погледнат някой, който просто така ги срещне. Въпросът е кога ще се наредят на едни маси като на трудова борса и ще раздават химикалки, чаши, автографи, снимки и т.н. за около час-2. Много е вероятно това да е около мача на младежите, пък дали ще е около стадиона, дали ще е в официалния фен-клуб вече би трябвало да обявят.
Химикалки "Реал М", звучи ми прекалено евтино подобни артикули. Дотам ли им стигат възможностите- едни химикалки да раздадат на феновете?

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Armyphoenix
- Контакти:
Някой има ли представа на кой терминал и изход на летището ще излязат футболистите на Реал и как се стига до него? И със сигурност ли часът на пристигане е 13:35? Благодаря предварително!