Преди този двубой писах - "Мач като мач, трябва да се вземат 3-те точки и толкова".
Гостите определено бяха с една мисловна идея за Сряда, но Левски бързо-бързо ги накара да се осъзнаят, че са на "Герена".
Рефера беше слаб, ощети и 2-та тима.
Но не мисля, че грешките му повлияха на резултата.
Левски имаше по-правилен подход след изравняването, като се възползваха максимално от грешките на Лудогорец.
Изключително силно е да се каже, че "Зелените" са надиграли домакините през 2-рото полувреме.
Та те нямаха нито едно свястно положение... А голът си бе плод на чиста случайност.
Разбира се, имаше опасност замисълът на Левски през вторите 45 мин. да не сработи, но това, че гостите бяха с човек по-малко натежа.
Иначе наистина "Лудите" имат невероятна физическа подготовка.
Не знам на какво се дължи... На качествени хапове ли, на качествена подготовка ли, но са с една класа над всеки наш отбор в това отношение.
И точно за това победата на Левски тази вечер, не трябва да се подценява.
Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 3-2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 27.09.2014 - 19:30ч.
Честито, левскари!
С малко повече късмет, успяхте да запазите единия гол преднина! Макар че можеше "зелените" с повечко желание, въпреки че бяха 10 човека, да изравнят мача, но е хубаво и "Левски" да има актуална победа от 2014 година, а не само спомени от мачове преди половин век! 

Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!
- popokutepetel
- Контакти:
TheGreenSir написа:paceto написа:matrix написа:Не знам на какво се радват тея момченца в смешните циркаджийски екипи, нито сините изстрадали фенчета, от мача могат да се извадят няколко извода. Левски не може да победи Лудогорец, ако лудите играят на 100%, а не се пазат както днес, Левски не може да победи, ако Лудогорец е в пълен състав, а от там и най важния извод който е ясен от 100 годинилевски без съдия е нищо. Радвайте се празнувайте, но недейте прекалява, защото после ще ви боли повече, после когато дойде края на първенството и Лудогорец пак е шампион
За какво точно се пазят днес Лудогорец?
По принцип не съм съгласен с останалата част от шитпоста, но определено днес Лудите играха слабо и най-вероятно са мислили и са се пазили за мача с Реал М.
Пазили се за какво? Да паднат с по-малко ли? Ами и тия са на петица Реал са в такава серия

Честито на всички левскари.Играха страхотно.За червения картон обаче-голям смях,Кабака яко засили Минев.Че той го бутна повече от Кайсара.ЗА мен най-правилното отсъждане беше червен за Кабаков.
- batmanlevski
- Контакти:
як бой като брашнян чувал над един измислен отбор дело на далавери,подкупи и съдий . Респект за великата синя публика,за Гонзо и всички момчета които с лекота надиграха еднодневката на която дори и рефера не можа да помогне !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

Бай Иван написа:Честито, левскари!С малко повече късмет, успяхте да запазите единия гол преднина! Макар че можеше "зелените" с повечко желание, въпреки че бяха 10 човека, да изравнят мача, но е хубаво и "Левски" да има актуална победа от 2014 година, а не само спомени от мачове преди половин век!
Дядка, пропуска на Аниете от чиста позиция, два на Педро и на Амари не ги ли броиш?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

effect написа:Левски е на 100!! Еба селската трупа на киро гела, докато едни други не могат гол да им вкарат 10 мача! Не особено добро 2-ро полувреме, но играчите оставиха всичко на терена!!
Не беше добро,защото ни свършиха силите,Киро им купува скъпа химия,гола им беше чиста случайност и един късмет имахме с гредата,както и те,когато Аниете изпусна на празна врата.

varanaDrago написа:Всеки да подкрепя своя клуб но , коефицента за сигурната 2-ка е 2.05.
Сега е момента за печалба , слагаш 1000лв. , вземаш 2000лв. само за 90мин.
Левски ще загуби достойно , с 2 гола разлика !
Запомни едно , моята прогноза е много по-добра , от твоите прогнози !
Къде си, приятелче? Чакам те пак да си навреш нослето в тази тема, ама нещо изчезна?

Долината на глинените гърнета си е висока летва за много отбори. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- the_blue_fan
- Контакти:
matrix написа:Най малко 0-4 по принцип, но като знам какъв съдия ще си поръчат синкавите бих казал 1-2, с дежурна дузпа за Левски все пак, ако я вкарат
Ок

ЛЕВСКИ СОФИЯ