"A"група,10 кръг:Ботев Пловдив-Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Commandante

Re: "A"група,10 кръг:Ботев Пловдив-Локомотив Пловдив

Мнениеот El Commandante » 27 сеп 2014 19:55

slash1912 написа:От нашия отбор-всички бяха машини,Цар Иван,Огнянов и Цецо Чука ми напълниха душата!

Божко Васев беше над всички според мен...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 27 сеп 2014 20:09

slash1912 написа:И двата отбора трябва да са доволни-буферите,че отърваха разгрома,ние с трета поредна победа в Дербито.
Камбура е свършил,а номер 6 и 22,както и вратаря им - пълна трагедия.
От нашия отбор-всички бяха машини,Цар Иван,Огнянов и Цецо Чука ми напълниха душата!

Размина им се леко, спокойно можеше да ги качим на черешата.
От техните само това дясното крило става за футбол, другите са трагедия.
От нашите всички играха много мотивирано. Липсва опит определено, но когато се получи, си личи, че са на ТИ с играта. След един-два сезона, тези момчета ще са по европейските клубове по стъпките на Тошко!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 27 сеп 2014 20:09

Чак сега разбрах Неделчо Матушев.. Не е имал предвид че от 4 мача ще вземат 12 точки, а че след дербито ще са 12 точки след ОТБОРА НА ПЛОВДИВ!! :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 27 сеп 2014 20:15

ПЛОВДИВ ПРАЗНУВА, МАЛЦИНСТВАТА СТРАДАТ! НА КОЛЕНЕ, НА КОЛЕНЕ ПРЕД ЖЪЛТИТЕ!
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
izgrevist
Контакти:

Мнениеот izgrevist » 27 сеп 2014 20:53

Поради каква причина потниците не напълниха клетката за гости.Нали 400 билета бяха много малко.Стига срам за Локомотив 1936.Притеснявам се,че пловдивското дерби ще изчезне.Всички пловдивчани обичащи футбола трябва да се намесим и да спасим Локомотив 1936.Позорно е на дербито да не можеш да изпълниш 400 бройки капацитет.Ужас,срам,потници,татуировки,75 ооо долара и отново и отново.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 27 сеп 2014 21:23

12 точки кога?

Смазани. Буквално смазани и на трибуни и на терен. Жалка картинка са кебапчиите.Чак ме е яд, че им вкарахме само 2. Императрица Костадинка е едно долно човече.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 27 сеп 2014 21:25

Няколко класи над съперника сме, каквото и да се каже за този мач, ще бъде излишно.
Гледаме напред, тези вече не ги броим за живи, защото времето захладня и сезонът на потниците е към края си, не случайно днес в клетката имаше 250 - 300 гостуващи.
Струва ми се, че това дерби ще бъде предпоследното, а може би и последното, за един доста дълъг период от време.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 27 сеп 2014 21:31

bulgaro написа:Струва ми се, че това дерби ще бъде предпоследното, а може би и последното, за един доста дълъг период от време.

Няма как да бъде последното, със сигурност имаме още един мач с тия-в блатото зад ВСИ, но след това е много възможно пътищата ни да се разделят за неопределено дълъг период от време,освен ако не се падаме с тях за купата...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
stanley56
Контакти:

Мнениеот stanley56 » 27 сеп 2014 22:34

Наздраве, невестулка :mrgreen:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5VOpXwg0DD8[/youtube]

Върни се в “Ботев”