ВЛ | 6-ти кръг | Манчестър Ю-Уест Хям 27.09.2014 17:00

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата?

Анкетата завърши на 27 сеп 2014 10:06

Победа за Манчестър Юнайтед
7
37%
Равен
4
21%
Победа за Уест Хям
8
42%

Общо гласове: 19

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Манчестър Ю-Уест Хям 27.09.2014 17:00

Мнениеот vasilnv » 27 сеп 2014 19:16

Рууни ще е късметлия, ако се размине с едва 3 мача. Адски глупаво нарушение. Издържахме бая време с 10 човека. Изтървах първите 20 минути на мача, не знам как сме играли през тях, но от това, което видях не съм много доволен. Отново на моменти много панически играхме. Много се нервя, като гледам как Шоу и Рафаел са принудени да играят срещу 2-ма противникови играчи на бека. Толкова ли не може някой да им помага бе. Така стана и отмененият им гол. Тва, ако Сити ни хване едно 4 гола не ни мърдат. Адски сме зле в това отношение.
Ерера да не е контузен. :| :| :| :|
Последна промяна от vasilnv на 27 сеп 2014 19:17, променено общо 2 пъти.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 27 сеп 2014 19:17

Де Хея капитан.. Е какъв капитан е като не може да си командва защитата, та цял отбор ли ? Слаб мач, опълченската го карахме, но на този етап е важно да трупаме точки. Скоро ще почнем безапелационно да си вземаме мачовете. Все още ни трябва централен полузащитник, Блинд много го мачкат ми се струва, трябва някой малко по-здрав физически, не знам може и да бъркам, но такова впечатление ми остави.
Изображение[/center]

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 27 сеп 2014 19:17

Браво, много сте силни ... :lol:

Не знам какво ще стане като дойдат отборите от топ 6 .... нема да ви се верва :lol:

[offtopic]Бъзикам се, бе момчета ;) Беше скучно само да падате. И честно казано ми стана жал след мача с Лестър. Футболните великани не бива да бъдат унижавани по този начин.[/offtopic]
Последна промяна от Долгопол на 27 сеп 2014 19:24, променено общо 2 пъти.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 27 сеп 2014 19:20

Васко, прав си за Сити. Шоу и Рафата прекалено често бяха оставяни 2/1 на фланга. Блинд не ми хареса пак казвам - в центъра не сме толкова стабилни, трябва ни силов полузащитник много лесно ни разминават. Има какво още да се пипа по отбора със сигурност, но нещата ще потръгнат. :) ;)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 сеп 2014 19:20

Е, какво искате повече? Защитниците ни не се познават, има на вратата неориентиран Де Хея, с човек по-малко. А бе тия не опукаха ли предния път суперсилния Ливърпул?

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 27 сеп 2014 19:21

Долгопол написа:Уест Хям ще се спасят този сезон, не са никак слаби.

То това е ясно. Взеха много добри играчи и в момента имат доста качествен състав. Очаквам даже и място в 10-ката за тях.

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Мнениеот Klzrdz » 27 сеп 2014 19:23

Добре, тъй като никой не повдигна въпорса : Имаше ли игра с ръка на играча на УХ преди картона на Руни, защото не видях ситуацията... :?

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 27 сеп 2014 19:26

Rofles написа:Васко, прав си за Сити. Шоу и Рафата прекалено често бяха оставяни 2/1 на фланга. Блинд не ми хареса пак казвам - в центъра не сме толкова стабилни, трябва ни силов полузащитник много лесно ни разминават. Има какво още да се пипа по отбора със сигурност, но нещата ще потръгнат. :) ;)

Блинд наистина е слаб физически, но донякъде компенсира със заставане. Със сигурност го предпочитам повече от Флетчър. И съм убеден, че не съм само аз. :lol: Добре подава топката, търси пасове напред, предлага се често на защитниците. Харесвам го, но си прав, че не е силов играч. Палете свещи Ерера да не е контузен, че ни предстои много тежък мач срещу Евертън, а такъв опорен полузащитник ще ни е много важен в тоя мач. Няма да се изненадам, ако пусне Флетчър срещу тях. :|

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 сеп 2014 19:29

Честита победа на всички! Силни адмирации за младата генерация в дефанзивното звено.Точно в такива напрегнати ситуации се калява психиката и отборния дух!
Ситуацията с Рууни-съдията просто следва буквата на правилника(въпреки че в подобен род ситуации може да се прояви и малко творчество),но нека не задълбваме.Рууни ще си понесе наказанието и ще пропусне най-вероятно следващите 3 двубоя,което е доста неприятна новина,но пък както е казано ...всяко зло за добро,знае ли човек :)
Другото нещо,което ми напълни душата(грубо казано) бяха смените на Вангелис-еталон за ефективност,просто от години не сме правили толкова точни смени,и то в точно такъв тип двубои.Аз лично наистина не помня Юнайтед да е печелил мач с червен картон и преднина само от един гол...Винаги се случва най-лошото,но този път и късмета беше на наша страна.
Колкото до головете-прекрасен първи гол на Рууни и още по-прекрасна асистенция на Рафаел-изключително съм доволен от него.
Ван Перси отново бележи,което малко или много оправдава решението на Вангелис(два мача/два гола),но адмирации за борбеността му в последните 15-20 минути...Това вече беше истинският Ван Перси.
А относно гола на Уест Хем,...поредната рутинна намеса на Де Хея...Просто еталон за качество,нека продължава в същия дух!

Върни се в “Манчестър Ю”