entwickler написа:От друга страна Гонзо може да измисли нещо.
Ами дано да измисли, че Аниете трябва да е титуляр на върха на атаката, Цонев зад него като плеймейкър. Прохазка деф.халф.
А дано, ама надали.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
entwickler написа:От друга страна Гонзо може да измисли нещо.
onegavon написа:От вас се иска да не загубите мача/не мога да повярвам,че го пиша/.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Eminem написа:entwickler написа:От друга страна Гонзо може да измисли нещо.
Ами дано да измисли, че Аниете трябва да е титуляр на върха на атаката, Цонев зад него като плеймейкър. Прохазка деф.халф.
А дано, ама надали.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
varanaDrago написа:deceitt написа:Само че, за да съберат 1000 лв, обитателите на делиормана ще трябва да работят половин година.
Пиша ти бавно , понеже знам че качулките четат трудно. Този залог е само за да си направя мача по интересен.
Това е моят седмичен доход .А обкръжението в което се движа , годишния стокооборот е толкова , колкото си виждал само по телевизията.
TristaNNN написа:Само Левски!
tevez написа:TristaNNN написа:Само Левски!
[offtopic]Честит рожден ден, дано те зарадват нашите с победа. Само Левски![/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 29 госта