Братя Диневи вкарват ''Свети Влас'' в ШЛ до 5 години

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Перловски

Re: Братя Диневи вкарват ''Свети Влас'' в ШЛ до 5 години

Мнениеот Перловски » 27 сеп 2014 12:29

Луд Гидия 123 написа:
Перловски написа:
Луд Гидия 123 написа:
Перловски написа:
Луд Гидия 123 написа:Всеки човвърви по пари се дърпа от софийските отбори, защо ли? Те нали имат история, фенове, победи и т.н.

Защото са сел`ни и там ги зове. :lol:

snob

Селяни ама порят софийските грандове, затова се лее непрекъснато злоба към провинцията.

Нещо си се объркал пич.
Точно обратното е, ако четеш форумите.И не напразно всичката провинция си я мери по софийските грандове. :lol:
А ми е интересно изобщо знаеш ли значението на "гидия"" :mrgreen:

Да, още малко и ще ти повярвам, питай Симитлито по този въпрос.
Дори и Лупи каза, че иска да върви по стъпките на Лудогорец ама май само ти не си разбрал, простено ти е :-)

Ясно.
Много си "напред", щом цитираш лупи. :lol: И си му на акъла.
Та какво значи гидия, дечко?
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 27 сеп 2014 12:39

Перловски написа:
Луд Гидия 123 написа:
Перловски написа:
Луд Гидия 123 написа:
Перловски написа:
Луд Гидия 123 написа:Всеки човвърви по пари се дърпа от софийските отбори, защо ли? Те нали имат история, фенове, победи и т.н.

Защото са сел`ни и там ги зове. :lol:

snob

Селяни ама порят софийските грандове, затова се лее непрекъснато злоба към провинциятзи въпрос.
Дори и Лупи каза, че иска да върви по стъпките на Лудогорец ама май само ти не си разбрал, простено ти е :-)

Ясно.

Много си "напред", щом цитираш лупи. :lol: И си му на акъла.
Та какво значи гидия, дечко?

Ти как мислиш ,бате, дали не знам?
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 27 сеп 2014 12:42

Как прецени, че съм на акъла на Лупи?
В София сте много добри в това отношение :-)
По въпроса за софийската злоба питай Тео разбирача :-)
А скандиранията "Селяни умрете" и " турци сте" явно само ти не си ги чул и затова твърдиш, че в София няма злоба а е обратното :-)
Последна промяна от Луд Гидия 123 на 27 сеп 2014 12:53, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 27 сеп 2014 12:44

snakebite написа:Ето аз дори във Варна, третия по големина град, трябва да пътувам до София, да се дундуркам стотици километри за да си хвана полет за някъде ..
Привилигировани сте от всякъде, но в случая столичани не са виновни, а държавата и политиците които опостушиха провинцията и селата, и принудиха хората да се изнасят към София.Тая централизация на вся и всьо в София е мега дразнеща..
Познавам десетки кореняци варненци които работят в София, дали е заради хубостта на София или нещо друго !

Сърди се на местните управници.
По принцип е хубаво да има един локомотив (град София), който да тегли държавата и икономиката ѝ, а останалите региони да са долу-горе на едно ниво в развитието си.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 сеп 2014 12:51

Кашчей написа:
Teo написа:Вместо да се налеят пари в клубове като Септември София които имат страшно много фенове.. костюмарите ще наливат пари в отборче с 10 човека фенове :idea:

Вие отдавна не сте се обединявали със "Септември" София. А да налеят едни пари там, та да се обедините пак....

+1 :lol: Пък и едно "Септемврийско знаме" ще придаде някаква тежест на безсмислената абревиатура... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 27 сеп 2014 12:53, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Перловски

Мнениеот Перловски » 27 сеп 2014 12:52

Луд Гидия 123 написа:
Перловски написа:Та какво значи гидия, дечко?
[/quote]
Ти как мислиш ,бате, дали не знам?[/quote]

Не ме забавлявай с отговори от детската градина.Като знаеш , кажи какво е. :lol:
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 27 сеп 2014 12:57

Captain Stottlemeyer написа:
Кашчей написа:
Teo написа:Вместо да се налеят пари в клубове като Септември София които имат страшно много фенове.. костюмарите ще наливат пари в отборче с 10 човека фенове :idea:

Вие отдавна не сте се обединявали със "Септември" София. А да налеят едни пари там, та да се обедините пак....

+1 :lol: Пък и едно "Септемврийско знаме" ще придаде някаква тежест на безсмислената абревиатура... 8-)

Капитане, довечера ще бъдеш ли на мача, ще ти махам отсреща :-)

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 27 сеп 2014 13:00

snakebite написа:
ronnie написа:
snakebite написа:Иначе приветствам развитието на провинциалния футбол .Всичко е в София, айде поне футбола да оставим за прованса !!
Например Черноморец ми бе интересен като проект и му симпатизирах, лошия мениджмънт обаче ги провали...
Диневи доколкото знам не са от най=разумите по отношение на харчове, така че незнам, доколко ще им е читав мениджмънта....
Има и още нещо в Разград и Ловеч няма нощен живот и к.урволяк, и играчите мислят само за футбол, докато Свети Влас и целия ареал наоколо, крещи "Вземай с пълни шепи' :)

Имаш желязна логика. Какво всичко е в София? Нали уж Пловдив го избраха за столица на културата. Пък и по товята логика- 'айде да унищожим отборите с най-големи агитки в България, щото са софиянци, а пък софиянци си имат всичко. Ти нормален ли си :?

Ами всичко е в София - икономика, държавно управление, културен живот, спортен живот, транспорт (метро, летища0, хотели, големи търговски центрове...
Никой не говори за унищожаване на традижионни отбори от София въпреки че Славия и Локо София иглеждат жалко с 300-400 фена...за разлика от отбори като Дунав, Спартак Плевен, Етър, Пирин...които щяха да имат около 10 000 на мач...
Футбола е едно от малкото забавления в провинцията, а Лудогорец в Разград е направо социален феномен..за това говорим.....

"Айде поне футбола да оставим на прованса" това какво означава? Не знам дали точно това си искал да кажеш, но според написаното софийските отбори трябва да ги закриваме за да футбола остане за прованса. Стига сте писали голупости! Знам, че щом си фен на Лудогорец няма да рабереш следващите думи, но футбол има и трябва да има там, където хората обичат отбора си и се борят за него! А не там, където хората са фенове на даден отбор само защото е силен, а когато изпадне в криза- ще станат фенове на някой друг силен на деня! Хората обичат ЦСКА и Левски. И не пишете глупости, че Лудогорец имал посещаемост. Барометър са и гостуванията. А Лудогорец по гостувания има по 3-4 човека. При ЦСКА и Левски почти винаги сектора за гости е пълен.Така че ЦСКА и Левски ще ги има, ще ги има много след отбори като Лудогорец, Литекс, Свети Влас и Куртово Конаре. Точка.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 сеп 2014 13:02

Луд Гидия 123 написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Кашчей написа:

Капитане, довечера ще бъдеш ли на мача, ще ти махам отсреща :-)

Довечера смятам да гледам мача пред телевизора в приятна компания с приятели, с хубави напитки и мезета. Може да превключваме чат-пат и на лондонското дерби... :)
П.П. Това, разбира се, не пречи да ми помахаш... Ако те пуснат на стадиона с тамбурата - ще те позная. ;)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 27 сеп 2014 13:08, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 сеп 2014 13:05

Eminem написа:
snakebite написа:Мега странна идея...
Мисля че аналогиите с Лудогорец и Осъм от който се пръкна Литекс , не са на място . Те си бяха тадиционни отбори в Б група. свети Влас даже и във В група не е играл !
Интересно ми е ако се случи тази идея бургазлии дали ще са от Свети Влас, иначе звучи налудничаво селце с 3-4 000 да играе в ШЛ...Все едно Завет, Разградско да направят отбор и аз да съм за тях....смешно ми звучи....

Изключено! Ако са от някакви села и живеят в Бургас, може.

А изключено,не бъди сигурен доста от младите вече си падат по комерса.Нали трябва да се тагнат в ФБ.
Ти от село ли си като си фен на Левски.
По темата.Имат пари и възможности и ако решат сериозно могат да си го позволят,а до къде ще стигнат един Господ знае.
Българското Монако :)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Футбол - България”