snakebite написа:ronnie написа:snakebite написа:Иначе приветствам развитието на провинциалния футбол .Всичко е в София, айде поне футбола да оставим за прованса !!Например Черноморец ми бе интересен като проект и му симпатизирах, лошия мениджмънт обаче ги провали...
Диневи доколкото знам не са от най=разумите по отношение на харчове, така че незнам, доколко ще им е читав мениджмънта....
Има и още нещо в Разград и Ловеч няма нощен живот и к.урволяк, и играчите мислят само за футбол, докато Свети Влас и целия ареал наоколо, крещи "Вземай с пълни шепи'

Имаш желязна логика. Какво всичко е в София? Нали уж Пловдив го избраха за столица на културата. Пък и по товята логика- 'айде да унищожим отборите с най-големи агитки в България, щото са софиянци, а пък софиянци си имат всичко. Ти нормален ли си

Ами всичко е в София - икономика, държавно управление, културен живот, спортен живот, транспорт (метро, летища0, хотели, големи търговски центрове...
Никой не говори за унищожаване на традижионни отбори от София въпреки че Славия и Локо София иглеждат жалко с 300-400 фена...за разлика от отбори като Дунав, Спартак Плевен, Етър, Пирин...които щяха да имат около 10 000 на мач...
Футбола е едно от малкото забавления в провинцията, а Лудогорец в Разград е направо социален феномен..за това говорим.....
"Айде поне футбола да оставим на прованса" това какво означава? Не знам дали точно това си искал да кажеш, но според написаното софийските отбори трябва да ги закриваме за да футбола остане за прованса. Стига сте писали голупости! Знам, че щом си фен на Лудогорец няма да рабереш следващите думи, но футбол има и трябва да има там, където хората обичат отбора си и се борят за него! А не там, където хората са фенове на даден отбор само защото е силен, а когато изпадне в криза- ще станат фенове на някой друг силен на деня! Хората обичат ЦСКА и Левски. И не пишете глупости, че Лудогорец имал посещаемост. Барометър са и гостуванията. А Лудогорец по гостувания има по 3-4 човека. При ЦСКА и Левски почти винаги сектора за гости е пълен.Така че ЦСКА и Левски ще ги има, ще ги има много след отбори като Лудогорец, Литекс, Свети Влас и Куртово Конаре. Точка.