Във футбола, както във всяка професионална дейност, парите са важни, за да си купиш можене, да създадеш условия моженето да се интегрира в максимално ефективен организъм и да създадеш условия този организъм да се изяви с пълната си сила. Дотам са парите, после всичко решава моженето!
С други думи, един човек с много пари може да реализира формулата пари - можене - печалба само ако тънко познава моженето, симптомите на успешното му развитие и постигане на устойчиво нарастващи резултати от моженето. Освен огромни мениджърски заложби за паралията е необходимо да познава детайлно обстановката в нейното развитие и да има огромен късмет.
Ха, да видим дали проектът Свети Влас би възпроизвел постигнатото от Лудогорец! Това ме връща към казармените години, където при караул при знамето един набор напълни гащите - имал позиви човекът, но дългът не му позволил да изостави поста (поне така го разтълкуваха в командването). Дадоха му за награда 5 дни отпуск! След това няколко тарикати се опитаха да повторят номера, но вместо отпуск получиха по 10 денонощия арест. Мисля си, да не би и в случая?... Поне да могат да преценят докъде късметът помогна на братя Домусчиеви!
Братя Диневи вкарват ''Свети Влас'' в ШЛ до 5 години
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- nikita 333
- Контакти:
Re: Братя Диневи вкарват ''Свети Влас'' в ШЛ до 5 години
Абе днес нали не е първи април?? 
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
-
РосенВарна
- Контакти:
g3_ev2 написа:Във футбола, както във всяка професионална дейност, парите са важни, за да си купиш можене, да създадеш условия моженето да се интегрира в максимално ефективен организъм и да създадеш условия този организъм да се изяви с пълната си сила. Дотам са парите, после всичко решава моженето!
С други думи, един човек с много пари може да реализира формулата пари - можене - печалба само ако тънко познава моженето, симптомите на успешното му развитие и постигане на устойчиво нарастващи резултати от моженето. Освен огромни мениджърски заложби за паралията е необходимо да познава детайлно обстановката в нейното развитие и да има огромен късмет.
Ха, да видим дали проектът Свети Влас би възпроизвел постигнатото от Лудогорец! Това ме връща към казармените години, където при караул при знамето един набор напълни гащите - имал позиви човекът, но дългът не му позволил да изостави поста (поне така го разтълкуваха в командването). Дадоха му за награда 5 дни отпуск! След това няколко тарикати се опитаха да повторят номера, но вместо отпуск получиха по 10 денонощия арест. Мисля си, да не би и в случая?... Поне да могат да преценят докъде късметът помогна на братя Домусчиеви!
Не знам за какво можене говориш, но Домусчиев е просто бизнесмен, не бих казал обаче че разбира от тънкостите на футбола. Това не му пречи да ръководи умело Лудогорец. Сега да се включат хейтърите......
Кучетата си лаят, орлите си летят.
- trokadero_
- Контакти:
Не вярвам на такива работи . А пък и ако е вярно - всичко трябва да е в Бургас .
diablorojo написа:А иначе тез богаташи защо не инвестират в някой отбор с история-Нафтата,Черноморец,Спартак Вн,Дунав,Пирин,Локо Пд,Етър ,Ботев Пд.
От тези отбори ,които си изредил нито един вече няма история .Всичките са новосъздадени ментета .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Там ги засърбяло Диневи-те - там ще се почешат...
Само, че на милите никой не им е казал, че за да правят бизнес от
футбола, първо трябва да го обичат, а след това и да го разбират...
Двамцата сигурно не знаят по колко минути е полувремето, а отбор
в ШЛ ще вкарват...Че и срокове дават все едно им е строеж на къщичка.
Само, че на милите никой не им е казал, че за да правят бизнес от
футбола, първо трябва да го обичат, а след това и да го разбират...
Двамцата сигурно не знаят по колко минути е полувремето, а отбор
в ШЛ ще вкарват...Че и срокове дават все едно им е строеж на къщичка.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- botevist_75
- Контакти:
Историята се създава с времето.Нито Левски,ЦСКА,Ботев или Локо/Пд/,са имали история когато са били основани.
За публиката.Имам чувството,че никой не е учил математика. 3 000 души за 30 000-ен Разград, е като да има 200 000 публика в София на всеки мач,или 40 000 в Пловдив.
За публиката.Имам чувството,че никой не е учил математика. 3 000 души за 30 000-ен Разград, е като да има 200 000 публика в София на всеки мач,или 40 000 в Пловдив.
botevist_75 написа:Историята се създава с времето.Нито Левски,ЦСКА,Ботев или Локо/Пд/,са имали история когато са били основани.
А аз имам чувството ,че ни обясняваш как да открием топлата вода.
а братята да си гледат пристанището, че това е дълбока вода за тях.
Втори късметлия като парахода скоро няма да се появи.
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!
-
Луд Гидия 123
- Контакти:
Не става само с ядене, трябва и акъл 
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.
Прав си , само че по 3000 има с мачовете с как да кажа ..." по - слабите " отбори . Иначе с Литекс , Левски , ЦСКА ,Ботев 4500-6000
.
А по темата ... ебаси простотията . Лудогорец поне го е имало и преди Домусчиев , играл е в Б група , бил на косъм от влизане в А .. а Свети Влас ... колко местни жители има този курорт ? Зимата има ли хора там ?
А по темата ... ебаси простотията . Лудогорец поне го е имало и преди Домусчиев , играл е в Б група , бил на косъм от влизане в А .. а Свети Влас ... колко местни жители има този курорт ? Зимата има ли хора там ?
Върни се в “Футбол - България”