Как се определят паричните наказания за натрупани картони ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Как се определят паричните наказания за натрупани картони ?
Здравейте,винаги съм се чудел ,как точно се определят паричните наказания при получаване на определеният брой картони.Например за 5 жълти от 250 - 1250 лева ,хиляда лева са си добра разлика примерно.Та мисълта ми е ,кой и как определя тия суми и реално ли е да може да има 1000 лв. разлика за еднакво провинение ,поне по документи.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Re: Как се определят паричните наказания за натрупани картони ?
Дай пример, ако обичаш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Дисциплинарната комисия на БФС наказа двама футболисти след мачовете от 1/16-финалите за Купата на България. Луис Соарес от ЦСКА и Данило Асприля от Литекс са лишени от състезателни права за по 1 мач, като глобата за Соарес е 1250 лева, а за колумбиеца 250 лв.
Това го забелязвам от няколко сезона и все съм се чудел.
Това го забелязвам от няколко сезона и все съм се чудел.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Кашчей написа:Дай пример, ако обичаш!
Какъв пример, човекът точно и ясно е обяснил въпроса си, ама щото не си наясно и се правиш на интересен. Аз също съм заинтригуван и дано някой ни просветли на тая тема.
- Долно уйно
- Контакти:
Вероятно визира ето това http://www.bfunion.bg/news/4898
Паричната глоба, мисля че се определя от нарушението което е направено и съответно е извадило картона.
Давам пример:
Разкарваш топката получаваш жълт картон
Влизаш грубо отзад с опасност за здравето на играча получаваш жълт картон
и в двата случая са еднакви картоните, но са за различни по тежест нарушение и те са описани в правилника, там са описани и съответните суми.
Лишаването от състезателни права е заради натрупването и това не определя паричната глоба.
Паричната глоба, мисля че се определя от нарушението което е направено и съответно е извадило картона.
Давам пример:
Разкарваш топката получаваш жълт картон
Влизаш грубо отзад с опасност за здравето на играча получаваш жълт картон
и в двата случая са еднакви картоните, но са за различни по тежест нарушение и те са описани в правилника, там са описани и съответните суми.
Лишаването от състезателни права е заради натрупването и това не определя паричната глоба.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Имаш примерно по 2 груби нарушения ,по един за разкарване или бавене на топката и два за спор със съдията.Крайният резултат пак е бил 250 на 1250 лв ? 
Не го казвам защото футболист на ЦСКА трябва да плати 1000 лева повече ,правило мие впечатление и с футболисти на Левски примерно ,но много рядко или почти никога е нямало футболист на другите отборите с по 1250 лв финансова санкция !

Не го казвам защото футболист на ЦСКА трябва да плати 1000 лева повече ,правило мие впечатление и с футболисти на Левски примерно ,но много рядко или почти никога е нямало футболист на другите отборите с по 1250 лв финансова санкция !
Последна промяна от percival на 26 сеп 2014 17:47, променено общо 1 път.
Ами прав си...Тъмна Индия си е 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
а на мен винаги ми е било чудно защо тарифите са фиксирани в лева а не в процент от заплатата на футболистите - има разлика дали взима 5К лева или 10К евро ... във втория случай от 1000 лева за 5 картона - няма да го заболи толкова (давам примерни числа - въпроса е по-скоро принципен)
percival написа:Здравейте,винаги съм се чудел ,как точно се определят паричните наказания при получаване на определеният брой картони.Например за 5 жълти от 250 - 1250 лева ,хиляда лева са си добра разлика примерно.Та мисълта ми е ,кой и как определя тия суми и реално ли е да може да има 1000 лв. разлика за еднакво провинение ,поне по документи.
Член 19
http://www.bfunion.bg/media/upload/new/files/DP22082012.pdf
Сега видях има един член 19 и там има таблица с наказанията ,ама пак си е пълна индия.Явно няма контрол над нещата !
Върни се в “Футбол - България”