ЦСКА-номер 1 в Европа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ЦСКА-номер 1 в Европа

Мнениеот BRF » 26 сеп 2014 14:38

orlando7 написа:
BRF написа:Тази статистика показва,че сме доста стабилен отбор като домакин!Все пак само два отбора са успели да ни вкарат гол на Армията!На никой не му се идва на гости :lol: ,освен на лудите може би :lol: !

Е,как да ви се вкара гол като съдийте ги отменят?

Как да не ги отменят като има нарушение?Другото Локо вкараха!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 сеп 2014 14:40

BRF написа:
petko.h.markov написа:Как не се уморявате да "вкарвате въздух в свирката" с тези нови теми? То не са време разделно,късане на живо месо,
ликвидация на каузата и какво ли още не.Пускате нови теми и после се сърдите,че ставаме за посмешище на другите.

На тебе къв ти е проблема!?Какво и е на темата?Или трябва да е нещо срещу ЦСКА или възхвала на Лудогорец за да е добра?Или нещо срещу Стойчо за да ти е кеф?Не смятам,че се излагам с нея,по-скоро ти се излагаш с коментарите си и твърдението,че си от ЦСКА!
В статията си пише,че ЦСКА побеждава всички на стадиона си втори пореден сезон(с изключение на Лудогорец) и си е повод за похвала!

Нямаш си на идея, колко се излагаш :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 26 сеп 2014 14:44

BRF написа:
petko.h.markov написа:Как не се уморявате да "вкарвате въздух в свирката" с тези нови теми? То не са време разделно,късане на живо месо,
ликвидация на каузата и какво ли още не.Пускате нови теми и после се сърдите,че ставаме за посмешище на другите.

На тебе къв ти е проблема!?Какво и е на темата?Или трябва да е нещо срещу ЦСКА или възхвала на Лудогорец за да е добра?Или нещо срещу Стойчо за да ти е кеф?Не смятам,че се излагам с нея,по-скоро ти се излагаш с коментарите си и твърдението,че си от ЦСКА!
В статията си пише,че ЦСКА побеждава всички на стадиона си втори пореден сезон(с изключение на Лудогорец) и си е повод за похвала!

Зададох ти един въпрос в темата Берое-ЦСКА, би ли ми отговорил ако обичаш :) , не се заяждам.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 сеп 2014 15:06

То всичко това е много хубаво, ама самият източник е меко казано странен за мен. Досега не знаех, че е съществувал и такъв сайт. Може би разчитат на това, че хората ги мързи да проверяват резултатите на всички по-стабилни европейски отбори... :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 сеп 2014 16:01

TristaNNN написа:То всичко това е много хубаво, ама самият източник е меко казано странен за мен. Досега не знаех, че е съществувал и такъв сайт. Може би разчитат на това, че хората ги мързи да проверяват резултатите на всички по-стабилни европейски отбори... :?

Видях го във фейсбук,стана ми интересно и направих тема!Сигурно са верни резултатите,но дори и да има други отбори с по-добри показатели,тези също са впечатляващи!
Може би трябваше да има повече,как да кажа-обиди,псувни и заяждания за да е интересна и разбираема темата :? и да е достойна темата за този форум!Не знам!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 сеп 2014 16:12

BRF написа:
TristaNNN написа:То всичко това е много хубаво, ама самият източник е меко казано странен за мен. Досега не знаех, че е съществувал и такъв сайт. Може би разчитат на това, че хората ги мързи да проверяват резултатите на всички по-стабилни европейски отбори... :?

Видях го във фейсбук,стана ми интересно и направих тема!Сигурно са верни резултатите,но дори и да има други отбори с по-добри показатели,тези също са впечатляващи!
Може би трябваше да има повече,как да кажа-обиди,псувни и заяждания за да е интересна и разбираема темата :? и да е достойна темата за този форум!Не знам!

Добре си е ;) Просто вече на никого не му правите впечатление ;) Не виждам какъв е проблема :?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 сеп 2014 16:21

BRF написа:Може би трябваше да има повече,как да кажа-обиди,псувни и заяждания за да е интересна и разбираема темата...

Ако искаш може да раздвижим дансинга :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 26 сеп 2014 16:44

Кашчей написа:

Луд умора няма, само се поти!

Сменя дрехите и продължава! :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 26 сеп 2014 17:07

Сигурен съм, че ЦСКА е номер 1 в Европа и по откраднати /взети без пари/ от клубовете им играчи !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 26 сеп 2014 17:53

CTAHKO написа:
BRF написа:

Добре си е ;) Просто вече на никого не му правите впечатление ;) Не виждам какъв е проблема :?

Като гледам сините как напъплихте темата, за малко да ти повярвам, че информацията не ви е впечатлила ;)
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Върни се в “ЦСКА”