Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот CSKA69 » 25 сеп 2014 18:12

Не съм убеден, че подобна мярка точно сега е удачна.. Да резнеш футболистите си с пари преди много важни мачове, които предстоят, си е миниране на обстановката отвсякъде.. Даже бомбата може да избухне още в мача с Берое :| Дано не съм прав и глобяването стегне редиците, но по-скоро ще има обратният ефект :idea:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 сеп 2014 18:31

CSKA69 написа:Не съм убеден, че подобна мярка точно сега е удачна.. Да резнеш футболистите си с пари преди много важни мачове, които предстоят, си е миниране на обстановката отвсякъде.. Даже бомбата може да избухне още в мача с Берое :| Дано не съм прав и глобяването стегне редиците, но по-скоро ще има обратният ефект :idea:

Викаш, да ги погалят по главичките и да си поплачат заедно,а :?: :!: :? Иначе като имат претенции ,че им закъсняват заплатите не можеш да им затвориш устите.Съгласен съм да избухне бомбата,но е крайно време да се знае кой кой е и да има железни ред и дисциплина,да разберат какъв отбор е ЦСКА,макар че е в криза и да не се бъзикат с Клуба :!: :x
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 сеп 2014 19:21

CSKA69 написа:Не съм убеден, че подобна мярка точно сега е удачна.. Да резнеш футболистите си с пари преди много важни мачове, които предстоят, си е миниране на обстановката отвсякъде.. Даже бомбата може да избухне още в мача с Берое :| Дано не съм прав и глобяването стегне редиците, но по-скоро ще има обратният ефект :idea:

Хич не ме интересува как ще реагират футболистите . След като могат да мрънкат , когато им забавят плащанията , така ще търпят и глобите , когато не са си свършили работата . На който не му изнася да бяга в Ловеч . Нали бяха " професионалисти " !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 25 сеп 2014 19:43

Old_death написа:

Хич не ме интересува как ще реагират футболистите . След като могат да мрънкат , когато им забавят плащанията , така ще търпят и глобите , когато не са си свършили работата . На който не му изнася да бяга в Ловеч . Нали бяха " професионалисти " !

Друго си мисля аз - дали това не е един елегантен начин да ''намажат ските'' на Стойчо.. Ето, идва мач с Берое, който трябва да вземем и един евентуален неуспех може да бъде използван като повод за смяна на треньора.. Знаете какъв ''почитател'' съм на треньорските умения на Младенов, но дори и аз не смятам, че точно сега е момента за смяната му.. Трябваше да бъде сменен след мачовете със Зимбру :idea: Ако наистина са решили да го направят, нека да изчакат поне до зимната пауза..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 сеп 2014 20:41

CSKA69 написа:
Old_death написа:

Друго си мисля аз - дали това не е един елегантен начин да ''намажат ските'' на Стойчо.. Ето, идва мач с Берое, който трябва да вземем и един евентуален неуспех може да бъде използван като повод за смяна на треньора.. Знаете какъв ''почитател'' съм на треньорските умения на Младенов, но дори и аз не смятам, че точно сега е момента за смяната му.. Трябваше да бъде сменен след мачовете със Зимбру :idea: Ако наистина са решили да го направят, нека да изчакат поне до зимната пауза..

Филмираш се ! Загубата от Берое е нормална на фона на показаното и възможностите . Всичко останало ще е приятна изненада . Вземи треньорска диплома и смени Стойчо , но внимавай какво си пожелаваш ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 сеп 2014 12:31

Гледам, че и за оставки на Плоски се заговори...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 сеп 2014 14:01

W84me написа:Гледам, че и за оставки на Плоски се заговори...

Тройчо има недовършена работа с вас :idea: :lol: никъде няма ходи!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 сеп 2014 15:36

Да не чувам никакви такива мълви, безрезервна подкрепа за спеца от село Плоски! Не за друго, ами ще им докарат някой що годе приличен треньор и ще вземат да прокопсат, докато тоя редовно се резили, че и ни весели от време на време с бисерите си :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 сеп 2014 15:46

TristaNNN написа:

Да не чувам никакви такива мълви, безрезервна подкрепа за спеца от село Плоски! Не за друго, ами ще им докарат някой що годе приличен треньор и ще вземат да прокопсат, докато тоя редовно се резили, че и ни весели от време на време с бисерите си :)

И нас ни весели с бисери.Примерно:Викайте ми Тройчо :lol: !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мне

Мнениеот dreben23 » 26 сеп 2014 16:28

Нещо не му виждам резилите в ппървенството, що продължавате да говорите глупости. Стойчо да си тръгне от ЦСКА докато е начело е все едно Арсенал да уволни Арсен Венгер т.е. никакъв шанс и за двете желания на господата съфорумци, напротив и двамата ще вдигат титла, но не и купа! Има ли смисъл да се играя за тая като при юбилейни резултати 1:7 , които в никакъв случай не били нагласени, ей, ей, направо ми е тъжно за българския футбол. Всеки дрънка квото му скимне, а за двайсет секунди останали от продължението на мач и топката се намира в половината на определен отбор изведнъж противника вкарва така нужния за купона гол :mrgreen:

Това е най-кретенският отбор в българския клубен футбол, радвам се, че продължават да го пказват, да видят хубаво и малките деца от кой отбор не трябва да бъдат! :)

Лек ви уикенд! :)

[offtopic]Може да проверите за какъв норматив от време се изминават 60 метра на спринт например и то без конусите наречени футболисти, тогава баламосвайте людете. :lol: :lol:[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 26 сеп 2014 18:25, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Архив”