Сега видях, че тук има анкета за кръщаване на астероид където е предложено и името на Гунди, но заедно с неговото са сложени и на разни нелицеприятни личности..:
http://a79.starrydreams.com/name/
Хубаво ще е да гласуваме.
Предложиха, на Гунди да бъде кръстен астероид!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Предложиха на Гунди да бъде кръстен астероид!
Може ли да попитам защо Слави Трифонов присъства там? Нима той е заслужил да бъде представител на нашата страна? 

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Re: Предложиха на Гунди да бъде кръстен астероид!
fr3ak_boy написа:Може ли да попитам защо Слави Трифонов присъства там? Нима той е заслужил да бъде представител на нашата страна?
И аз това се питам..Няма да се учудя ако се пръкне някой ала Азис, но не мисля че ще се възприеме сериозно.
- comandosa1
- Контакти:
Re: Предложиха, на Гунди да бъде кръстен астероид!
Аз лично гласувах за Ботев, според мен първо историческите личности, после големите спортисти.
Абсурдно е Слави Трифонов да е в класацията, както е и абсурдно името което са изписали- Zvezdno Obshtestvo Observatory
Абсурдно е Слави Трифонов да е в класацията, както е и абсурдно името което са изписали- Zvezdno Obshtestvo Observatory

Последна промяна от comandosa1 на 02 дек 2009 09:19, променено общо 1 път.
- vladitol
- Контакти:
tarikat написа:comandosa1 написа:Аз лично гласувах за Ботев, според мен първо историческите личности, после големите спортисти.
Абсурдно е Слави Трифонов да е в класацията.
+ !
аз за Борис 1
Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Тази класация е пълен ташак. Преди малко Ботев имаше 24%, а сега са 20, Гунди имаше 30% сега са 28. Сами си правете изводи.
angelov написа:Тази класация е пълен ташак. Преди малко Ботев имаше 24%, а сега са 20, Гунди имаше 30% сега са 28. Сами си правете изводи.
Абе не е ташак никакъв, то и в медиите се завъртя като гледам. По други форуми гледам, че се оказва че много хора са гласували за Левски, а то вече си имаме такъв астероид (слава на бога де) и се губят гласове:)
Аз гласувах за Ботев,спрямо тези според мен той е най-достоен да заслужи това 

Можете да гласувате за повече от един фаворит 
Аз гласувах за Ботев, хан Аспарух и Гунди.
Що се отнася до Сл. Трифонов е обяснено в текста - ако определен брой хора са писали едно и също име в "Друг", то това име се добавя в анкетата.

Аз гласувах за Ботев, хан Аспарух и Гунди.
Що се отнася до Сл. Трифонов е обяснено в текста - ако определен брой хора са писали едно и също име в "Друг", то това име се добавя в анкетата.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Аз гласувах за Паисий Хилендарски. 

ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !