boabbb написа:
Да, бе, добреНа вас като ви боцнаха 2 гола, единия беше с "нафрълена топка" напред
Би ли бил така любезен да ми разясниш значението на "нафрълена топка"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
boabbb написа:
Да, бе, добреНа вас като ви боцнаха 2 гола, единия беше с "нафрълена топка" напред
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:boabbb написа:
Би ли бил така любезен да ми разясниш значението на "нафрълена топка"Странно защо отново намесваш славният Левски футболен тим в тема за предстоящ мач на червените, но очевидно отново ти убягва голямата картинка, а тя е, че Берое са много стабилен тим, чиито игра и резултати аргументират мястото им във временното класиране.
boabbb написа:Майко мила![]()
Това значи накратко "центриране" или висока топка. Втория гол на Мапуку беше след дълъг пас, отделно, че един път изпусна пак след такъв ... Тезата ти за много технична игра с къси пасове по земя издиша
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:boabbb написа:Майко мила![]()
Това значи накратко "центриране" или висока топка. Втория гол на Мапуку беше след дълъг пас, отделно, че един път изпусна пак след такъв ... Тезата ти за много технична игра с къси пасове по земя издиша
Отново дрънкаш глупости. Забравяш, че даден отбор, особено провинциален такъв изправен срещу столичен гранд, избира тактиката си според противника. Имайки предвид, че защитниците ни са тромави понякога, а Мапуку е бърз и здрав негър, най-нормалното е да се търсят дълги извеждащи пасове зад отбраната![]()
Ако беше гледал и други мачове на Берое, вместо да ръсиш бисери по всички теми, щеше да знаеш, че този стил съвсем не е най-често използвания в тактическите прийоми на Хубчев.
damyanov1963 написа:Берое изобщо била ли е някога ЦСКА?
Teo написа:24 години нямат победа като домакин срещу нас... за какво повече да говориме в тая тема
ЕМИЛ написа:По-сигурна двойка от този мач няма .
0-2
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта