boabbb написа:У-у-у, Танка, Аласан, Веско Пенев ... Те не са рендета - неее![]()
Да видиме дали няма да е нива терена ... 90% съм сигурен, че ще е абсолютно компирище
Пропусна Иво Иванов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
boabbb написа:У-у-у, Танка, Аласан, Веско Пенев ... Те не са рендета - неее![]()
Да видиме дали няма да е нива терена ... 90% съм сигурен, че ще е абсолютно компирище
damyanov1963 написа:Берое изобщо била ли е някога ЦСКА?
Dido SZ написа:boabbb написа:У-у-у, Танка, Аласан, Веско Пенев ... Те не са рендета - неее![]()
Пропусна Иво Иванов, а колкото до терена си много в грешка. На такъв терен ще играете и играете, само когато гостувате на нас, Лудогорец и в Коматево.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
onegavon написа:Много обичам когато се натоварва един обикновен провинциален тим с големи очаквания и то срещу отбор като ЦСКА.Казвано ви е хиляди пъти не подцеявайте Стойчо Младенов и ЦСКА защото последиците са тежки.
Относно терена сигурно ще е тежък просто си вали.
onegavon написа:Много обичам когато се натоварва един обикновен провинциален тим с големи очаквания и то срещу отбор като ЦСКА.Казвано ви е хиляди пъти не подцеявайте Стойчо Младенов и ЦСКА защото последиците са тежки.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:onegavon написа:Много обичам когато се натоварва един обикновен провинциален тим с големи очаквания и то срещу отбор като ЦСКА.Казвано ви е хиляди пъти не подцеявайте Стойчо Младенов и ЦСКА защото последиците са тежки.
Проблемът не е, че някой подценява спеца от Плоски, той толкова си може. Проблемът е, че подцененият в случая е Хубчев, който за сезон-два в спокойната Зара успя да сглоби и обиграе много, ама много боеспособен отбор и да сплоти силен колектив. Колкото до терена, ами климатичните условия в страната са такива към момента, няма какво да се направи по въпроса. Даже си мисля, че едно разкаляно игрище ще е повече в минус на Берое, отколкото в техен плюс, просто защото имат технични разиграващи състезатели, от чиято игра в общи линии пряко зависи ефективността на зелената атака.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта