BRF написа:Труден за прогнозиране мач!Всичко е възможно!Дано стане хубав мач,на хубав терен,пред много публика и аз ще съм там!
Хубав,лош мача ще ядете дървото!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
BRF написа:Труден за прогнозиране мач!Всичко е възможно!Дано стане хубав мач,на хубав терен,пред много публика и аз ще съм там!
boabbb написа:Поне Х се надявам да хванеме. Мача е ясно как ще се играе - терена се подготвя като с Монтана и "морето" - полят обилно и поразкалян, и почват да се раздават къчовете
Не се съмнявайте, Берое-то ще ритат като коне в тоя мач, като съответно и ще си отнесат сътветната порция балтии отсреща
Супер ще е за гледане
boabbb написа:Поне Х се надявам да хванеме. Мача е ясно как ще се играе - терена се подготвя като с Монтана и "морето" - полят обилно и поразкалян, и почват да се раздават къчовете
Не се съмнявайте, Берое-то ще ритат като коне в тоя мач, като съответно и ще си отнесат сътветната порция балтии отсреща
Супер ще е за гледане
валкареджио написа:Берое ще победи,само ако съдията свири по правилата.но до сега цяла България видя ,как съдиите подкрепят цска във всеки мач .
на последния мач за купата срещу Монтана ,ако се спазваха правилата.трябваше да има 2 дузпи за Монтана и 2 червени картона за цска.това е реалността.
k@r@k0nju1 написа:Брее, като чета повечето постове, това берое го изкарахте световен гранд. Ами тогава направо да им връчват титлата и европейската купа за следващия сезон служебно, и да се приключва въпроса. Пак твърдя - 0:3. ЦСКА си е ЦСКА все пак.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта