Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Kris_men2000 » 25 сеп 2014 23:59

Не го хулете играча ,личи си ,че ще бъде откритието на сезона.В този има много хляб и футбол.Дано Гонзо подпише с него минимум за 4+1 години.Имам голямо предчувствие ,че този ще ни радва много яко.Само Батков да не го продаде още след първата година.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 сеп 2014 00:01

Kris_men2000 написа:Не го хулете играча ,личи си ,че ще бъде откритието на сезона.В този има много хляб и футбол.Дано Гонзо подпише с него минимум за 4+1 години.Имам голямо предчувствие ,че този ще ни радва много яко.Само Батков да не го продаде още след първата година.

Ако подпишете за 4+1 години ще сте пионери в България с такъв договор :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 26 сеп 2014 00:12

Рибата в морето, а вие вече загряхте тигана. Това е Левски през 2014г. Нищо не е сигурно до последно. А пък и след това дори. Може да подпише, но може и да не подпише. Докато не видя даден футболист в игра, не го броя за взет. Другото е, че ако направи някоя голяма грешка и може да стяга багажа както някои други наскоро дори след мач или два. Така, че много е рано за приказки още.

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 26 сеп 2014 00:47

Кашчей написа:
Kris_men2000 написа:Не го хулете играча ,личи си ,че ще бъде откритието на сезона.В този има много хляб и футбол.Дано Гонзо подпише с него минимум за 4+1 години.Имам голямо предчувствие ,че този ще ни радва много яко.Само Батков да не го продаде още след първата година.

Мисля че 3 години са най-дългите договори в България ?Досега не съм видял наш отбор да подпише 5 годишен договор.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 сеп 2014 00:50

parazit написа:
Кашчей написа:

Мисля че 3 години са най-дългите договори в България ?Досега не съм видял наш отбор да подпише 5 годишен договор.

Няма как, защото по КТ най-дългият срочен договор е 3 години у нас, а това е изискване на ФИФА. Мечтите на феновете обаче не са забранени от никого 8-) :)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 26 сеп 2014 01:48

santiliana написа:
THE G.A.M.E написа:
tevez написа:
THE G.A.M.E написа:Удобрили сме го Чиба-та.

Какви физ. данни има тоя ?
Височина ? :?

1,78 :mrgreen:

Тц, тц, нисък е. :|

Аз очаквах ще ще се вземе нападател, който да е добър с глава.
Ама ще го видим тоя... Може пък да има добър отскок. :?

Човека е точно толкова висок, колкото е Божинов...Плюс-минус 1 см/кг... Нито е по-нисък от Тевес, Меси, Рибери,дори Робен...Спомням си навремето имахме един Серж Йофу, той имаше подобни данни...Важното е да е повратлив и "биткаджия" с афинитет към гола...Иначе тролеи си има и в България...

Като спомена Серж се сетих за Раева. :) Иначе тоя юнак с кучешкото име Чиба Бау Бау нищо чудно да излезне добро попадение.Стига да има кой да го тренира щото на вас това ви е проблема,че сте бе з треньор.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 26 сеп 2014 02:02

Кашчей написа:
parazit написа:
Кашчей написа:

Няма как, защото по КТ най-дългият срочен договор е 3 години у нас, а това е изискване на ФИФА. Мечтите на феновете обаче не са забранени от никого 8-) :)

За различни професии има различни правила.
Един кмет също е със срочен договор, депутатите също и т.н., а мандатите са им по 4 години, то ест договорите са им срочни и са 4 годишни.

Този пич има отигравания стил Йовов.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

THE G.A.M.E

Re: 25г. от "Антверпенското чудо"

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 сеп 2014 02:13

И лошата реклама е... Добра реклама. :mrgreen:

Тоест - няма лоша реклама. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 26 сеп 2014 02:19

Абе то през комунизма не се брои за достоверно :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 26 сеп 2014 02:20

:lol: шегувам се естествено кофти мач да не много отдавна го даваха в някакво предаване по евроспорт като един от най нещастните мачове.

Върни се в “Левски”