BRF написа:mozart написа:[
Това за ескорта е много добра добавка, сещам как хвърчахме в Букурещ в час пик. Мислех, че ще катастрофираме сериозно, много от местите се ужасяваха като видеха летящите автобуси преминаващи на червено.
Чак понякога ти се кефя на детската радост от преживените неща

!Личи си,че не си ходил по стадиони(нищо лошо не казвам с това).
айде сега не сме ходили, да не ядем доматите с колците, а..
Пак на един мач ей така от интерес (бях на гости в Пловдив) даже бях около агитката на Локо Пловдив , 1998 г май беше на мача Локо Пловдив - Левски 1:2...Ходил съм и на Спартак варна (като студент и после жител ) на десетки мачове, включително на онова 0:0 в шампионския ви сезон 2003, на онова 0;2 пак в шампионския ви сезон - 2005...Разбира се Спартак ми бяха симпатични и си бях против ЦСКА то е ясно ,както бях и за Локо срещу Левски. Не ме кефите нещо шопските грандове...
На Лудогорец естествено съм бил на стотици мачове в Б група, ама откъде да знаеш. Бил съм дори като малко дете на мача Шумен - ЦСКА 0:0..трябва да е било 1984г...не те знам дали си бил роден тогава, така че не давай оценки на хора които не знаеш. А колегата mozart го знам чe е израстнал около стадиона в Разград..така че и него не го познаваш...
за Букурещ - просто наистина беше странно дори и за мен, защо хвърчахме така, така че не виждам каква детска радост има тука..