Какво липсва на Лудогорец?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Какво липсва на Лудогорец?

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 сеп 2014 16:05

Кашчей написа:
boabbb написа:Важна информация за зелените делиорманци :!: :!: :!: Пише се креНвирши :mrgreen: :mrgreen:

Бравос, Боаббчо! Научил си и ти нещо.
Я кажи, как прекара монтанските вечери, с цесекарски надежди? Това ли ти беше най-важното-как се пише кренвирш, или те вълнува какви по-точно са кренвиршите, които кетъринга в Букурещ предлага? Не се притеснявай, догодина, като се паднете със Стяуа в плейофите за влизане в групите на ШЛ, ще можеш да ги опиташ.
Другият месец ще пътувам до Букурещ и, ако дадеш адрес, мога да ти изпратя една опаковка румънски кренвирши. Ще имаш да замезваш на БА, когато Лудогорец пак ви прави на суши.

Е като ги вкарваха без пари да викат за Стяуа не им ли дадоха нещо и на тях? Аре ако не кренвирш поне.. по един геврек барем да имаше отпуснат?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 25 сеп 2014 16:06

Явно за мен става въпрос! Хаха сега и аз видях, че не знам как се пише култовата вече дума ...! Вече знам благодарение на червените фенове! Явно им е основна храна!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 сеп 2014 16:08

Липсва ви уважение към другите!Ето ви още един пример-към момента!Имате тема за мача с Реал,а той не ви е следващия!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 сеп 2014 16:09

BRF написа:Липсва ви уважение към другите!Ето ви още един пример-към момента!Имате тема за мача с Реал,а той не ви е следващия!

Чакай фенът им да се регне с другия профил, та да направи :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 сеп 2014 16:09

drogooo написа:Бреееееееее колко много фенове на Лудогорец имало в БГ!?!
Браво!Похвално...!!!Да ви се ненарадва човек бре ей сладурковци!!!

Да се чуди човек къде бяхте на награждаването ви миналата ,по-миналата година (изключат ония 16 човека на стадиона) .Да се чуди човек де бяхте като играе националния отбор в София щото не си спомням вас ...фенклуб/ знаме/ привърженик с фанелка там!!!
Да се чуди човек къде бяхте и на гостуванията на националния отбор щото все ходим три автобуса с фенове от три-четири добре познати агитки "хулигани" дет не чоплят семки и нямат в репертоара си " уууууууууу" като песен може и за туй да е.... Вие сте по-класа ,само ако са Реал или Ливърпул се ходи на мач щот нали сте патриоти.

Та като цяло туй ви липсва ... Футболна култура се нарича.Тя не се гради за година, пет,десет.
Глорихънтъри им викат в по-развитите страни.... И ние дето ходим да гледаме мачове по стадионите от хиляда години,дори ако падаш от Чирпан,Монтана,Мездра или Верея... Сме се нагледали на такива истории.И стадиона на Ловеч беше пълен , оркестри свиреха, Лазур се пръскаше, билети в мола без пари.....

Евала на 18те ви фена дето ходиха на мачове и преди 10 г.

Ти от Разград ли си, та знаеш кои и колко са ходили на мач преди 10 години?

Иначе.. вас кога ще ви награждават за нещо, та да видим повече от 18 души на награждаване?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 25 сеп 2014 16:11

BRF написа:Липсва ви уважение към другите!Ето ви още един пример-към момента!Имате тема за мача с Реал,а той не ви е следващия!

В нашия форум си има тема! Тук е форума на троловете, а ние от време на време убиваме време тук! Който иска да си пуска теми и без това се пише едно и също във всичките теми. Една тема стига!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 сеп 2014 16:12

Уважение към другите.... Вие кого уважавате? Не питам за Стяуа, Партизан и Ливърпул!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 сеп 2014 16:13

Кашчей написа:

Уважение към другите.... Вие кого уважавате? Не питам за Стяуа, Партизан и Ливърпул!

Е точно BRF-то се държи прилично. По едно време малко дрънкаше глупости, ама може да си е правил та*ак.. или да е променил мнението си, но сега не е зле.

Общия знаменател не важи.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
random
Контакти:

Мнениеот random » 25 сеп 2014 16:13

Еми бягай си У форума бре, кой те кара да идваш тук и да казваш колко теми да има?
Взимай и оня от Русчук и си правете тройка с Гела. :lol:

Потребителски аватар
Green_Eagles
Контакти:

Мнениеот Green_Eagles » 25 сеп 2014 16:14

За мен темата е уместна.
Критикити, които автора отправя до голяма степен няма как да не се приемат като такива.
Може би повод за тази тема е изказването на нашия страж Влади Стоянов.
На мнение съм, че трябва елемента на скромността да се засили в нашия клуб, защото най-малкото той би предал още по-голям чар на Лудогорец.
Като един пример мога да дам прекрасния ни треньор г-н Гьорги Дерменджиев, трябва да взаимстваме някой негови качества, тове е един прекрасен български треньор, невероятен човек...
Истината е, че Лудогорец наистина показва уважение и уважава всеки български клуб, показва професионално отношение във всяко свое дело, но може и трябва още повече да работим върху по-малко "пиперливото" говорене и дано това го постихнем скоро, израствайки още повече с евро мачовете.
Може би елемента на скромността ще ни тласне към следващата висота...

Върни се в “Лудогорец”