ЦСКА пита: Има ли тенденция срещу нас? АНКЕТА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Има ли тенденция срещу ЦСКА, която в момента е на ПЪРВО МЯСТО?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Re: ЦСКА пита: Има ли тенденция срещу нас? АНКЕТА!

Мнениеот Червени Воини » 25 сеп 2014 07:42

angelco77 написа:
saract написа:Това е световен заговор чорбата да не вземат купата.ЦРУ,МОСАД,Алкайда всички са в играта.Иначе ако се играеше честен футбол Тройчо досега поне три ШЛ да е спечелил.

Пропусна ФБР,МИ-6,френското разузнаване,насрещния вятър и влажността на въздуха,със сигурност и аз пропускам нещо. :lol:
Стою ще извади ли видео от недадените дузпи за Монтана? :mrgreen:

Забравихте че неутрализирах ме нападение от Френския Легион! Все пак се изправиха срещу Български армейци! :geek:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

armany789
Контакти:

Мнениеот armany789 » 25 сеп 2014 15:23

Единствената тенденция е не срещу, а за ЦСКА. Естествено след като Лупи е при вас не можета да очаквате на стане нещо повече от отбор с връзки които да бие само когато си е купил мача. И отправям своето отвращение към феновете на ЦСКА които толкова долно викаха срещу "Лудогорец" Това че ЦСКА не е в момента в никаква форма, не означава че трябва да се спъва друг български отбор, който знае как се прави футбол.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 сеп 2014 17:50

armany789 написа:Единствената тенденция е не срещу, а за ЦСКА. Естествено след като Лупи е при вас не можета да очаквате на стане нещо повече от отбор с връзки които да бие само когато си е купил мача. И отправям своето отвращение към феновете на ЦСКА които толкова долно викаха срещу "Лудогорец" Това че ЦСКА не е в момента в никаква форма, не означава че трябва да се спъва друг български отбор, който знае как се прави футбол.

Само не виждам кой го спъва този отбор :shock:,май е точно обратното ,ти ако знаеш нещо по въпроса,кажи ни,а и футбола не се „прави“,а се играе :idea: Абсолютно ни е през долуподписания ,от кого и от какво си отвратен :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 25 сеп 2014 18:09

Няма. Просто сте в срамен момент от историята си както и много други клубове и някои от вас искат да винят други за прочините. Конспирации няма.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 сеп 2014 18:33

matador1 написа:Няма. Просто сте в срамен момент от историята си както и много други клубове и някои от вас искат да винят други за прочините. Конспирации няма.

Какво няма :?: :shock:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 25 сеп 2014 19:08

Разбира се, че има тенденция, ако не вярвате питайте Стойчо.
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 сеп 2014 10:46

Луд Гидия 123 написа:Разбира се, че има тенденция, ако не вярвате питайте Стойчо.

Тенденция има! Цели четирима играчи на червените бяха декорирани в жълто срещу Монтана :x
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 26 сеп 2014 12:09

TristaNNN написа:
Луд Гидия 123 написа:Разбира се, че има тенденция, ако не вярвате питайте Стойчо.

Тенденция има! Цели четирима играчи на червените бяха декорирани в жълто срещу Монтана :x

Ау! Прав си! Да събориш откъсваш се играч, защото те мързи да го гониш не е картон!

Върни се в “ЦСКА”