Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот futbolqga » 24 сеп 2014 21:55

mikata написа:Пл. Димов и Огнянов трябва да напуснат през зимата.

Пламенчо когато и да напусне, все ще е късно.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 сеп 2014 22:46

futbolqga написа:

Пламенчо когато и да напусне, все ще е късно.

Аре напролет да напуска, сега не е момента. Иде зима, ти ли ще ринеш снега?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 24 сеп 2014 23:16

За Йети съм съгласен и гласувам с две ръце да се маха, но Огнянов защо? Това момче е по-кадърно от цялото нападение в последните 5 години без Гарата, Гари и Жо. Като преодолее страхът от контузията ще е отлично ляво крило. Само Гонзо да не го подари на някой...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 25 сеп 2014 09:31

Der Schmarotzer написа:

За Йети съм съгласен и гласувам с две ръце да се маха, но Огнянов защо? Това момче е по-кадърно от цялото нападение в последните 5 години без Гарата, Гари и Жо. Като преодолее страхът от контузията ще е отлично ляво крило. Само Гонзо да не го подари на някой...

На Огнянов няма да му дадат шанс да играе. Мачът със Спартак му беше много слаб и като цяло е много зле в момента. Има качества, но определено в момента няма да свърши работа.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 сеп 2014 09:45

http://gong.bg/bg-football/kupa-na-bulg ... ata-297912

Чудесен коментар, г-н Стоянов, но не видях и думичка за младите. Къде са? Защото Домовчийски има за три мача три гола, а Ташев - за един мач три гола. И не, няма значение съперника. Важно е, че момчето се включва като титуляр в мач, който има значение! и оправдава доверието в него. А за Мисяк какво да кажем? Топчо разчита на него. Момчето може и да не е перфектен, но в мачовете показа желание, борбеност, себераздаване и комбинативност. Кои от тези качества притежава Луис Педро? Да, той е по-опитен - личи му. Знае как да се възползва и от малките възможности, но е изключително несериозен (червения му картон и цялостното му поведение), некомбинативен и по-бавен от Мисяк. С Влади и въобще с младите трябва да се работи. Много. Не само в тактическо и техническо отношение, а най-вече да им се вдъхне самочувствие, че някой има доверие в тях, че могат да носят отговорност, а те са млади хора. С правилна работа може да се постигнат чудеса. Не съм убеден, че Гонзо може да им помогне с тактическа подготовка. Нито пък Херо. Гонзо обаче вече доказа, че може да владее съблекалнята и да намира общ език с футболистите. Гаджев всеки мач избягва най-много, хвърля се като куче и основния му проблем - невъздържаните реакции, сякаш понамаляха (с всеки жълт картон той ощетява отбора и съотборниците си - и не само той). Не разбирам защо Гонзо не харесва младите, няма им доверие. А те могат! Просто трябва някой да повярва в тях. Ако Тони Вутов все още беше на Герена съм убеден, че Гонзо щеше да го държи резерва, само защото... е млад. И още нещо, Херо няма как да научи един Ташев да е вълк на терена, тъй като той самият не е бил такъв. Такива са оригиналния "Вълк" - Наско. Такъв и беше Гонзо. Сам на върха на атаката, той трябваше да прави всичко възможно, но да изведе "Левски" до победата. Той носеше отговорността, която му възлагаха съотборници, треньор и публика. И оправдаваше това доверие. Безропотно, с хъс, със злоба и магарешки инат. Поредно поколение млади сини лъвчета ще си отиде без да се работи с тях. Сега е ред на Гонзо да предаде щафетата на синята деветка, изваждайки нов син джокер на върха на атаката!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 25 сеп 2014 10:27

Der Schmarotzer написа:

Засега няма индикации Пл.Димов да напуска Левски. Счита се за любимец на Херо и аз лично очаквам през пролетта да играе много по-често,може да мине и на десния бек или като дефанзивен халф. Много вероятно е баща му да започне работа в клуба.
За Ант.Огнянов ,аз лично не знам някога да е играл като крило,ако някой го е виждал на тази позиция да сподели впечатления си. Според мен не притежава необходимитеа качества да играе на крилото-има добра скоростна техника и завършващ удар,но чистата му линейна скорост и дългия му пас доста му куцат, а трудно едно крило може да бъде полезно,ако не може да надбяга защитник и да центрира. Според мен силата на Ант. Огнянов е да влиза с топката между централните защитници по скоро е лъжлива девятка,за съжаление в Левски играчи с подобни качества има достатъчно-такива са и Домо ,и Аниете ,и Амари ,доколкото разбирам такъв е и Чибуабуа(който в Унгария се е представил на добро ниво)

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 25 сеп 2014 10:48

metodito написа:http://gong.bg/bg-football/kupa-na-bulgaria/comment/gonzo-specheli-futbolistite-red-e-na-publikata-297912

Чудесен коментар, г-н Стоянов, но не видях и думичка за младите. Къде са? Защото Домовчийски има за три мача три гола, а Ташев - за един мач три гола. И не, няма значение съперника. Важно е, че момчето се включва като титуляр в мач, който има значение! и оправдава доверието в него. А за Мисяк какво да кажем? Топчо разчита на него. Момчето може и да не е перфектен, но в мачовете показа желание, борбеност, себераздаване и комбинативност. Кои от тези качества притежава Луис Педро? Да, той е по-опитен - личи му. Знае как да се възползва и от малките възможности, но е изключително несериозен (червения му картон и цялостното му поведение), некомбинативен и по-бавен от Мисяк. С Влади и въобще с младите трябва да се работи. Много. Не само в тактическо и техническо отношение, а най-вече да им се вдъхне самочувствие, че някой има доверие в тях, че могат да носят отговорност, а те са млади хора. С правилна работа може да се постигнат чудеса. Не съм убеден, че Гонзо може да им помогне с тактическа подготовка. Нито пък Херо. Гонзо обаче вече доказа, че може да владее съблекалнята и да намира общ език с футболистите. Гаджев всеки мач избягва най-много, хвърля се като куче и основния му проблем - невъздържаните реакции, сякаш понамаляха (с всеки жълт картон той ощетява отбора и съотборниците си - и не само той). Не разбирам защо Гонзо не харесва младите, няма им доверие. А те могат! Просто трябва някой да повярва в тях. Ако Тони Вутов все още беше на Герена съм убеден, че Гонзо щеше да го държи резерва, само защото... е млад. И още нещо, Херо няма как да научи един Ташев да е вълк на терена, тъй като той самият не е бил такъв. Такива са оригиналния "Вълк" - Наско. Такъв и беше Гонзо. Сам на върха на атаката, той трябваше да прави всичко възможно, но да изведе "Левски" до победата. Той носеше отговорността, която му възлагаха съотборници, треньор и публика. И оправдаваше това доверие. Безропотно, с хъс, със злоба и магарешки инат. Поредно поколение млади сини лъвчета ще си отиде без да се работи с тях. Сега е ред на Гонзо да предаде щафетата на синята деветка, изваждайки нов син джокер на върха на атаката!

Предполагам,че имаш предвид Б.Краев,а не Ташев ;) . Още преди една година писах,че за мен Б.Краев има място в първия отбор,само една забележка титулярната му позиция е халф ,а не нападател. Най-силната му страна са пасовете,макар че има и много добри реализаторски качества и силен удар. Макар че според мен има всички качества да играе и като нападател дори и като таран,очаквам още да се налее и да стане още по-мощен физически. Ако не се лъжа на баща му викаха Елкер(ако знаеш как изглеждаше Пребен Елкер) така че при него здравата физика е генетечно заложена. Само трябва да се работи здраво с него. Аз също много харесвам Мисяк , но при него проблема е че е доста еднообразен, доста добър е отляво ,но отдясно на този етап просто не става. За един съвременен флангови играч е необходимо да може да играе и по двата фланга. Но Мисяк е на 19 години и от него си зависе да работи индивидуално върху себе си( не знам колко от колегите във форума знаят,че Жоао Силва всеки ден тренираше допълнително по 2 часа всеки ден индивидуално,сега момчето е в Палермо,винаги съм бил на мнението ,че всеки труд се възнаграждава). Иначе Херо е много добър тактик и селекционер,но досега не съм чул някой да твърди,че е добър психолог и е известен с търпението си ;) . Общо взето е най-крещящия треньор и е много вероятно да стресира младите. Работа с младите не е най-силната страна на Херо. Не съм гледал Св.Тодоров ,но чувам че е много добре работи с младите и е добре да се помисли за него.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 сеп 2014 11:24

Шансовете на дошлия на проби в Левски Бавон Чибуабуа да остане са големи, твърди "Меридиан мач". Спортният директор на "сините" Георги Иванов - Гонзо е останал доволен от формата, която показа Чибуабуа на вчерашната си първа тренировка на "Герена".

В следващите 1-2 дни ще се вземе решение дали да се предложи договор на конгоанеца, който трябва да запълни вакуума, оставен от Валери Божинов.

В момента "сините" имат един централен нападател в лицето на Валери Домовчийски. Чибуабуа е компетентен както в играта в центъра на атаката, така и по двата фланга, което го правело ценна находка.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 сеп 2014 11:31

И най важното - грозен е ! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 25 сеп 2014 12:47

honda написа:
Der Schmarotzer написа:

Засега няма индикации Пл.Димов да напуска Левски. Счита се за любимец на Херо и аз лично очаквам през пролетта да играе много по-често,може да мине и на десния бек или като дефанзивен халф. Много вероятно е баща му да започне работа в клуба.
За Ант.Огнянов ,аз лично не знам някога да е играл като крило,ако някой го е виждал на тази позиция да сподели впечатления си. Според мен не притежава необходимитеа качества да играе на крилото-има добра скоростна техника и завършващ удар,но чистата му линейна скорост и дългия му пас доста му куцат, а трудно едно крило може да бъде полезно,ако не може да надбяга защитник и да центрира. Според мен силата на Ант. Огнянов е да влиза с топката между централните защитници по скоро е лъжлива девятка,за съжаление в Левски играчи с подобни качества има достатъчно-такива са и Домо ,и Аниете ,и Амари ,доколкото разбирам такъв е и Чибуабуа(който в Унгария се е представил на добро ниво)

Мен това ме притеснява, че Димов е любимец на Херо. Що се отнася до Огнянов, той притежава нещо, което другите в синьо нямат - непукист е и играе, когато е здрав физически, без притеснения кой е насреща му. Не съм съгласен, че няма линейна скорост, напротив много е бърз, особено с топка в краката. Силата му е да нахлува по крилото от втора позиция, т.е. става за чудесен халф-бек. Не съм съгласен и че пасът му не е добър - в мачовете, които съм му гледал в Любимец, точно тези неща бяха на ниво, друг е въпросът, че в Любимец беше лесно да изпъкнеш, но той изпъкваше сред 22-та и в мачовете с Лудогорец, и в тези срещу Ботев, в които ги би сам. Много добре игра и в мачовете срещу нас. Освен това има и много добър, плътен и точен удар от далеч. Спокойно можеше да играе от лявата страна с Минев или с Орачев и да сме спокойни за нея. В мачовете след контузията му, обаче се наблюдава страх от единоборствата и това ще му е голям проблем. Ако не го преодолее е свършил с футбола ниво "А" група. Вероятно точно за това Гонзо искаше да го изпрати в Локо Сф за да преодолее този страх и пролетта да се върне при нас вече готов за игра. А сега почти не получава шансове за игра и ще му е много трудно да преодолее психологическия проблеми, който има.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Върни се в “Левски”