mikata написа:Пл. Димов и Огнянов трябва да напуснат през зимата.
Пламенчо когато и да напусне, все ще е късно.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
futbolqga написа:mikata написа:Пл. Димов и Огнянов трябва да напуснат през зимата.
Пламенчо когато и да напусне, все ще е късно.
Der Schmarotzer написа:mikata написа:Пл. Димов и Огнянов трябва да напуснат през зимата.
За Йети съм съгласен и гласувам с две ръце да се маха, но Огнянов защо? Това момче е по-кадърно от цялото нападение в последните 5 години без Гарата, Гари и Жо. Като преодолее страхът от контузията ще е отлично ляво крило. Само Гонзо да не го подари на някой...
Der Schmarotzer написа:mikata написа:Пл. Димов и Огнянов трябва да напуснат през зимата.
За Йети съм съгласен и гласувам с две ръце да се маха, но Огнянов защо? Това момче е по-кадърно от цялото нападение в последните 5 години без Гарата, Гари и Жо. Като преодолее страхът от контузията ще е отлично ляво крило. Само Гонзо да не го подари на някой...
metodito написа:http://gong.bg/bg-football/kupa-na-bulgaria/comment/gonzo-specheli-futbolistite-red-e-na-publikata-297912
Чудесен коментар, г-н Стоянов, но не видях и думичка за младите. Къде са? Защото Домовчийски има за три мача три гола, а Ташев - за един мач три гола. И не, няма значение съперника. Важно е, че момчето се включва като титуляр в мач, който има значение! и оправдава доверието в него. А за Мисяк какво да кажем? Топчо разчита на него. Момчето може и да не е перфектен, но в мачовете показа желание, борбеност, себераздаване и комбинативност. Кои от тези качества притежава Луис Педро? Да, той е по-опитен - личи му. Знае как да се възползва и от малките възможности, но е изключително несериозен (червения му картон и цялостното му поведение), некомбинативен и по-бавен от Мисяк. С Влади и въобще с младите трябва да се работи. Много. Не само в тактическо и техническо отношение, а най-вече да им се вдъхне самочувствие, че някой има доверие в тях, че могат да носят отговорност, а те са млади хора. С правилна работа може да се постигнат чудеса. Не съм убеден, че Гонзо може да им помогне с тактическа подготовка. Нито пък Херо. Гонзо обаче вече доказа, че може да владее съблекалнята и да намира общ език с футболистите. Гаджев всеки мач избягва най-много, хвърля се като куче и основния му проблем - невъздържаните реакции, сякаш понамаляха (с всеки жълт картон той ощетява отбора и съотборниците си - и не само той). Не разбирам защо Гонзо не харесва младите, няма им доверие. А те могат! Просто трябва някой да повярва в тях. Ако Тони Вутов все още беше на Герена съм убеден, че Гонзо щеше да го държи резерва, само защото... е млад. И още нещо, Херо няма как да научи един Ташев да е вълк на терена, тъй като той самият не е бил такъв. Такива са оригиналния "Вълк" - Наско. Такъв и беше Гонзо. Сам на върха на атаката, той трябваше да прави всичко възможно, но да изведе "Левски" до победата. Той носеше отговорността, която му възлагаха съотборници, треньор и публика. И оправдаваше това доверие. Безропотно, с хъс, със злоба и магарешки инат. Поредно поколение млади сини лъвчета ще си отиде без да се работи с тях. Сега е ред на Гонзо да предаде щафетата на синята деветка, изваждайки нов син джокер на върха на атаката!
Шансовете на дошлия на проби в Левски Бавон Чибуабуа да остане са големи, твърди "Меридиан мач". Спортният директор на "сините" Георги Иванов - Гонзо е останал доволен от формата, която показа Чибуабуа на вчерашната си първа тренировка на "Герена".
В следващите 1-2 дни ще се вземе решение дали да се предложи договор на конгоанеца, който трябва да запълни вакуума, оставен от Валери Божинов.
В момента "сините" имат един централен нападател в лицето на Валери Домовчийски. Чибуабуа е компетентен както в играта в центъра на атаката, така и по двата фланга, което го правело ценна находка.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
honda написа:Der Schmarotzer написа:mikata написа:Пл. Димов и Огнянов трябва да напуснат през зимата.
Засега няма индикации Пл.Димов да напуска Левски. Счита се за любимец на Херо и аз лично очаквам през пролетта да играе много по-често,може да мине и на десния бек или като дефанзивен халф. Много вероятно е баща му да започне работа в клуба.
За Ант.Огнянов ,аз лично не знам някога да е играл като крило,ако някой го е виждал на тази позиция да сподели впечатления си. Според мен не притежава необходимитеа качества да играе на крилото-има добра скоростна техника и завършващ удар,но чистата му линейна скорост и дългия му пас доста му куцат, а трудно едно крило може да бъде полезно,ако не може да надбяга защитник и да центрира. Според мен силата на Ант. Огнянов е да влиза с топката между централните защитници по скоро е лъжлива девятка,за съжаление в Левски играчи с подобни качества има достатъчно-такива са и Домо ,и Аниете ,и Амари ,доколкото разбирам такъв е и Чибуабуа(който в Унгария се е представил на добро ниво)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта