Как се решава кое е интересно ???

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Viv.Brooke
Контакти:

Re: Как се решава кое е интересно ???

Мнениеот Viv.Brooke » 24 сеп 2014 21:03

subzero написа:Искам да попитам съфорумците дали им е интересно да гледат надупения Ботев (Вр) срещу доста по-класния Лудогорец или примерно мачове като ФК Бургас-Берое или Созопол -Черно Море. Които поне като резултати показват някаква интрига. Да не говорим,че втория дори не се е предавал по Гонг. Ама на кой му пука за Берое и Черно Море. Нали си имаме Кауза ???
Всъщност,ако трябва да съм честен ме дразни факта,че не се следи Черноморец-Славия. Верно двата отбора имат общо 30 фена,ама и надупването на Ботев си е за друг часови пояс. ;)

Не мога да ти отговоря как си изчисляват рейтинга. Също не мога да ти отговоря защо мачът ви не се застъпва с нашия. Също така сега виждам, че днес след ЦСКА е нямало спортно шоу гонг.

Въпреки това се чудя едно… Защо повдигаш въпрос за нас? Твоят отбор бе домакин. Защо не си бил на стадиона за да ги гледал, а се занасяш с Лудогорец?

Между другото най-интересния мач също няма да се предава, а той е Пирин - Литекс

Молбата ми специално към теб е да намалиш омразата, нищо друго.

Поздрави
Последна промяна от Viv.Brooke на 24 сеп 2014 21:06, променено общо 2 пъти.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 сеп 2014 21:05

Долно уйно написа:Този мач трябваше да се играе в Мездра, по наредба един стадион не може да приеме два мача в рамките на под 48 часа, по тази причина другия вариант им беше Монтана, но там също имаше мач.
С оглед тоталната разлика в класите на двата отбора от Лудогорец няма абсолютно никакво значение този мач къде щеше да се играе и по тази причина от Лудогорец са им предложили да го играят в Разград като поемат разхода на Ботев, тъй като стадиона има осветление този мач получи телевизионно отразяване, защото ако беше на стадион без осветление то телевизионен ефир щеше да получат само Спартак - Левски и Монтана - ЦСКА, а защо тези мачове, защото слаби, жалки, несъстоятелни и с каквото още да определите тези два отбора, са отборите предизвикващи най-голям интерес в България и събират най-голям зрителски интерес.

Преди да скачате и плюете по този или онзи помислете малко, не е трудно.

Що не София или Горна Оряховица ?? Капацитет. Или Търново ??? А осветление има и в Созопол примерно. ;)
Иначе и аз смятам,че Лудогорец щяха да спечелят и на Луната.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 сеп 2014 21:06

subzero написа:Искам да попитам съфорумците дали им е интересно да гледат надупения Ботев (Вр) срещу доста по-класния Лудогорец или примерно мачове като ФК Бургас-Берое или Созопол -Черно Море. Които поне като резултати показват някаква интрига. Да не говорим,че втория дори не се е предавал по Гонг. Ама на кой му пука за Берое и Черно Море. Нали си имаме Кауза ???
Всъщност,ако трябва да съм честен ме дразни факта,че не се следи Черноморец-Славия. Верно двата отбора имат общо 30 фена,ама и надупването на Ботев си е за друг часови пояс. ;)

Дават мача на Лудогорец защото това е актуалния шампион, носител на Купата и суперкупата, участник в ШЛ срещу Пуул и Реал и тям подобни. Един вид.. традицията да се следят мачовете на водещите отбори.

Допълнително са наясно, че мача ще бъде гледан от много хора, повечето от които дори няма да са фенове на Лудогорец. Сигурен съм, че много от хората, които им се присмиват и ги мразят също гледат подобни мачове на лудогорци.

И накрая.. принципно и аз мисля, че спокойно може да дават някой мач с по-скромни участници, даже (може на някои хора да се види пресилено) да се даде път на мачовете, в които и двата участника са скромни и слабо известни на публиката. Така де, ясно, че те след 1-2-3 мача са аут от турнира и полезрението ни, колко му е да им се даде по 1 мач слава, па ако ще и като екзотика.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 сеп 2014 21:12

Viv.Brooke написа:

Не мога да ти отговоря как си изчисляват рейтинга. Също не мога да ти отговоря защо мачът ви не се застъпва с нашия. Също така сега виждам, че днес след ЦСКА е нямало спортно шоу гонг.

Въпреки това се чудя едно… Защо повдигаш въпрос за нас? Твоят отбор бе домакин. Защо не си бил на стадиона за да ги гледал, а се занасяш с Лудогорец?

Между другото най-интересния мач също няма да се предава, а той е Пирин - Литекс

Молбата ми специално към теб е да намалиш омразата, нищо друго.

Поздрави

Излишно беше да се дава този мач,при положение че не е във Враца.
Както сам казваш Пирин - Литекс е далеч по-интригуващ,поне като очаквания. Друг е въпроса,кой "дава пари за да се излъчват мачовете". ;)
Не бях на мача,щото исках да гледам Каузата. ;)
Поздрави и на теб.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 24 сеп 2014 21:13

Мачът е купен.То е видно от далеч.Няма как да паднат Ботев Враца и то с толкова голове.... :) :P
Шегата настрана безмислена тема.Какво има да се коментира резонна загуба на доста по слабият отбор.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 24 сеп 2014 21:13

subzero написа:
Долно уйно написа:Този мач трябваше да се играе в Мездра, по наредба един стадион не може да приеме два мача в рамките на под 48 часа, по тази причина другия вариант им беше Монтана, но там също имаше мач.
С оглед тоталната разлика в класите на двата отбора от Лудогорец няма абсолютно никакво значение този мач къде щеше да се играе и по тази причина от Лудогорец са им предложили да го играят в Разград като поемат разхода на Ботев, тъй като стадиона има осветление този мач получи телевизионно отразяване, защото ако беше на стадион без осветление то телевизионен ефир щеше да получат само Спартак - Левски и Монтана - ЦСКА, а защо тези мачове, защото слаби, жалки, несъстоятелни и с каквото още да определите тези два отбора, са отборите предизвикващи най-голям интерес в България и събират най-голям зрителски интерес.

Преди да скачате и плюете по този или онзи помислете малко, не е трудно.

Що не София или Горна Оряховица ?? Капацитет. Или Търново ??? А осветление има и в Созопол примерно. ;)
Иначе и аз смятам,че Лудогорец щяха да спечелят и на Луната.

Гостуващия отбор има думата или забравяш това?
Лудогорец трябва да гостува на Ботев и да се играе мача на стадиона, на който Ботев играят за първенство.
Другия вариант беше Лудогорец да спечелят служебно ако от Ботев не могат да предложат стадион.

Има наредби, но някой тук все още си мислят, че те са писани щото хората не са си имали работа.
Последна промяна от Долно уйно на 24 сеп 2014 21:15, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 24 сеп 2014 21:15

Betchualeng Arnaikem написа:И накрая.. принципно и аз мисля, че спокойно може да дават някой мач с по-скромни участници, даже (може на някои хора да се види пресилено) да се даде път на мачовете, в които и двата участника са скромни и слабо известни на публиката. Така де, ясно, че те след 1-2-3 мача са аут от турнира и полезрението ни, колко му е да им се даде по 1 мач слава, па ако ще и като екзотика.

За да предават такъв мач то не трябваше да предават мача на Левски или този на ЦСКА, ха познай тогава какво ще е реване по форумите.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 сеп 2014 21:21

Долно уйно написа:
Betchualeng Arnaikem написа:И накрая.. принципно и аз мисля, че спокойно може да дават някой мач с по-скромни участници, даже (може на някои хора да се види пресилено) да се даде път на мачовете, в които и двата участника са скромни и слабо известни на публиката. Така де, ясно, че те след 1-2-3 мача са аут от турнира и полезрението ни, колко му е да им се даде по 1 мач слава, па ако ще и като екзотика.

За да предават такъв мач то не трябваше да предават мача на Левски или този на ЦСКА, ха познай тогава какво ще е реване по форумите.

Е реване да, ама колко пъти в годината ще се случи това събитие? Както виждаш и така има хора, които да реват.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 сеп 2014 21:23

Betchualeng Arnaikem написа:
Долно уйно написа:

Е реване да, ама колко пъти в годината ще се случи това събитие? Както виждаш и така има хора, които да реват.

Недоволни винаги ще има.
Аз пак казвам. Нямам нищо против да се предава този мач,ако се играеше във Враца. Дори бях почнал да гледам. Ама като казаха,че е в Разград и смених канала. :oops:

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 24 сеп 2014 21:39

Славия - България
Славия София

Върни се в “Футбол - България”