Локо Горна Оряховица

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Локо Горна Оряховица

Мнениеот DrAvalanche » 23 сеп 2014 21:59

JACKO написа:Силно се съмнявам да са 150!! Наскоро подменяхме "Ел. табла и кабели" в спортната зала, та съм гледал поне 2 мача(единия беше с/у Спартак Плевен - 100 човека домакинска публика

Изображение

Разбирач, нещо да имаш да кажеш? Тия фенове са там защото си обичат отбора, не защото им плащат и дават кренвирши с лютеница и половин самун хляб.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 24 сеп 2014 10:37

DrAvalanche написа:
JACKO написа:Силно се съмнявам да са 150!! Наскоро подменяхме "Ел. табла и кабели" в спортната зала, та съм гледал поне 2 мача(единия беше с/у Спартак Плевен - 100 човека домакинска публика

Изображение

Разбирач, нещо да имаш да кажеш? Тия фенове са там защото си обичат отбора, не защото им плащат и дават кренвирши с лютеница и половин самун хляб.

Ще се повторя, аз обичам кренвирши с лютеница, но понеже съм от Търново, никой не ми ги дава без пари ;)
Желая ви успех, но бъди обективен, имам доста работа в Горна Оряховица, и имам наблюдения.
4 000 с/у Етър беше добро.

П.П. Сега като си изгубих времето да ти преглеждам профила - "Нужда от модераторска помощ, тук! - си ми ясен.
Дела са нужни, а не думи.
Лек ден от мен.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 сеп 2014 18:55

МиленГ написа:
nasko75 написа:какво трябва да се пише за отбор, който влиза за първи път в професионалния футбол от 15 години насам??? и за тия 15 години е фалирал поне 3 пъти, та са правени нови съдебни регистрации (което го прави неавтентичен като останалите). И какво като имат 150 безработни, които не знаят правилото за засадата, но са се понесли да минават Балкана? И какви играчи са изкарали, че не се сещам? Най-голямата им звезда е Печикамъков, както и братята Ценко и Левент Гавазови - джуджета-убийци, които играеха само на домакинствата, а на гостуванията се криеха.
По случайност Ивайло Йорданов от самоков на 21 години преди 21 години е заведен там от вратаря Тошко Арсов, ветеран самоковец, който е обиколил 10 други отбора
Кой друг играч на европейско ниво е от там и е възпитан от местната школа - това те прави футболен град, че създаваш футбол, а не че имаш лумпени на свободна практика. МИ то и село Планиница имаха 100 човека публика миналата седмица в Приморско, ама не се дуят

Пате, нямам намерение да споря с нискочели екземпляри. След като може да се пише за отбори БЕЗ никаква публика каквито са Лудогорец, значи може и за Локото. А спор за отбори с нови съдебни регистрации, въобще не ми се започва. Щото само на няколко километра от нас има едни такива дето падат от "титанични" села като Манастирище.

Представи си за отборите се пише не само заради количеството публика. Веднага щом го осмислиш ще осъзнаеш защо се пише да речем за Литекс и Лудогорец. Е, напоследък предимно за Лудогорец, но те са актуалната сила.. и трън в петата на другите.

След като публиката на отбора и традициите му са толкова големи, че няма никакво значение липсата на успехи... чудно защо досега никой не се сети да драсне нещо за него? Я дай линк от сайта на отбора да речем, да видим колко активни фена има този тим в собственият му форум?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Футбол - България”