Купа на България I кръг: Монтана - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Купа на България I кръг: Монтана - ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 24 сеп 2014 18:26

ralka_levskarka написа:Домуса като надцака чакай ти титла..

Еми няма лошо,те реално са най силни,но шампион става най-постоянният,а не най - силният.Разград играят в ШЛ,А група и Купата.Ще ги видим дали ще издържат. ;)
Последна промяна от delqnski47 на 24 сеп 2014 18:27, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 24 сеп 2014 18:27

ralka_levskarka написа:
RedeviL написа:
ralka_levskarka написа:
delqnski47 написа:Честита победа на Монтана.Нищо кой знае какво различно не е станало,на Стойчо Купата не му е на сърце. ;)

Как може да приемата това за нормално? Да бяхте паднали от Литекс, Локо СФ, ПД, ама.. Монтана..

Поздравления иначе, още първото полувреме можеха да вкарат 1-2 гола. Спасов е направил прекрасен отбор' дано влязат в А група, заслужават го..

Е как да го приемем?

Е щом ви харесва и го смятате за нормално, окей, вие си знаете.

Мисълта ми е, че няма смисъл от драми! Реално погледнато целта на купата е екстра билет за Европа и нишо повече. Може би има някакъв резон да се търси по-добра концентрация и себераздаване в първенството, още повече, че в момента отборът върви добре в класирането.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 сеп 2014 18:28

delqnski47 написа:

Еми няма лошо,те реално са най силни,но шампион става най-постоянният,а не най - силният.Разград играят в ШЛ,А група и Купата.Ще ги видим дали ще издържат. ;)

А вие нищо не играете. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 24 сеп 2014 18:28

Смешници. Начело с ревящият клоун. Монтана ги разкри. Почти всички титуляри играха.
Не знам но мисля, че до 10 минути ще четем отново на ревльото, плача.

Тази година ще е преломната. Ние ще тръгнем нагоре, дърпани със страшна скорост от нашите родни деца а спортният клуб на армията ще отиде да прави компания на ... армията т.е. ще го закриват.

Още малко цирк от Томов и още няколко напъна на Младенов. Това е бъдещето. Гледайте го и ще го познаете скоро.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 24 сеп 2014 18:28

Udoji90 написа:Сега се прибирам и не гледах мача. При всяко положение обаче това си е една много голяма издънка и нито първото място на "Монтана" в Б група, нито запазването на няколко (никак не много) титуляри може да е оправдание. Отпаднахме от този турнир, в който според мен имахме по-голям шанс да направим нещо, в сравнение с първенството. И сме отпаднали по изключително глупав начин - след повеждане в резултата. На всичкото отгоре играхме 120 минути дни преди доста трудния мач с "Берое". Като цяло много нелепо представяне. Това е моето мнение. ;)
П.П. Честито на съперника.

Това ме дразни много повече, отколкото фактът, че отпаднахме! Поне да го бяхме направили с изцяло резервен отбор, а не с някои от титулярите, които ще трябва да са в топ кондиция за мача с Берое.

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 24 сеп 2014 18:28

Дееба, Стойчо, направи ме бездомник без бъбреци бе... :cry:

BFS
Контакти:

Мнениеот BFS » 24 сеп 2014 18:29

Udoji90 написа:Сега се прибирам и не гледах мача. При всяко положение обаче това си е една много голяма издънка и нито първото място на "Монтана" в Б група, нито запазването на няколко (никак не много) титуляри може да е оправдание. Отпаднахме от този турнир, в който според мен имахме по-голям шанс да направим нещо, в сравнение с първенството. И сме отпаднали по изключително глупав начин - след повеждане в резултата. На всичкото отгоре играхме 120 минути дни преди доста трудния мач с "Берое". Като цяло много нелепо представяне. Това е моето мнение. ;)
П.П. Честито на съперника.

Пич, грешиш. Монтана поведоха в резултата, както обикновено срещу вас първият гол на съперника не се признава от съдиите. След това вие изравнихте и Монтана ви вкараха още два гола за резонното 2:1 за Монтана

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 24 сеп 2014 18:29

terata написа:
Hohohoho написа:
Venko123 написа:
Hohohoho написа:Букмейкърите нямат ли залог, дали Стойчо ще мънкя за съдийството? Готов съм къщата и бъбреците да си заложа...

Реване няма да има, целта на Стойчо беше да отпаднем и я изпълни.
Нищо неочаквано и нищо ново. Изненада няма, или поне за някои. ;)

Знаех си...

Мче не знаеше ли. :mrgreen: То целта на Стою беше и отпадане от ЕКТ и също я постигна успешно. :mrgreen: А тоя Венко е най-големия палячо тук. Смени си мнението за Стою около 100 пъти в рамките на 2-3 месеца.

Какво стана, мишоци? Рева ли Стойчо, оплака ли се от съдиите?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 сеп 2014 18:29

шивача написа:
petko.h.markov написа:
Teo написа:
petko.h.markov написа:Още след мача със Зимбру,Стойчо ви каза"Не може да играем на три фронта" Сега пътя към титлата е открит.

Петко аре стига си пускал фишеци с цел дразнене... това е футбол бе... :idea:

Аз много отдавна съм го разбрал това.Вие се пените ,летите в облаците и пускате тема"Пътят към титлата"

Че кво и е на темата? Ако по те кефи, пусни си пътя към ада :mrgreen:

Хахах :idea: :lol: 8-)

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 24 сеп 2014 18:29

delqnski47 написа:

Титлата се решава в плейофа, а тогава Лудогорец вече няма да играят в ЕКТ.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “ЦСКА”