Слаб ЦСКА. Явно не им се играеше в този мач. Каква е причината само Стойчо и Сашенцата знаят.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
MaRTo1233 написа:delqnski47 написа:Честита победа на Монтана.Нищо кой знае какво различно не е станало,на Стойчо Купата не му е на сърце.
И все пак Стойчо никой не го пита... той е длъжен да подготви отбора за битка всеки мач. И ме не ме кефи купата и предпочитам да не се мъчим в нея ама тва си е ЦСКАКакто и да е ... Монтана си заслужиха класирането.
ralka_levskarka написа:delqnski47 написа:Честита победа на Монтана.Нищо кой знае какво различно не е станало,на Стойчо Купата не му е на сърце.
Как може да приемата това за нормално? Да бяхте паднали от Литекс, Локо СФ, ПД, ама.. Монтана..
Поздравления иначе, още първото полувреме можеха да вкарат 1-2 гола. Спасов е направил прекрасен отбор' дано влязат в А група, заслужават го..
petko.h.markov написа:Още след мача със Зимбру,Стойчо ви каза"Не може да играем на три фронта" Сега пътя към титлата е открит.
Red Warrior написа:Някои хора май верно си мислят, че този мач се игра и Монтана като Барса на Северозапада ни направи поне 20 положения.
Venko123 написа:Hohohoho написа:Букмейкърите нямат ли залог, дали Стойчо ще мънкя за съдийството? Готов съм къщата и бъбреците да си заложа...
Реване няма да има, целта на Стойчо беше да отпаднем и я изпълни.
Нищо неочаквано и нищо ново. Изненада няма, или поне за някои.
bilyaletdinov написа:Иво Василев си е наше момче. Даже пази миналата година в Разград![]()
Слаб ЦСКА. Явно не им се играеше в този мач. Каква е причината само Стойчо и Сашенцата знаят.
Потребители, разглеждащи този форум: vasilnv и 18 госта