Купа на България I кръг: Монтана - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Купа на България I кръг: Монтана - ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 24 сеп 2014 17:44

Хахахах,тоя мач е сега го пускам,че го бях забравил,даже не знаех,че е днеска. :lol: Левскаристите,нещо са се активизирали,я да видим кво се случва. :roll:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 сеп 2014 17:44

Какво трябва да стане, че да свирят фал в полза на Монтана?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

way
Контакти:

Мнениеот way » 24 сеп 2014 17:45

delqnski47 написа:Хахахах,тоя мач е сега го пускам,че го бях забравил,даже не знаех,че е днеска. :lol: Левскаристите,нещо са се активизирали,я да видим кво се случва. :roll:

Не дадоха 2 дузпи за монтана и куп други работи :)

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 сеп 2014 17:45

delqnski47 написа:Хахахах,тоя мач е сега го пускам,че го бях забравил,даже не знаех,че е днеска. :lol: Левскаристите,нещо са се активизирали,я да видим кво се случва. :roll:

"Визата" за Европа ги вълнува. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 24 сеп 2014 17:45

Явно разликата между А и Б група не е толкова голяма. Заблудил съм се вчера ;) Монтана са добър отбор, имат добри играчи, добър треньор. Не е изненада, че озорват харизмата. За малко да ни треснат в предсезонната подготовка. Все пак червените са по-добрия отбор, но все пак геният от Плоски е доказал, че може да отпада по села и паланки... :roll:
Последна промяна от bilyaletdinov на 24 сеп 2014 17:46, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

На линия
Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 24 сеп 2014 17:45

Red Warrior написа:Абе чудих се от синята активност за този мач в нашия форум и се сетих, че за вас Купата е единствения начин да стигнете евротурнирите. :)

А вие в неделя като загубите в Стара Загора ще започнат да ви се стопяват всички начини да играете в Европа.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 сеп 2014 17:45

Две дузпи за Монтана и ЧК за Дивиш, недадени разбира се, да не си помислиш, че късат месо? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

effect

Мнениеот effect » 24 сеп 2014 17:46

След отпадането миналата година и сега ако отпаднете с дузпи ще е крайно :lol: :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 сеп 2014 17:46

effect написа:След отпадането миналата година и сега ако отпаднете с дузпи ще е крайно :lol: :lol:

И все от сини отбори. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 сеп 2014 17:47

Red Warrior написа:
TristaNNN написа:
Red Warrior написа:Още 30 минути сини надежди. :mrgreen:

Не знам как имаш срам да изцепиш нещо такова, особено след всичките рамена, които получихте в този мач срещу второразряден отбор :!:

Дано вкараме гол от засада и след нарушение в атака. Така кефа ми да ви чета реването ще е пълен. :mrgreen:

Дано ви вкарат на вас такъв, да ви видя после провесените нослета, а и да чуя ново прочувствено слово от устата на спеца :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”