tevez написа:W84me написа:Дузпа с ЧК за Причиненко, кога?
Няма нито дузпа, нито картон
Пич. губиш си времето да обясняваш..

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Red Warrior написа:Тия ни създадоха повече голови положения отколкото Левски за 7 мача.
ralka_levskarka написа:tevez написа:Като ви казвам, че Миро Антонов е дърво - вЕрвайте ми
Уникален идиот
W84me написа:ДУЗПА И ЧК ЗА ПРИЧИНЕНКО, КОГА?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
terata написа:ralka_levskarka написа:tevez написа:Като ви казвам, че Миро Антонов е дърво - вЕрвайте ми
Уникален идиот
Ми всъщност той НЕ игра с топката, така че няма никаква засада при отменения гол. Да не говорим, че там имаше и разни ръце на някакви червени, ама съдията къса живо месо от тях с тия жълти картони.
Red Warrior написа:Тия ни създадоха повече голови положения отколкото Левски за 7 мача.
terata написа:Ми всъщност той НЕ игра с топката, така че няма никаква засада при отменения гол. Да не говорим, че там имаше и разни ръце на някакви червени, ама съдията къса живо месо от тях с тия жълти картони.
way написа:Red Warrior написа:Тия ни създадоха повече голови положения отколкото Левски за 7 мача.
Дано и вкарат повече
terata написа:ralka_levskarka написа:tevez написа:Като ви казвам, че Миро Антонов е дърво - вЕрвайте ми
Уникален идиот
Ми всъщност той НЕ игра с топката, така че няма никаква засада при отменения гол. Да не говорим, че там имаше и разни ръце на някакви червени, ама съдията къса живо месо от тях с тия жълти картони.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта