Както го избраха за играч на Мондиала
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MASTER_COOL написа:Да не я вземе пак МесиКакто го избраха за играч на Мондиала

Rofles написа:suareshampion написа:Барнс ,видя ли как ги изнасилиха тия манафи -средняци ве ?Така не съм се радвал от години . Видя ли ,като съдиите не са с тях ,кво им се случва вече втора година ?????????? Мама им дееба съдийска ,ей така искам ся още 100 години да им се свири !!! Вчера се подиграваха мишките ,ай ся земете тая загуба и пак се продигравайте
Как ги наебаха тия Лестър от 1-3 до 5-3 хохохо
Гледаш ли тоя Фалкао към смях е ? Едно ще ти кажа .За трудната силова Висша лига -най добрия е Суарес !!!! Няма месита фалкаовци малкаовци ...
Не сме били взели звезди ,ай вижте звездите на мангала кво играят ,вече сумати мачове имат една победка ...тук трябват играчи -биткаджии с огромна спорнта злоба ,които да се приспособят към ВЛ а не звезди.
Ето ви един типичен лузър. Той няма на какво да се радва на своето отборче, което подкрепя и затова се радва като обезумял, когато Юнайтед губи. Ето затова винаги ще си останат лузъри някои.

Sun 17/08/14 PRL Liverpool 2 - 1 Southampton
Sat 23/08/14 PRL Southampton 0 - 0 West Bromwich
Tue 26/08/14 LEC Millwall 0 - 2 Southampton
Sat 30/08/14 PRL West Ham United 1 - 3 Southampton
Sat 13/09/14 PRL Southampton 4 - 0 Newcastle United
Sat 20/09/14 PRL Swansea City 0 - 1 Southampton
Tue 23/09/14 LEC Arsenal 1 - 2 Southampton
Sat 16/08/14 PRL Manchester United 1 - 2 Swansea City
Sun 24/08/14 PRL Sunderland 1 - 1 Manchester United
Tue 26/08/14 LEC Milton Keynes Dons 4 - 0 Manchester United
Sat 30/08/14 PRL Burnley 0 - 0 Manchester United
Sun 14/09/14 PRL Manchester United 4 - 0 Queens Park
Sun 21/09/14 PRL Leicester City 5 - 3 Manchester United

MASTER_COOL написа:Най - заслужил поне според мен е К. Роналдо./ с едно голямо НО, пълното фиаско на Португалия на Световното/
Те го избраха миналата година, без да е спечелил трофей с клуба си, та сега ли, когато взе 10-тата с отбора си.
suareshampion написа:Барнс ,видя ли как ги изнасилиха тия манафи -средняци ве ?Така не съм се радвал от години . Видя ли ,като съдиите не са с тях ,кво им се случва вече втора година ?????????? Мама им дееба съдийска ,ей така искам ся още 100 години да им се свири !!! Вчера се подиграваха мишките ,ай ся земете тая загуба и пак се продигравайте
Как ги наебаха тия Лестър от 1-3 до 5-3 хохохо
Гледаш ли тоя Фалкао към смях е ? Едно ще ти кажа .За трудната силова Висша лига -най добрия е Суарес !!!! Няма месита фалкаовци малкаовци ...
Не сме били взели звезди ,ай вижте звездите на мангала кво играят ,вече сумати мачове имат една победка ...тук трябват играчи -биткаджии с огромна спорнта злоба ,които да се приспособят към ВЛ а не звезди.
 Да не си получил оргазъм... все пак мъжът ти не те е задоволявал така отдавна. Гледай си отбора ако обичаш, и дори да не обичаш. Много ми е смешно как като водихме и никой от хейтърите не пишеше, а като ни обърнаха веднага дойдоха да серат в темата. Все едно 24/7 чакат да се издъним. Толкова ли нямате ваши успехи, че да се радвате на наши загуби?!
  Да не си получил оргазъм... все пак мъжът ти не те е задоволявал така отдавна. Гледай си отбора ако обичаш, и дори да не обичаш. Много ми е смешно как като водихме и никой от хейтърите не пишеше, а като ни обърнаха веднага дойдоха да серат в темата. Все едно 24/7 чакат да се издъним. Толкова ли нямате ваши успехи, че да се радвате на наши загуби?!Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта