Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 3-2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 27.09.2014 - 19:30ч.
Поредна загуба за синята лавина и приземяване на мечтите им за титла. Резултат - 0-3 за Лудогорец
- hristo1306
- Контакти:
Очаквам изразителни победи на "зелените" отбори ! Грандовете вече са други ! Илюзиите свършиха, надеждите умряха, реалностите са други !
Лудогорец дори и с резервите да играят пак ще ни бият.Ето до къде ни докара един некадърен собственик,един неразбиращ директор и игричките има ли нов собственик или така кадидата сваля цената на клуба.Затова в отбора са играчи с нисък капацитет,както технически,така и физически.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Това не е добре. Може и да се оправи до събота, но ще е пропуснал важни тренировки.
-------------------------------------------------------------
Един от основните футболисти в Левски Аймен Белаид не взе участие в днешната тренировка на „сините“. Той е болен и получи почивка. В „синия“ щаб се надяват, че играчът ще е възстановен напълно за задаващия се сериозен сблъсък с шампионите от Лудогорец.
Левски приема отбора от Разград в събота на своя стадион „Георги Аспарухов“. Това ще е първия мач от доста време насам, в който „сините“ ще разчитат и на своята публика у дома. В последните си три домакинства Левски бе лишен от присъствието на своите запалянковци, а причината бяха наказания от страна на БФС.
На „Герена“ са доволни, че нямат контузени футболисти след мача на тежкия терен във Варна. Твърде вероятно е Георги Иванов да направи много промени в състава, защото срещу Спартак играха футболисти, които по-рядко получават шансове за изява, а титулярите почиваха.
ГОНГ
-------------------------------------------------------------
Един от основните футболисти в Левски Аймен Белаид не взе участие в днешната тренировка на „сините“. Той е болен и получи почивка. В „синия“ щаб се надяват, че играчът ще е възстановен напълно за задаващия се сериозен сблъсък с шампионите от Лудогорец.
Левски приема отбора от Разград в събота на своя стадион „Георги Аспарухов“. Това ще е първия мач от доста време насам, в който „сините“ ще разчитат и на своята публика у дома. В последните си три домакинства Левски бе лишен от присъствието на своите запалянковци, а причината бяха наказания от страна на БФС.
На „Герена“ са доволни, че нямат контузени футболисти след мача на тежкия терен във Варна. Твърде вероятно е Георги Иванов да направи много промени в състава, защото срещу Спартак играха футболисти, които по-рядко получават шансове за изява, а титулярите почиваха.
ГОНГ
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

1:2 го виждам мача.
1Neutralen написа:Доста ми е смешно като чета как някои тук са се превъзбудили. Лудогорец ще бие в този мач, и то без проблем. Аз съм напълно спокоен за трите точки в полза на Лудогорец.
Смешни са някои, ама далеч не са феновете на Левски и ЦСКА. Смешни са едни глори-хънтър фенчета, на един изкуствено създаден отбор, който ще изчезне от футболната карта в момента, в който на собственика на отбора му се открие по-добра възможност да си пере парите. И тогава пак ще бъдат забравени. А Левски и ЦСКА ще ги има вечно, колкото и да ви е тъжно. Защото и в добри, и в лоши години, ние сме зад отбора си. А вас симпатяги, сега нямаше да ви има ако Батков не беше спазарил титлата в последния кръг на първенството, и това го знае всеки, който си има поне малка представа от бизнеса на Домус ага и агент Тара. Левски, с един от най-слабите си състав и треньор, в рамките на цялата си история, беше пред вас в класирането. Сега пак отивайте да слушате приказките, разказвани от неплатените медии, как вие сте класа над всички отбори в България.
- Черният козел
- Контакти:
BRF написа:Жалко,че няма как в този мача и двата отбора да загубят!Затова,дано да е равен!Всъщност това е готин мач и трите резултата ще ме изкефят
!
Ем сърби,ем боли !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
- DrAvalanche
- Контакти:
Рутинна победа за Левски. 2 или 3:1
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
TristaNNN написа:Искам само и единствено мъжка, достойна и сърцата игра от ЛевскиДори и да загубим, нека момчетата с Л на гърдите се раздадат докрай.
Ами аз всеки мач искам достойна игра и раздаване, ама ловя бас че ако ще всеки мач да се играе така след 3 поредни загуби (ако ще да са от Литекс, Лудогорец и Бока Хуниорс) всички ще мърморят.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
glarus_ds написа:BRF написа:Жалко,че няма как в този мача и двата отбора да загубят!Затова,дано да е равен!Всъщност това е готин мач и трите резултата ще ме изкефят
!
А ако вие паднете в Стара Загора![]()
Тогава на какъв резултат ще се изкефиш на нашия мач
![]()
Официално на Х. Реално на наша победа. Все пак се бият с Лудогорец за първото място, не с нас.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein