Снимки със звездите на Реал, кога ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Снимки със звездите на Реал, кога ?

Мнениеот ralka_levskarka » 23 сеп 2014 19:44

parazit написа:
ralka_levskarka написа:Аз мисля на тренировките им да пробвам, и на Реал, и на Ливърпул, дано ме огрее, поне със Стиви, много искам..

Тук идва въпроса ако "Стиви" те извика за вечерта да му правиш компания в стаята би ли се навила макар че имаш приятел? :)

Не, една снимка и автограф ми стига :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 23 сеп 2014 19:46

Не е невъзможно, просто трябва да бъдете търпеливи и да имате късмет отбора да получи възможност за разходка из града, което не е изключено. Аз лично съм попадал на "звезди", както футболни така и филмови. Ако имате време за губене, отивате в хотела където ще бъдат настанени и чакате. Другия проблем е охраната, дано не е пълно с горили. Успех в начинанието.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 сеп 2014 20:06

stefani написа:Няма как да се снимате, защото в Реал няма сърдечни играчи

Дали!?.... :roll:
"Нападателят на Реал Мадрид - Кристиано Роналдо се включи в поредната благородна инициатива, дарявайки костен мозък за деца болни от левкемия. Португалецът разкри, че е взел решение да се превърне в донор на кампанията след като разбрал, че синът на халфа на Бенфика - Карлос Мартинс страда от тази болест.
„Участвам в такива кампании от доста години. Реших да стана донор, когато разбрах, че синът на Карлос Мартинс страда от това заболяване. Коментирахме с други играчи и решихме да помогнем, с каквото можем и да проявим солидарност“, заяви Роналдо.
„Апелирам към всички хора да се включат в тази инициатива. Сигурен съм, че по този начин може да спасим хиляди животи. Това не коства нищо, но може да помогнем на друг човек“, каза още Кристиано.
„Кралската седмица“ отговори на всички въпроси на събралите се малчугани, които минават през тежката болест и си направи снимка за спомен с тях."

http://www.livenews.bg/ronaldo-dari-kos ... ce=flip.bg
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 23 сеп 2014 20:46

Не че мисля да се възползвам и че ме засяга по някакъв начин, но може би авторът искаше да попита какъв е официалният ред за снимки и автографи от звездите на гостите. Шампионска лига е, не може да няма фиксирани час и място. Ако някой знае или помни отпреди 8 години какво беше положението най-добре е той да вземе отношение.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 23 сеп 2014 23:00

Проникваш в хотела им, задействаш алармата "пожар", чакаш да ги евакуират...и се снимаш на воля! :)
Никой няма да има такива снимки с "натюрлих" стреснати еврошампиони. :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 23 сеп 2014 23:15

Долно уйно написа:Ще има доста охрана, а и те попринцип не се спират за подобни фотографии, поне от това което са давали като видео хроника от гостуванията им.

В грешка си :)

Ще има много кандидати за подписите на големите, но според мен имате по-голям шанс да вземете някой подпис от Навас, Карвахал, Арбелоа и т.н. т.е. играчите, за които не се избиват за подписите. Най-много подписи се искат на Роналдо, Икер, Рамос, Бейл и сега вероятно на Кроос и Хамес. Как обаче ще се докопате не знам, ама трябва да се наредите най-отпред и да се надявате, че ще се спрат за повечко време играчите, а те няма да седнат да раздават автографи както например правят в САЩ в специална палатка и всеки минава за подпис, а най-много да се разпишат на 4-5 човека и толкова. Роналдо обикновено гледа да сложи подписа си на възможно повече хора, но това не са повече от 10 човека при такива обстоятелства.

То ще има и пресконференция на Карло вероятно с двама играчи, така че след нея може да вземете някое подписче, защото няма да са всички играчи на куп и може повече да ви обърнат внимание.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 23 сеп 2014 23:21

Вместо да се снимате с Моци, Кишада, Марселиньо и т.н. вие искате да се снимате с играчите на Реал :lol: бедни души сте вие... :lol:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 23 сеп 2014 23:23

На Бернабеу има едно място, където като застанеш те снимат с когото си пожелаеш и на изхода срещу 12 евро имаш снимка с от Икер до Хамес
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 23 сеп 2014 23:42

Аз пък ще ги чакам на летището и ще ги псувам и замярам с яица и домати ,както направиха феновете на Галатасараи миналата година с М.Юн. И това не е селска проява а силно самочувствие и патриотизъм все пак ние сме наи старата цивилизация на света.Наи старото обработено злато в света е намерено във Варна,наи древната цивилизация на земята е дунавската култура [доказана от учени в Ню Иорк чрез въглероден анализ*]така че трябва да сме горди и със огромно самочувствие.За мен всички в света сравнени с нас са долни червеи така че никакво уважение за никои а обратно унижение.

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 23 сеп 2014 23:42

Моци ще стане на коци от финтовете на Роналдо. Пожелавам успех на белите. Да бият с 0-8 проек каузътъ 8-)

Върни се в “Реал Мадрид”