Пелегрини изригна: Челси е малък отбор!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Пелегрини изригна: Челси е малък отбор!

Мнениеот stefani » 23 сеп 2014 18:09

Челси е малък отбор, Моу е малък треньор! :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 23 сеп 2014 18:10

effect написа:Реално погледнато Челси бяха селско тимче тип Евертън до 2003, ама поне с милионите постигнаха успехи в Европа, докато Ман Сити са си жив ташак и до ден днешен. Докато имат откровенни дървари като Милнър и недоразумения като Насри така ще е.

Така е наистина.Челси преди доста години единствената им радост бе да бият Куинс Парк.И двата отбора тогава се славеха със наи- кофти публика.Говоря преди 1985год.Сити пъс се радваха като деца ако бият Юнаитед .Е няколко пъти на десетилетие се е случвало но е било голям успех за тях.А Моу ли е какъв е ходи винаги там където има пари и съответно големи играчи.Иначе никои няма и да го знае...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 сеп 2014 19:02

Вълчан написа:
effect написа:Реално погледнато Челси бяха селско тимче тип Евертън до 2003, ама поне с милионите постигнаха успехи в Европа, докато Ман Сити са си жив ташак и до ден днешен. Докато имат откровенни дървари като Милнър и недоразумения като Насри така ще е.

Така е наистина.Челси преди доста години единствената им радост бе да бият Куинс Парк.И двата отбора тогава се славеха със наи- кофти публика.Говоря преди 1985год.Сити пъс се радваха като деца ако бият Юнаитед .Е няколко пъти на десетилетие се е случвало но е било голям успех за тях.А Моу ли е какъв е ходи винаги там където има пари и съответно големи играчи.Иначе никои няма и да го знае...

:lol:
Първият господин нарича Евертън селско тимче, което ми дава ясна представа за футболните му познания. А това от своя страна ми е крайно достатъчно и ще подмина неговия коментар с пренебрежение към аматьора. Отделно, дори не е прочел (няма как да помни), че Челси са имали успехи в Европа и преди милионите.
Вторият господин е чел книжки за английската публика в края на 20-ти век, но според него явно феновете на някои други отбори са по-малко хулигани от други и това ги прави достойни за уважение. Какво обича да се изразява всеобщият любимец от форум "Ливърпул"-смях. Имам и един въпрос към същият този джентълмен-случайно (ако му е възможно) да се замисли, защо аджеба Моу го искат там, където има пари и играчи? Защото се сещам и за други треньори, на които им изсипваха гореспоменатите две неща над главите и не постигнаха нищо.
И един въпрос към двамата господа-предполагам фенове на един или друг северен отбор (възможно е и на един или друг наранен лондонски)-да се замислят, какви успехи са имали техните отбори в периодите преди САФ за единия, след 1989 за другия и в последните 10 години по принцип, за лондонските, та да обясняват за "минало без успехи".
Айде, със здраве.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Мнениеот pafkata » 23 сеп 2014 19:58

Всеки треньор има право да избира най-подходящата тактика, която да му донесе успех. Вижда се, че на Моуриньо му харесва да се защитава срещу равностойните си съперници и много често постига победи по този начин. Нека всеки говори каквото си иска. В края на сезона Челси ще е шампион.

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 24 сеп 2014 12:23

Инженерчето си изпуска нервите. :lol: Явно осъзнава, че квото и да прави, не може да победи Моу. Много, много злоба има към Челси и Моу, но пък сигурно е нормално за толкова изстрадали фенове...
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Върни се в “Футбол - Свят”