ЦСКА пита: Има ли тенденция срещу нас? АНКЕТА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Има ли тенденция срещу ЦСКА, която в момента е на ПЪРВО МЯСТО?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: ЦСКА пита: Има ли тенденция срещу нас? АНКЕТА!

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 23 сеп 2014 18:50

Червени Воини написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
Червени Воини написа:
effect написа:А това със селекцията за 0 лева е най - смешната лъжа, на която само вие сте толко будали да се вържете. За всеки доведен играч се плаща комисионна на агента, а сигурно и зимбройчо си прибира доволно. Сметнете си на 15 чужденци по минимум 20 000 евро колко се получава.

А тебе к'во те бърка че сме платили 600хил€ за играчи които правят за смях, цялата А група на ходом. Комплекс от Тройчо ли получи, че му гледаш джоба какво получава. Шесторчо заслужава да взима 1 000 000 за това което прави!

Сега па и на ходом мачкали нашичките. Абе що не вдигнаха малко оборотите срещу Лудогорец да речем а? Щото щяха да издъхнат преди резервите им (rofl) Тепърва ще ядете дървото в А група тая година и щом сега ревете когато дойде тоя момент не знам, сигурно писмо до Бан Ки Мун ще пратите...

Последния мач срещу Лудогорец играха 4 резерви и 3 резерви на ЦСКА! Виж ся ние, като ВИ пердашиме със резервите, даже една дълбока резерва като Крачун бе най-добрия срещу ВАС, мълчахте като риби. :oops: :lol:
Радващото че май ще ви добутат, до 6-цата и на прочет, ще си осигурим ценни точици за 32-та ТИТЛА! :geek:

Аз от тия загуби не се притеснявам, не и от самите загуби. Паднало ви е, биете.. пак ще падате от нас, все така ще отстъпвате по този показател на Левски. Ако в тези загуби нещо ме е дразнило е било поведението на играчите, инак не живея само за победи, точки и блабла.

Спомням си как преди се смееха разни ЦСКА-рчета, че Левски имал само 1 гордост: победите над ЦСКА. А сега непрекъснато акцентирате върху 2-3 успешни срещу нас години. Изглежда сте осъзнали, че това ви е най-големия успех поне за този век.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 23 сеп 2014 19:12

@Betchualeng Arnaikem
Пич,ние честваме победите си над Аякс,Ливърпул и Нотингам,а вие тези над ЦСКА!
Ето ти линк:http://forum.gong.bg/levski/viewtopic.php?f=&t=183753
За това става въпрос,единствените ви победи над голям европейски отбор са тези над ЦСКА.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 23 сеп 2014 19:35

Червени Воини написа:
Червени Воини написа:
effect написа:А това със селекцията за 0 лева е най - смешната лъжа, на която само вие сте толко будали да се вържете. За всеки доведен играч се плаща комисионна на агента, а сигурно и зимбройчо си прибира доволно. Сметнете си на 15 чужденци по минимум 20 000 евро колко се получава.

А тебе к'во те бърка че сме платили 600хил€ за играчи които правят за смях, цялата А група на ходом. Комплекс от Тройчо ли получи, че му гледаш джоба какво получава. Шесторчо заслужава да взима 1 000 000 за това което прави!

Сега па и на ходом мачкали нашичките. Абе що не вдигнаха малко оборотите срещу Лудогорец да речем а? Щото щяха да издъхнат преди резервите им (rofl) Тепърва ще ядете дървото в А група тая година и щом сега ревете когато дойде тоя момент не знам, сигурно писмо до Бан Ки Мун ще пратите...

Последния мач срещу Лудогорец играха 4 резерви и 3 резерви на ЦСКА! Виж ся ние, като ВИ пердашиме със резервите, даже една дълбока резерва като Крачун бе най-добрия срещу ВАС, мълчахте като риби. :oops: :lol:
Радващото че май ще ви добутат, до 6-цата и на прочет, ще си осигурим ценни точици за 32-та ТИТЛА! :geek:

Аз от тия загуби не се притеснявам, не и от самите загуби. Паднало ви е, биете.. пак ще падате от нас, все така ще отстъпвате по този показател на Левски. Ако в тези загуби нещо ме е дразнило е било поведението на играчите, инак не живея само за победи, точки и блабла.

Спомням си как преди се смееха разни ЦСКА-рчета, че Левски имал само 1 гордост: победите над ЦСКА. А сега непрекъснато акцентирате върху 2-3 успешни срещу нас години. Изглежда сте осъзнали, че това ви е най-големия успех поне за този век.

За този век имаме скалповете на „Шахтьор“Донецк,„Байер“ Леверкузен и „Динамо“ Москва,победи като гости над „Ливърпул“ и „Рапид“ Виена-верно голема суша ;) ,а на победите над вас акцентираме ,защото изживяваме период на убийствена криза,предизвикан не без вашите подли и долни номера,та за това ;) !
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 сеп 2014 00:41

GOLEADOR написа:@Betchualeng Arnaikem
За това става въпрос,единствените ви победи над голям европейски отбор са тези над ЦСКА.

Само дето Левски е побеждавал и Аякс, Барселона, Щутгарт и Атлетико Мадрид да речем. Предполагам за теб те са дребни отборчета, които не може да се сравняват с ЦСКА, мда.

Само се чудя защо Левски е едва втория отбор, вкарал поне 5 гола на Барселона в 1 мач от ЕКТ: малък отбор, па никой не може да ги надъни както си трябва...

Прекрасно знаеш, че тия победи над ЦСКА се помнят и честват защото са победи над Вечния враг. Но защо ли да не извърташ малко...
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 сеп 2014 03:21

GOLEADOR написа:@Betchualeng Arnaikem

Само дето Левски е побеждавал и Аякс, Барселона, Щутгарт и Атлетико Мадрид да речем. Предполагам за теб те са дребни отборчета, които не може да се сравняват с ЦСКА, мда.

Само се чудя защо Левски е едва втория отбор, вкарал поне 5 гола на Барселона в 1 мач от ЕКТ: малък отбор, па никой не може да ги надъни както си трябва...

Прекрасно знаеш, че тия победи над ЦСКА се помнят и честват защото са победи над Вечния враг. Но защо ли да не извърташ малко...

Победите над армейците ви са най-големия успех който чествате.Иначе щяхте да чествате отстраняването на ЦСКА Москва през 2005 !Това е единствения актуален шампион от ЕКТ който елиминирате,но никога и думичка не сте обелвали за това.Както знаеш,датата на събитието е след два месеца (24-11-2005).Ако ти направиш тема във форума на Гонг за да отбележиш това събитие,аз публично в тази тема ще ти се извиня и ще честитя на Левски годишнината от това постижение.Но още от сега мога да се хвана на бас,че няма да го направиш!
П.П.
Предложението за бас е сериозно.Ако ти на 24-11-2014 направиш тема за честване годишнината от мача с ЦСКА Москва във форума на Гонг.бг,аз не само публично ще ти се извиня и честитя,но от 25-11-2014 до 25-12-2014 ще нося аватар на Левски-1914 (посочена от теб емблема на клуба,там която на теб ти е на сърце).Ако обаче си затраеш,очаквам да сложиш моя аватар и да го носиш от 25-11-2014 до 25-12-2014.
Имаме ли сделка?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 сеп 2014 15:50

GOLEADOR написа:Иначе щяхте да чествате отстраняването на ЦСКА Москва през 2005 !Това е единствения актуален шампион от ЕКТ който елиминирате,но никога и думичка не сте обелвали за това.Както знаеш,датата на събитието е след два месеца (24-11-2005).Ако ти направиш тема във форума на Гонг за да отбележиш това събитие,аз публично в тази тема ще ти се извиня и ще честитя на Левски годишнината от това постижение.Но още от сега мога да се хвана на бас,че няма да го направиш!
П.П.
Предложението за бас е сериозно.Ако ти на 24-11-2014 направиш тема за честване годишнината от мача с ЦСКА Москва във форума на Гонг.бг,аз не само публично ще ти се извиня и честитя,но от 25-11-2014 до 25-12-2014 ще нося аватар на Левски-1914 (посочена от теб емблема на клуба,там която на теб ти е на сърце).Ако обаче си затраеш,очаквам да сложиш моя аватар и да го носиш от 25-11-2014 до 25-12-2014.
Имаме ли сделка?

Колко теми съм пуснал за чествания досега за каквото и да било, че точно мен да визираш за тема за ЦСКА Москва? Веднага ти казвам за да не се хабиш да броиш - 0. Просто не съм по парадите...
Мача с ЦСКА Москва освен това е загуба.. наистина ние минаваме напред, те не.. но честване на 1:2? Хммм...

Горе-долу ми предлагаш да пусна тема, в която да честваме загуба на Левски. Ако толкова ти е кеф - чествай си ти загуби. През същата година Левски изпреварва ЦСКА Москва не падайки от руснаците а с победи в други мачове. Например над Олимпик Марсилия, на 1 декември.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 24 сеп 2014 16:58

В 24 минута Причиненко избива топката с ръка от голлинията след удар на нападател на Монтана но кой знае защо няма дузпа и червен картон.Втори подобен случай след Варна и Кукоч.Представям си ако положенията бяха пред другата врата какво реване щеше да има от болшевиките.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 сеп 2014 17:24

Директивата е Монтана да се съпротивлява. Личи си дългата ръка на Джакарта, Сириус и синьото БФС.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 24 сеп 2014 19:47

Това е световен заговор чорбата да не вземат купата.ЦРУ,МОСАД,Алкайда всички са в играта.Иначе ако се играеше честен футбол Тройчо досега поне три ШЛ да е спечелил.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 25 сеп 2014 07:29

saract написа:Това е световен заговор чорбата да не вземат купата.ЦРУ,МОСАД,Алкайда всички са в играта.Иначе ако се играеше честен футбол Тройчо досега поне три ШЛ да е спечелил.

Пропусна ФБР,МИ-6,френското разузнаване,насрещния вятър и влажността на въздуха,със сигурност и аз пропускам нещо. :lol:
Стою ще извади ли видео от недадените дузпи за Монтана? :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”