Дали като пристигат на летището, като се настаняват в хотела, по време на тренировките или пък преди/след мача ще е най-добрият момент, как мислите
Снимки със звездите на Реал, кога ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
kryvopieca
- Контакти:
Снимки със звездите на Реал, кога ?
Абе хора, чудя се дали има шанс да се снимаме със Роналдо и другите, че приятелката ми му е луда фенка и искам да й угодя
Дали като пристигат на летището, като се настаняват в хотела, по време на тренировките или пък преди/след мача ще е най-добрият момент, как мислите
Re: Снимки със звездите на Реал, кога ?
kryvopieca написа:Абе хора, чудя се дали има шанс да се снимаме със Роналдо и другите, че приятелката ми му е луда фенка и искам да й угодя![]()
бате, тоя като ви види и ще си каже... ''бегай от тука бе парцал ще се снимаш с мене''..
Шанс има само на летището като кацнат, но ще има яко охрана около тях..
- trokadero_
- Контакти:
Ще са под голяма охрана . Според мен единствената възможност е на стадиона , ама пък там ще пазят много . Бахти човек не може да се снима 
Те ще дойдат ден преди мача ще правят тренировка вечерта и на другия ден още една тренировка, която не се знае къде ще бъде, но най-вероятно на Васил Левски и според мен там също е мястото което може се пробва 
Точно преди самия мач е абсурдно... тоест никакъв шанс!
Точно преди самия мач е абсурдно... тоест никакъв шанс!
Е шанса е на стадиона правиш един спринт с приятелката .... и на терена
Друг шанс няма или пред хотела им ...
Друг шанс няма или пред хотела им ...
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
- trokadero_
- Контакти:
Сега се сетих кога може - когат излизат от хотела обикновенно се спират за интервюта и снимки - тогава може 
trokadero_ написа:Сега се сетих кога може - когат излизат от хотела обикновенно се спират за интервюта и снимки - тогава може
Когато излизат от хотела за вечерната тренировка или тренировката в деня на мача?
- Долно уйно
- Контакти:
Ще има доста охрана, а и те попринцип не се спират за подобни фотографии, поне от това което са давали като видео хроника от гостуванията им.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Teo написа:kryvopieca написа:Абе хора, чудя се дали има шанс да се снимаме със Роналдо и другите, че приятелката ми му е луда фенка и искам да й угодя![]()
бате, тоя като ви види и ще си каже... ''бегай от тука бе парцал ще се снимаш с мене''..не че искам да ви обида, но това са реалностите.. отделно според мен рейса като спре за тренировка ден преди мача ще е пълно с куки... тоест никакъв шанс
Шанс има само на летището като кацнат, но ще има яко охрана около тях..
Точно пък Роналдо много пъти е доказвал, че обича феновете си и самият той иска да се снима с тях, за да им изпълни желанието, няма шанс той да откаже снимки....въпросър е, че ще има много желаещи фенки и ще е много трудно всички да успеят...иначе на излизане от хотела според мен е най-добрият вариант, но как може да се разбере точно в колко часа и кога ще излизат
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Аз ще се пробвам да си взема снимка и мисля, че ще успея с Коентрао... за другите не ме интересува