FIFA 15
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
FIFA 15
Днес излезе Фифа 15. Или поне където съм излезе. И понеже не ми се чакат месеци да я хакнат и качат в Замунда искам да си я купя. Проблемът е, че на настоящият ми лаптоп направо си върви все едно на снимки я гледам (изключително високи изисквания има тази година аз съм с Intel i5, 2.4 gHz, 6 RAM и ми върви зле) затова мисля да инсталирам Origin на този на съквартиранта ми където демото върви супер и да я изтегля на него. Въпросът ми е към тези (знам не много такива има), които са си купували предишни версии, дали при евентуалното ми закупуване след няколко месеца на нова машина ще се наложи да си купя и нова ФИФА?

-
- Контакти:
Re: FIFA 15
mironi88 написа:Днес излезе Фифа 15. Или поне където съм излезе. И понеже не ми се чакат месеци да я хакнат и качат в Замунда искам да си я купя. Проблемът е, че на настоящият ми лаптоп направо си върви все едно на снимки я гледам (изключително високи изисквания има тази година аз съм с Intel i5, 2.4 gHz, 6 RAM и ми върви зле) затова мисля да инсталирам Origin на този на съквартиранта ми където демото върви супер и да я изтегля на него. Въпросът ми е към тези (знам не много такива има), които са си купували предишни версии, дали при евентуалното ми закупуване след няколко месеца на нова машина ще се наложи да си купя и нова ФИФА?
Не, с този акаунт можеш да играеш навсякъде и на всеки компютър, стига да не е едновременно.Иначе аз ще изчакам да падне цената, сега я намирам за около 70 лева, но мисля че 50 лева е приемлива цена, въпреки че ще е без включени Packs и разни dream teams.
- Eric_Cantona
- Контакти:
mironi88 написа:Днес излезе Фифа 15. Или поне където съм излезе. И понеже не ми се чакат месеци да я хакнат и качат в Замунда искам да си я купя. Проблемът е, че на настоящият ми лаптоп направо си върви все едно на снимки я гледам (изключително високи изисквания има тази година аз съм с Intel i5, 2.4 gHz, 6 RAM и ми върви зле) затова мисля да инсталирам Origin на този на съквартиранта ми където демото върви супер и да я изтегля на него. Въпросът ми е към тези (знам не много такива има), които са си купували предишни версии, дали при евентуалното ми закупуване след няколко месеца на нова машина ще се наложи да си купя и нова ФИФА?
Не и да закупиш нов компютър щом си ползваш регистрацията в Origin през която си закупил Fifa-та няма да имаш абсолютно никакъв проблем и винаги ще си имаш играта.
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]
И аз така си мислех. Но по тази начин не излиза ли, че мога да я инсталирам на 3 компютъра и 3-те да я играят, а да е платена само на един?

Аз лично си я взех, днес си я preload-нах и ще бъде достъпна в нашия район на 25.09, в 1:00 АМ.

Аз още в началото на месеца си я преорднах в пулсара... в петък отивам да си я взема 

-
- Контакти:
Teo написа:Аз още в началото на месеца си я преорднах в пулсара... в петък отивам да си я взема
На каква цена, ако не е тайна?
mironi88 написа:И аз така си мислех. Но по тази начин не излиза ли, че мога да я инсталирам на 3 компютъра и 3-те да я играят, а да е платена само на един?
Няма да имаш проблеми. Аз съм си давал акаунта на приятели, за да цъкат и става. Единственото условие, както спомена и колегата нагоре е, че не могат да влязат едновременно в origin двама(или повече) души с един и същи акаунт. А в твоя случай това не е проблем, защото само ти ще си я играеш.
Да те попитам, дали си намерил някъде в интернет адекватно мнение за вратарите на цялата игра ? Бъга с finesse ударите в демото, и най-вече това, че вратарите са адски излезли напред, ме спря да я поръчам preorder. Та в тоя ред на мисли, чел ли си някакви отзиви ? Знам, че при определени условия, и в определени региони, доста хора вече са си получили preorder-ите.
sunscres92 написа:Teo написа:Аз още в началото на месеца си я преорднах в пулсара... в петък отивам да си я взема
На каква цена, ако не е тайна?
Почти 90 лева без някакви стотинки

Аз принципно играя само фифа на компютъра ми... 14-ката също съм си я купил от пусар

Последна промяна от Teo на 23 сеп 2014 18:35, променено общо 1 път.
От мен да знаете, не си заслужава да pre-order-вате в Пулсар, просто щото ви обират. :D Аз моята си я взех от G2A за приблизително 70лв.
Последна промяна от LUFC1919 на 23 сеп 2014 18:37, променено общо 1 път.

Върни се в “Игри и забавления”