boabbb написа:Иииииии, силни, беТе това е играта
Ралке, няма да се притесняваш, ти не си с биология в СУ
![]()
[offtopic]Мани ти, аз за дробовете така си говоря

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
boabbb написа:Иииииии, силни, беТе това е играта
![]()
ralka_levskarka написа:boabbb написа:Иииииии, силни, беТе това е играта
![]()
[offtopic]Мани ти, аз за дробовете така си говоряВтората ми матура беше биология, точно преди матурата ми бяха останали 5,6 урока от втория учебник и до 3 часа сутринта учих, изкарах петица
![]()
[/offtopic]
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:ralka_levskarka написа:boabbb написа:Иииииии, силни, беТе това е играта
![]()
[offtopic]Мани ти, аз за дробовете така си говоряВтората ми матура беше биология, точно преди матурата ми бяха останали 5,6 урока от втория учебник и до 3 часа сутринта учих, изкарах петица
![]()
[/offtopic]
Браво, не че сме те питали
ralka_levskarka написа:Betchualeng Arnaikem написа:
П.П. Нещо от писъмцето до Гонзо излезе ли? Просто любопитство...
Честно казано- нищо, за жалост. Дори въпрос, по този случай, никой не му зададе, да не говорим, че и по майла никой не ми отговори.. А Грънчаров, като го видя и май ме махна от приятели във фейсбук, омг..
Betchualeng Arnaikem написа:ralka_levskarka написа:Betchualeng Arnaikem написа:
Честно казано- нищо, за жалост. Дори въпрос, по този случай, никой не му зададе, да не говорим, че и по майла никой не ми отговори.. А Грънчаров, като го видя и май ме махна от приятели във фейсбук, омг..
Мда... и тамън тръгна да става публично известно и заглъхна хх
ralka_levskarka написа:Betchualeng Arnaikem написа:ralka_levskarka написа:Betchualeng Arnaikem написа:
Мда... и тамън тръгна да става публично известно и заглъхна хх
И това ще стане, а Грънчаров го хвана страх да не загуби работата си, хаха
W84me написа:FCH написа:
Защо е този плакат?
hd-fen написа:Победата не трябва да заблуждава никого че играта на Левски се е подобрила.Нищо подобно - никаква идея никакъв замисъл и игра по системата ''бай Кочо''.Едва ли всичките мачове ще бъдат съдийствани от Ра(ма)дан Мирянов.Няма как да се подмине факта че първите два гола бяха след 100% неосъдени засади.Не трябва и Ракел Ачмонек да се перчи и самозалъгва от ''народната'' и ''неплатена'' любов на феновете които скандираха името му.Знаем че в голямата си част те са от групата съблякла Петев напълно безплатно и върнала в Левски това неграмотно недоразумение - Гонзо.Положителното в този мач са 3-те точки и глътка въздух за истинските фенове на отбора в борбата му за оставане в групата.
Гонзо, Гаджев и качулките завинаги вън от Левски !
kartacha_hs написа:Предни мачове са идвали да викат с нас, защото ги е мързяло да си идат на отбора в София или просто, защото изпитват симпатии и към отбора на града, а днес почват да ни скандират "Турция е вашата родина"(интересно ми беше, но не чух кой бил нашият баща), "Стадионът ви е кочина"(перифразирам), както и един от тях(а и някаква пикла гимназистка, но нея не я знам) ми се изпъчил и гордо тръгна към нашия сектор с тениската на Левски.
....
А и сега победата на Левски над Спартак с разлика доста може да излъже и феновете и отбора, че този Левски е нещо сериозно. Чета за някакви победи над Лудогорец, ала-бала... Това е абсурдно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта