Търсят 10 млн., свалили "Непобедимите 3", да си да си платят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mig31bg
Контакти:

Re: Търсят 10 млн., свалили "Непобедимите 3", да си да си платят

Мнениеот mig31bg » 22 сеп 2014 16:50

В България е скъпо удоволствие да имаш постоянно IP .Всички оператори ползват плаващо IP .При всяко спиране на тока или изключване на рутера и всичко почва отначало . Аз лично съм имал десетки IP-та и все различни . Слай дали знае точно кой му е изтеглил филмчето-боза ?!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 22 сеп 2014 18:13

mig31bg написа:В България е скъпо удоволствие да имаш постоянно IP .Всички оператори ползват плаващо IP .При всяко спиране на тока или изключване на рутера и всичко почва отначало . Аз лично съм имал десетки IP-та и все различни . Слай дали знае точно кой му е изтеглил филмчето-боза ?!

Той си е лапнал приходите, боли го чепа него

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 22 сеп 2014 19:07

iliev72 написа:
Val3ncia написа:
Red_Pride написа:Аз като съм дал акаунта си от замунда на 10 човека дали ще трябва да дам 3000 долара ако всички са го сваляли :shock: :mrgreen:

Акаунта ми също се ползва от 10-15 човека и не съм много навътре в тия работи, но съм с динамичен IP адрес, което според моите разбирания означава, че и да искат не могат да ме проследят (не че се притеснявам от това де) .Моля някой да ме поправи ако греша.

Могат.Доставчика има логове ;) Въпроса дали ще имат достъп до тях ?!

Той доставчика затова ги пази, ако бъде заведено дело са длъжни да ги предоставят, но сме ставали свидетели как някои неща "изчезват" :lol:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Reckless

Мнениеот Reckless » 22 сеп 2014 19:21

Да изтеглиш филм за гледане, не е пиратство щом не изкарваш пари от него. Плюс това теглиш дигитално копие на филма а не оригинала. Като нищо ще си платя глобата с дигитално копие на 300 долара а може и повече да дам. Принтера няма да се измори.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 сеп 2014 19:34

Като оставим настрана рекламата, която очевидно правят с тоя PR ход продуцентите ...

Интересно, защо се смята, че теглилите филма, са нарушители, а не този, който го е качил ?
Все едно някой да ограби банка и да разпръсне парите над някой град... И после да са виновни тези, дето са събирали банкноти по улиците. :lol:

Луда работа. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 сеп 2014 19:55

А ние ще заведем дело срещу тях, защото стресираха прилепите в деветашката пещера заради снимките. А може и да са ги убили.
Не, това не е шега.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 22 сеп 2014 20:21

mig31bg написа:В България е скъпо удоволствие да имаш постоянно IP .Всички оператори ползват плаващо IP .При всяко спиране на тока или изключване на рутера и всичко почва отначало . Аз лично съм имал десетки IP-та и все различни . Слай дали знае точно кой му е изтеглил филмчето-боза ?!

Вече забраниха да се дават на нови потребители динамични IP-та адреси
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 сеп 2014 20:48

Това е бита кауза. Да дойдат да докажат в съда, че примерно аз съм го свалил. Ще докажат дедовия! Друг въпрос е, че аз такива помии не гледам и даже пари да ми дават-няма да го сваля и гледам. Могат да хванат всички свалили филма за шнура и да им го подърпат!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 22 сеп 2014 22:57

Пукнат грош не давам за тези кино мумии, ала бих дал цяло състояние да видя великото трио Ален Делон, Жан Пол Белмондо и Джунеит Аркин в една обща френско-турска продукция!
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 23 сеп 2014 06:15

Avanti_Ragazzi написа:Търсят 10 млн. души, свалили филма "Непобедимите 3", да си платят

Търсят 10 млн. души, свалили филма "Непобедимите 3", да си платят. Искат по 300 долара глоба от всеки, теглил незаконно.

10 милиона души, изтеглили незаконно от интернет американския филм “Непобедимите 3”, се издирват, за да платят 300 долара на компанията продуцент “Милениум филмс”. В противен случай юристите ѝ ще заведат дела за кражба на интелектуална собственост.

От миналата седмица вече са разпратени близо 550 000 писма до IP адресите, от които е теглен филмът, съобщава сам собственикът на продуцентската компания Ави Лернер пред американското списание “Варайъти”. Той допълва, че имат IP адресите на още милиони и “ще продължим, докато не стигнем до всеки”.

“Милениум филмс” е първата продуцентска компания в света, предприела необичайната стъпка да погне лично всеки потребител на пиратските филмови сайтове, а не самите тях. В поканите за споразумение има и срок - до 5 октомври.

250 млн. долара са загубите от “изтичането” на филма през юли в интернет, пресметнали от “Милениум филмс”. За Лернер целта не е просто да си приберат загубите, “искаме да покажем на света, че пиратстването на филми може да бъде наказано”, казва той.

“Непобедимите 3”, както и предишните два филма от поредицата бяха снимани у нас. Затова в София кацнаха едни от най-големите звезди на Холивуд. Интересът към филма обаче бе доста слаб през първата му седмица на голям екран, след като перфектно копие на “Непобедимите 3” беше разпространено в интернет 3 седмици преди премиерата. “Лайънсгейт”, която го разпространява, извоюва забранителна заповед срещу 6 пиратски уебсайта. “Милениум филмс” обаче е решила да преследва лично и всеки свалил филма. Процедурата е доста тромава, тъй като трябва да се намери самоличността на притежателите на IP адреси, заподозрени в пиратството.

:o :lol: :lol: Tия са луди да преследват 10 000 000 човека!

Ти ми кажи откъде накъде първо имат IP адресите на голяма част от тях и как точно са им пратили писма (на адресите де).

Не че не може да се сдобие човек някак с подобна информация, но говорим за милиони хора...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”