Боклуци ли ни пробутват по моловете и магазините? АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Предлагат ли ни моловете и хипермаркетите качествени стоки?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Боклуци ли ни пробутват по моловете и магазините? АНКЕТА

Мнениеот ЕМИЛ » 18 сеп 2014 22:34

sin4ec написа:Ако някой си мисли, че магазините в моловете не зареждат от Втора база в Илиенци( който чете, нека разбира!), много се е излъгал...

Това е всеизвестно . Но неприятното е ,че цените в мола и Илиенци са почти еднакви .

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 сеп 2014 09:29

BRF написа:Преди няколко месеца взех на сина ми(8г.) маратонки Лакост за 120!След седмица бяха с разлепени подметки.Направих рекламация и ми казаха да си избера друго от магазина!Взех му същите маратонки и след седмица,вече направих скандал и ми върнаха парите,защото и тези се прецакаха по същия начин!Бях ги взел от МОЛ в Бургас от реномиран магазин.
Имам чифт маратонки Лакост взети от чужбина вече 4-5 години!Още са здрави!

Ами, колега, те Лакост не са за деца, по принцип :lol: Може би искаш да покажеш, че имаш някакви възможности, но е по-добре на малки деца нещо по-здравичко на Reebok или Adidas, щото те като ги пуснеш навън или на училище ритат камъни, мач и каквото можеш да се сетиш. По този начин им ебава мамата на тея маратонки за отрицателно време :lol: :lol: Преди време гледах един пич, пак около 8-годишен, как 5 минути рита една буца замръзнал сняг с чисто нови маратонки Nike и си викам" Тоя баща му ако го види, не знам какво ще става" :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 19 сеп 2014 12:48

Големите интернационални компании отдаван изместиха производството си в Азия и източна Европа,където надниците не се контролират и са в пъти по -малки.За 180 лв си купих маратонки,които носих точно 3 месеца.Колкото и маратонки от ,,Липненски'' за 10 лв.Да ви кажа честно и в Англия е така.Конверс за 140 паунда-три месеца.

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 19 сеп 2014 16:06

Ние сме държавата с най-грозни каскети по магазините. Казвам го най-отговорно, тъй като съм виждал какво носят хората тук и в Естония и Унгария. Също така, дребните лакомства като вафли и бонбони, които произвеждаме са на ужасно ниво и дори дете от Гвинея би повърнало в единствената си обувка, пред това да вкуси нашенската вафла "Борец".
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 19 сеп 2014 19:37

Напоследък нито марката нито цената гарантират нещо, поне за обувки. Аз дрехи не пазя и не купувам скъпи, но на обувки съм капризен. Не робувам на марки, но сканирам разните им магазини, защото поне до време с лекота там намирах качествени и удобни чепици, които да си харесам. Но при последния тур (иде зима) останах адски неприятно изненадан от сигурно 200 чифта чепици на Пума (летни, зимни, спортни.. всякакви), които като качество едва ли надвишаваха твърде някои обувки, които съм виждал на Женския пазар (за 20-30% от цената).

Попаднах на истински "шедьоври" и сред Найк и Адидас. Matstar не ги и коментирам, при тия е тото шанс: обувката изглежда екстра, ама дали ще оцелее месец или 2 години никой не знае. Ама на тях и цените им са по-ниски та как да е..

С техниката (предимно битова) нещата са буквално 50 на 50 при мен, без значение в коя държава пише, че е произведена. Например хладилника засега се държи екстра, печка 2 пъти смених за 0 време, третата е безгрешна, бойлера се оказа олеле мале, монитора и компа отдавна са надживяли предвиденото им време. Два телефона, еднакви по модел но с различно място (и май година) на производство работят еднакво безпроблемно, макар че и те не са в първа младост.

Така че единствения изход е клиента да огледа стоката внимателно, а ако не разбира твърде кога е качествена и кога не по-добре да се замъкне с някой, който е в час или да има събрани отзиви от сравнително скоро, на които може да разчита за съставяне на мнение.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 21 сеп 2014 12:14

Аз в последната година съм си взимал само неща от моловете за под 30 лв. (панталони, дънки, ризи) и са в чудесно състояние.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 сеп 2014 02:00

Аз също съм много доволен от всичко, което съм пазарувал досега от Моловете. Няма грешка.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 22 сеп 2014 15:52

Има разлика в качеството на продуктите и в зависимост от това не толкова, къде е произведена,а за кой ''пазар'' се произвежда дадената стока.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 22 сеп 2014 18:48

Е естествено, че правят нещата, така че да трябва след 5 години да си купим нови. Иначе ще фалират.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 сеп 2014 19:10

Alonso_Massa написа:Е естествено, че правят нещата, така че да трябва след 5 години да си купим нови. Иначе ще фалират.

Ако правят нещата да са практически вечни, средностатистическият българин/западноевропеец/американец/азиатец не може да си ги позволи. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Свободна зона”